7 reguli ale unei femei îngrijite

erotic24.ro

Pentru profesiile care implică interacțiunea constantă cu clienții, a fi o persoană îngrijită reprezintă nu doar un atu, ci o adevărată obligație care este menționată uneori chiar și în contract.

 Interfața dintre o companie și clienții acesteia transmite un mesaj important despre produsele sau serviciile oferite de aceasta, așa că dacă intenționezi să aplici pentru un post care vizează zona de client service trebuie să iei în considerare câteva reguli care te pot ajuta să arăți mereu profesionist.

În cele ce urmează îți prezentăm cele 7 reguli ale unei femei îngrijite, care stau la baza unui aspect impecabil.

Cei mai mulți dintre noi nu pun mare preț pe modul în care pot fi asortate sau purtate corect piesele vestimentare, însă atunci când trebuie să interacționezi și să reprezinți compania pentru care lucrezi în fața clienților și partenerilor acesteia, lucrurile se pot schimba radical.

De cele mai multe ori vei reuși să proiectezi cu ușurință imaginea unei femei îngrijite dacă acorzi atenție modului în care te îmbraci. Nu este nevoie să fii mereu la patru ace, ci doar să ai grijă ca vestimentația aleasă să se plieze pe ideea de profesionalism, iar piesele vestimentare să fie purtate corect.

Machiaj de bun-gust

Deși la prima vedere poate părea un argument destul de superficial, atunci când te angajezi pe un post care presupune ca tu să devii interfața dintre companie și partenerii acesteia va exista întotdeauna cerința neoficială de a fi mereu îngrijită și din punct de vedere al machiajului pe care îl porți.

Așadar, va trebui să încerci să optezi pentru un machiaj care să susțină ideea că ești o profesionistă și care să nu intre în zona exagerărilor cromatice. Un machiaj simplu, de bun-gust, va fi, în general, suficient pentru a da impresia că ești un om îngrijit.

Fii mereu în formă

Sportul te ajută să rămâi un om sănătos și contribuie, în general, la modelarea unui corp armonios. A fi în formă le transmite un mesaj important despre tine celor din jurul tău, așa că ar trebui să îți stabilești o rutină săptămânală care să pună accent pe exerciții la sală sau pe diverse antrenamente sportive în aer liber.

Un corp bine proporționat și armonios te ajută să le transmiți celor din jurul tău ideea că ești o femeie îngrijită, care pune preț pe modul în care arată.

Atenție la detalii

Detaliile sunt foarte importante, fie că vorbim de ținută, de modul în care aplici machiajul sau de modul în care alegi să faci diverse alte lucruri care țin de job. De exemplu, dacă vorbim de vestimentație, o broșă bine aleasă sau o pereche de pantofi eleganți pot amplifica impresia că ești o persoană îngrijită, rafinată.

La fel stau lucrurile și în privința altor aspecte care nu au legătură cu vestimentația, ci exclusiv cu modul în care îți profesezi meseria. Tocmai de aceea este foarte important ca tot ce faci să fie impecabil, până la nivel de detalii.

Adoptă o rutină de beauty riguroasă

O femeie îngrijită are grijă de pielea ei, se demachiază corect și nu ezită să își ofere mici plăceri precum masaje terapeutice sau zile la spa. O rutină de beauty riguroasă te ajută să fii o femeie îngrijită pe termen lung și să te simți mai bine în pielea ta.

În plus, atunci când îți stabilești o rutină de beauty pe care o urmezi cu rigurozitate vei avea surpriza să constați că vârsta pe care o ai nu mai apare pe chipul tău. E de ajuns să te gândești că detalii precum o demachiere corectă sau o hidratare corectă pot face diferența dintre un chip cu piele sănătoasă și strălucitoare și un chip cu o piele obosită și mai puțin sănătoasă.

Zâmbetul contează foarte mult

Un zâmbet frumos și estetic le transmite celor din jurul tău mesajul că ești un om sănătos și îngrijit. Așadar, dacă nu ai o dantură armonioasă sau nu ești mulțumită de zâmbetul tău, tehnologiile moderne din cabinetele stomatologice îți oferă în acest moment o mulțime de soluții pentru a corecta aceste mici neajunsuri.

O albire dentară sau aplicarea unor fațete dentare îți pot transforma zâmbetul într-unul impecabil, care va fi remarcat de cei din jur.

Micile îmbunătățiri pot ajuta

Cabinetele de chirurgie plastică au luat avânt de câțiva ani încoace, iar pe fondul competiției tot mai acerbe dintre acestea prețurile au ajuns să fie accesibile chiar și pentru persoanele care nu trăiesc în lumea strălucitoare a vedetelor.

Prin urmare, dacă ți se pare că te-ai putea simți mult mai bine cu un nas mai mic sau cu niște glezne mai subțiri, ai putea încerca să faci mici îmbunătățiri cu ajutorul unui medic plastician. Atunci când te simți bine în pielea ta, cei din jurul tău observă acest lucru, iar acest aspect poate amplifica stima de sine.

Așadar, acestea sunt cele 7 reguli ale unei femei îngrijite. Desigur, nu e vorba de niște reguli fixe, bătute în cuie, așa că poți elimina din această listă acele reguli care nu se suprapun peste sistemul tău de credințe și valori personale și le poți înlocui cu unele mai pliate pe dorințele și exigențele tale.

În concluzie, fie că plănuiești să lucrezi în zona de client service/relații cu publicul sau mai degrabă ca model într-un studio videochat București, dacă urmezi chiar și o mică parte dintre regulile de mai sus vei reuși, cu siguranță, să pari o femeie îngrijită și să le faci tot timpul o impresie plăcută celor din jurul tău.

SexShop.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE

erotic24.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE

SexShop.ro