Esti un Varsator tipic sau atipic? Fa testul si afla!

Varsatorul este cunoscut ca purtatorul de apa, dar este de fapt un semn de aer. Poate ca acesta este unul dintre motivele pentru care Varsatorii sunt atat de greu de inteles. Ai o personalitate tipica pentru Varsator? Incepe testul si afla!

Trasaturi de personalitate ale nativilor Varsator

Cel de-al unsprezecelea semn al zodiacului, Varsatorul, cade intre 20 ianuarie si 18 februarie. Condus de Saturn, Varsatorul este neconventional si independent, are o personalitate puternica si atractiva.

Data: 20 ianuarie – 18 februarie
Simbol: Purtătorul de apă
Element: Aer
Calitate: Fix
Planeta conducatoare: Uranus

Puncte forte: inteligenti, inventivi, umanisti, prietenosi, altruisti, sociabili si reformatori

Puncte slabe: rebeli fara cauza, detasati emotional, imprastiati, impersonali

Unele dintre cele mai evidente trasaturi ale celor nascuti sub semnul zodiacal Varsator este ca sunt amabili, prietenosi si generosi, desi mai tarziu veti putea descoperi ca sunt destul de rezervati si pot alege sa pastreze o anumita distanta emotionala. In afara de asta, sunt destul de subversivi si rebeli – plus multe alte aspecte care ii fac personaje memorabile ale zodiacului.

Exista doua tipuri de Varsator: unul este timid, sensibil si rabdator, si celalalt exuberant si isi poate ascunde adancimile personalitatii sale sub un aer frivol. Dar ambele tipuri au o forta de convingere foarte puternica. Sunt oameni foarte cinstiti. Este unul dintre cele mai tolerante semne zodiacale, lipsiti de prejudecati. Ei sunt deschisi la adevar si doresc sa invete de la altii.

Varsatorii sunt sinceri, rafinati si idealisti. Ei sunt perseverenti si comunica cu ratiune, moderatie si umor. Ei sunt de obicei inteligenti, logici, creativi. Fug de multime pentru a gasi un spatiu pentru a medita si a gandi.

In ciuda personalitatii deschise si a dorintei lor de a ajuta omenirea, de obicei nu isi fac prieteni cu usurinta, deoarece nu-si ofera sufletele cu usurinta. Dar, cand aleg un prieten sau un partener, sunt dispusi sa sacrifice totul si sa fie credinciosi pe viata.

Vezi si: Esti un Taur tipic sau atipic? Fa testul si afla!

Planeta guvernanta – Uranus

Varsatorul este condus de Uranus, planeta care guverneaza inovatia, tehnologia si evenimentele surprinzatoare. Uranus oglindeste perfect atitudinea distinctiva a Varsatorului, completand natura netraditionala a acestor semne de aer vizionare. Varsatorii sunt mari ganditori, dar nu trebuie sa uite de imprejurimile lor imediate. Acesti purtatori de apa pot deveni atat de concentrati pe punerea in aplicare a unei reforme pe scara larga, incat isi neglijeaza familia si prietenii, dobandind o reputatie de a fi reci si distanti in relatii. Varsatorii ar trebui sa-si aminteasca ca progresul incepe intotdeauna la un nivel micro, pledand pentru empatie si compasiune, acolo unde este posibil.

Ei au, de asemenea, o abilitate neobisnuita de a intelege lucrurile foarte repede si de a simti o mare curiozitate cu privire la tot ceea ce ii inconjoara. Cu toate acestea, acesti oameni sunt destul de tenace in legatura cu opiniile lor si continua propriul drum fara sa se gandeasca la nimeni altcineva.

La fel ca Taurul, Leul si Scorpionul, celelalte semne fixe ale zodiacului, Varsatorul poate avea un sir de incapatanare. Aceasta este adesea considerata calcaiul lui Ahile. (De fapt, in astrologia medicala, Varsatorul guverneaza gleznele.) Incapatanarea acvariana provine dintr-o convingere puternica si dreapta, si este inabusita de indata ce un Varsator are sansa sa efectueze schimbarea. Deoarece acesti purtatori de apa sunt atat de profund motivati de spiritul egalitarismului, ei se bucura de munca in echipa si participa la comunitati cu persoane care gandesc la fel ca ei.

Din pacate, nu sunt intotdeauna de acord cu ideile altora, deoarece viziunea lor este unica si intotdeauna considera ca solutiile pe care le promoveaza sunt cele mai potrivite.

Concluzie

In concluzie, Varsatorul este excentric si diferit. Acestea sunt doua cuvinte care definesc cel mai bine personalitatea Varsatorului. Acest semn zodiacal care se gaseste in elementul aerului, este un iubitor al naturii si al libertatii. Pentru el, constrangerea nu exista. Daca aveti impresia ca acest nativ este supus unui spatiu si anumitor reguli, va inselati, deoarece ei sunt rebeli prin natura lor.

- Advertisement -

RECENTE