Esti un Taur tipic sau atipic? Fa testul si afla!

Sa luam taurul de coarne. Zodia Taur cade intre 20 aprilie si 20 mai, si este condus de Venus. Multi dintre nativii acestei zodii sunt considerati rabdatori, de incredere si grijulii. Desi adora sa se simta in siguranta, pot fi gelosi si auto-indulgenti. Vi se pare cunoscut? Vedeti daca sunteti un adevarat Taur cu acest test!

 

Trasaturi de personalitate ale zodiei Taur

Taurul este al doilea semn al zodiacului si este reprezentat de semnul Taurului. Potrivit horoscopului, zodia Taur este reprezentata de acei oameni nascuti intre 21 aprilie si 21 mai.

Daca ne concentram pe trasaturile de personalitate ale zodiei Taur, vedem ca oamenii nascuti sub acest semn sunt cunoscuti pentru sinceritatea lor si pentru volumul innascut de perseverenta. Sunt reprezentati de Taur pentru ca sunt puternici, la fel ca acest animal curajos. Cu toate acestea, acestia nu reactioneaza decat daca sunt provocati.

Puncte forte: de incredere, rabdator, practic, devotat, responsabil, stabil

Puncte slabe: inflexibil, posesiv, nu face compromisuri

Berbecului ii place: gradinaritul, gatitul, muzica, romantismul, hainele de inalta calitate, obiectele de artizanat

Berbecul nu-i plac: schimbarile bruste, complicatiile, nesigurantele de orice fel, textilele sintetice.

Semn de Pamant

Taurul este semn de Pamant. De aceea, acesti oameni sunt caracterizati de faptul ca sunt practici si cu picioarele pe pamant. De multe ori sunt comparati cu umbrele soarelui, deoarece par frivoli. Taurul acorda o mare importanta posesiunilor. Bunastarea lor depinde mult de faptul ca au suficienta putere de cumparare, de exemplu, pentru a avea ceea ce au nevoie si ce doresc. De asemenea, au de obicei farmec fizic, sunt oameni atractivi si frumosi.

Un Taur este de obicei practic, hotarat si are mare putere de vointa. Taurii sunt oameni stabili si conservatori si vor urma cu fidelitate un lider in care au incredere. Respecta valorile materiale si evita datoriile. Sunt putin reticenti la schimbare. Sunt mai degraba practici decat intelectuali si, intrucat le place continuitatea si rutina, tind sa fie inflexibili. Taurii sunt prudenti, stabili si au un mare simt al dreptatii. De obicei, nu se predau in fata dificultatilor, ci continua pana cand reusesc.

Taurilor le plac lucrurile frumoase si tind sa fie pasionati de arta si muzica. Unii Tauri au o credinta religioasa neconventionala si foarte puternica. Adora placerile vietii, luxul, mancarea si bautura buna. De fapt, Taurul trebuie sa se straduiasca sa nu se lase purtat de tentatia de a-si satisface excesiv aceste gusturi.

Taurul este cunoscut pentru atasamentul si fiabilitatea sa. Amabili si iubitori, te poza baza pe ei intotdeauna si sunt dispusi sa ajute si sa-i impinga de la spate pe ceilalti atunci cand sunt blocati. Ei inteleg functionarea lumii materiale ceea ce ii face buni consilieri financiari si angajati ai bancii. Determinati si puternici, perseverenti, vor face tot ce pot pentru a-i multumi pe cei dragi.

Vezi si: Esti un Varsator tipic sau atipic? Fa testul si afla!

Puncte slabe ale nativilor Taur

Acesta este un semn al iubirii fizice si al hedonismului conectat la realitatea noastra materiala. Elementul Pamant ii poate face lenesi, statici, incapatanati si prea atasati de bunurile materiale. Putin posesivi, daca se tem sa piarda pe cineva, tind sa devina prea dependenti de control si au dificultati in a se relaxa. Intre aceste doua extreme si daca Taurul invata sa accepte provocarile, toate aceste caracteristici devin trasaturi fermecatoare la care nu poti rezista.

Sunt incapatanati, nu isi vor schimba usor modul de a fi sau modul de a gandi. Este mai bine sa nu intrati intr-o contradictie cu ei, deoarece nu-si vor schimba pozitia.

taur

Vezi si: Esti un Berbec tipic?

Taurul in dragoste

Cand o ai pe Venus, zeita romana a iubirii, ca planeta dominanta, nu ai nicio sansa sa scapi de iubire. Cu toate acestea, cei cu Soarele in Taur sunt precauti in cautarea dragostei si a romantismului. Desigur, este posibil sa dati peste un Taur care neaga cat de importanta este iubirea pentru el, dar rar gasesti unul care sa fie reticent in ceea ce priveste iubirea. Abordarea Taurului in ceea ce priveste dragostea si romantismul este serioasa si cu picioarele pe pamant.

Pregateste-te sa ai rabdare daca vrei un Taur ca partener. Sunt extrem de senzuali si atingerea este foarte importanta pentru ei. Ca parteneri, ei gasesc de obicei oameni care apartin aceluiasi cerc social, care le pot satisface intelectul si dorinta de placere. Ei isi arata afectiunea prin daruri si lucruri materiale.

Odata ce obtin barbatul sau femeia din visele lor, pot sabota relatia cu incapatanarea lor legendara. Daca Taurul poate invata arta de a face compromisuri si de a comunica, relatia va fi una fericita. Gelozia poate fi o problema severa pentru Taur. Ei evalueaza totul dupa principiul ,,al meu”, inclusiv partenerii romantici. Daca sunteti interesat de un Taur, pregatiti-va in prealabil pentru posesivitatea lor si amintiti-va ca partenerul dvs. Taur este doar un om si asa este el. Deci, oferiti-i intelegere, demnitate si respect.

- Advertisement -

RECENTE