Termeni si conditii de utilizare

Va rugam sa cititi acesti Termeni si utilizare inainte de a citi conde.ro sau de a trimite continut. Prin utilizarea site-ului, sunteti de acord cu acesti termeni de utilizare. Daca nu sunteti de acord, nu utilizati site-ul.

Conde.ro este un portal online care combina stilul, tehnologia si produsele unice pentru a oferi o experienta usoara, placuta si personalizata. Conde.ro ofera un serviciu care va ofera acces la informatii, imbracaminte si accesorii („Produse”) de la marci consacrate si viitoare. Urmatorii termeni si conditii („Termenii de utilizare” sau „Termenii”) formeaza un acord obligatoriu intre dumneavoastra si noi si guverneaza utilizarea dvs. de catre site-ul web situat la www.conde.ro („Site-ul”), serviciile oferite prin intermediul site-ului si orice comenzi pe care le plasati (colectiv, „serviciile”).

„Site” sau „Conde.ro” va include orice informatii sau servicii puse la dispozitie, si va include, fara limitare, orice site-uri web afiliate, videoclipuri, produse si aplicatii pe care le punem la dispozitie. Ne rezervam dreptul, in orice moment si din cand in cand, de a modifica, suspenda sau intrerupe (temporar sau permanent) Site-ul sau orice parte a Site-ului, cu sau fara notificare.

Nu sustinem ca site-ul sau oricare dintre continuturile sale sunt accesibile sau adecvate in afara Romaniei. Este posibil ca accesul la site sa nu fie legal de catre anumite persoane sau din anumite tari. Daca accesati site-ul din afara Romaniei, faceti acest lucru din proprie initiativa si sunteti responsabil pentru respectarea legilor locale.

Cu exceptia cazului in care se specifica altfel, site-ul este doar pentru uz personal si necomercial. Nu aveti dreptul sa modificati, sa copiati, sa distribuiti, sa transmiteti, sa afisati, sa efectuati, sa reproduceti, sa publicati, sa licentati, sa creati lucrari derivate din, sa transferati sau sa vindeti oricare dintre continutul sau comunicarile prezentate sau afisate pe site („Continut”), inclusiv fara text de limitare, grafica, fotografii, imagini, imagini in miscare, sunet, ilustratii, informatii, software, produse sau servicii si aranjamentele acestora, cu exceptia cazului in care este permis in mod expres aici. Recunoasteti ca orice utilizare neautorizata a oricarui Continut ne poate provoca daune ireparabile si sunteti de acord ca, in cazul unei astfel de utilizari neautorizate, vom avea dreptul la o ordonanta in plus fata de orice alte remedii disponibile in conditiile legii sau in echitate. Sub rezerva oricaror restrictii sau limitari declarate in mod expres pe site referitoare la anumite materiale, puteti copia si / sau tipari electronic portiuni de continut pe suport de hartie exclusiv pentru propria dvs. utilizare necomerciala sau pentru a plasa o comanda la noi. Orice alta utilizare a Continutului, inclusiv modificarea, reproducerea, distribuirea, republicarea, afisarea sau transmiterea oricarui Continut, fara permisiunea noastra prealabila scrisa este strict interzisa.

Continutul site-ului, incluzand, fara limitare, toate datele, fisierele, documentele, textul, fotografiile, imaginile, audio si video si orice materiale accesate prin intermediul sau puse la dispozitie pentru utilizare sau descarcare prin intermediul acestui Site nu poate fi copiat, modificat, reprodus, publicat sau utilizat, integral sau partial, cu exceptia scopurilor autorizate de acesti Termeni de utilizare sau aprobate in alt mod in scris de Companie.

Linkuri de Afiliere

Acest document stabileste termenii si conditiile care guverneaza utilizarea linkurilor de afiliere disponibile pe acest site. Prin accesarea si utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord sa respectati acesti termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, va rugam sa nu utilizati linkurile de afiliere disponibile pe acest site.

Site-ul nostru utilizeaza linkuri de afiliere catre produse sau servicii oferite de terti. Aceste linkuri pot fi identificate prin indicatori speciali, cum ar fi coduri de urmarire sau etichete de afiliere. Atunci cand accesati si faceti achizitii prin aceste linkuri, putem primi o compensatie financiara sub forma de comisioane sau alte beneficii.

Informatii si Recomandari
Linkurile de afiliere de pe acest site sunt furnizate in scopuri informative si recomandari. Cu toate acestea, nu garantam calitatea, exactitatea sau adecvarea produselor sau serviciilor promovate prin linkurile de afiliere. Este responsabilitatea dvs. sa evaluati si sa decideti daca produsele sau serviciile respective sunt potrivite pentru dvs.

Exonerare de raspundere
Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru orice pierderi, daune sau prejudicii rezultate din utilizarea produselor sau serviciilor achizitionate prin linkurile de afiliere disponibile pe acest site. Orice reclamatie, intrebare sau problema legata de aceste produse sau servicii trebuie adresata direct furnizorului respectiv.

Confidentialitate
Informatiile personale furnizate in timpul procesului de achizitie prin linkurile de afiliere vor fi tratate conform politicii noastre de confidentialitate. Va rugam sa consultati politica noastra de confidentialitate pentru a obtine informatii detaliate cu privire la colectarea, utilizarea si divulgarea informatiilor personale.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor
Ne rezervam dreptul de a modifica acesti termeni si conditii in orice moment, fara o notificare prealabila. Orice modificari vor intra in vigoare imediat dupa publicarea acestora pe site. Prin continuarea utilizarii linkurilor de afiliere dupa modificarea termenilor si conditiilor, sunteti de acord sa fiti obligat de versiunea actualizata a acestora.

Legea aplicabila
Acesti termeni si conditii sunt guvernati si interpretati in conformitate cu legile in vigoare. Orice litigiu rezultat din utilizarea linkurilor de afiliere va fi supus jurisdictiei exclusive a instantelor competente din acea jurisdictie.

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii inainte de a utiliza linkurile de afiliere disponibile pe acest site. Prin utilizarea acestor linkuri, sunteti de acord sa respectati si sa fiti obligat de acesti termeni si conditii.

Disclaimer

Informatiile si continutul prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv in scop informativ si educativ general. Aceste informatii nu inlocuiesc in niciun caz sfaturile si diagnosticul profesionale din partea medicilor sau a altor profesionisti din domeniul sanatatii.

Utilizarea informatiilor de pe acest site se face pe propriul risc al utilizatorului. Autorii, editorii si administratorii acestui site nu sunt responsabili pentru nicio actiune intreprinsa pe baza informatiilor prezentate aici. Orice decizie referitoare la sanatate trebuie luata in urma consultarii unui specialist calificat.

Site-ul nostru poate contine linkuri catre alte site-uri web, care sunt furnizate doar in scopuri de referinta si comoditate. Nu avem control asupra continutului acestor site-uri externe si nu ne asumam responsabilitatea pentru informatiile furnizate pe acestea.

Este important sa retineti ca informatiile din domeniul sanatatii se pot schimba rapid si este posibil sa apara noi descoperiri si cercetari care pot influenta opiniile si practicile in acest domeniu. Incurajam utilizatorii sa fie la curent cu cele mai recente informatii prin consultarea surselor actualizate si prin cautarea sfatului unui specialist competent inainte de a lua decizii legate de sanatate.

Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru eventualele vatamari, pierderi sau prejudicii cauzate direct sau indirect de utilizarea sau interpretarea informatiilor prezentate pe acest site.

Este intotdeauna recomandat sa consultati un medic sau alt specialist in domeniul sanatatii inainte de a urma sfaturi sau recomandari din orice sursa, inclusiv de pe acest site.

Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord ca acceptati acest disclaimer si ca utilizati informatiile prezentate pe propria raspundere.

Daca aveti intrebari sau sugestii cu privire la Termenii si conditiile noastre, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul site-ului nostru web.