Termeni si conditii de utilizare

Va rugam sa cititi acesti Termeni si utilizare inainte de a citi conde.ro sau de a trimite continut. Prin utilizarea site-ului, sunteti de acord cu acesti termeni de utilizare. Daca nu sunteti de acord, nu utilizati site-ul.

Conde.ro este un portal online care combina stilul, tehnologia si produsele unice pentru a oferi o experienta usoara, placuta si personalizata. Conde.ro ofera un serviciu care va ofera acces la informatii, imbracaminte si accesorii („Produse”) de la marci consacrate si viitoare. Urmatorii termeni si conditii („Termenii de utilizare” sau „Termenii”) formeaza un acord obligatoriu intre dumneavoastra si noi si guverneaza utilizarea dvs. de catre site-ul web situat la www.conde.ro („Site-ul”), serviciile oferite prin intermediul site-ului si orice comenzi pe care le plasati (colectiv, „serviciile”).

„Site” sau „Conde.ro” va include orice informatii sau servicii puse la dispozitie, si va include, fara limitare, orice site-uri web afiliate, videoclipuri, produse si aplicatii pe care le punem la dispozitie. Ne rezervam dreptul, in orice moment si din cand in cand, de a modifica, suspenda sau intrerupe (temporar sau permanent) Site-ul sau orice parte a Site-ului, cu sau fara notificare.

Nu sustinem ca site-ul sau oricare dintre continuturile sale sunt accesibile sau adecvate in afara Romaniei. Este posibil ca accesul la site sa nu fie legal de catre anumite persoane sau din anumite tari. Daca accesati site-ul din afara Romaniei, faceti acest lucru din proprie initiativa si sunteti responsabil pentru respectarea legilor locale.

Cu exceptia cazului in care se specifica altfel, site-ul este doar pentru uz personal si necomercial. Nu aveti dreptul sa modificati, sa copiati, sa distribuiti, sa transmiteti, sa afisati, sa efectuati, sa reproduceti, sa publicati, sa licentati, sa creati lucrari derivate din, sa transferati sau sa vindeti oricare dintre continutul sau comunicarile prezentate sau afisate pe site („Continut”), inclusiv fara text de limitare, grafica, fotografii, imagini, imagini in miscare, sunet, ilustratii, informatii, software, produse sau servicii si aranjamentele acestora, cu exceptia cazului in care este permis in mod expres aici. Recunoasteti ca orice utilizare neautorizata a oricarui Continut ne poate provoca daune ireparabile si sunteti de acord ca, in cazul unei astfel de utilizari neautorizate, vom avea dreptul la o ordonanta in plus fata de orice alte remedii disponibile in conditiile legii sau in echitate. Sub rezerva oricaror restrictii sau limitari declarate in mod expres pe site referitoare la anumite materiale, puteti copia si / sau tipari electronic portiuni de continut pe suport de hartie exclusiv pentru propria dvs. utilizare necomerciala sau pentru a plasa o comanda la noi. Orice alta utilizare a Continutului, inclusiv modificarea, reproducerea, distribuirea, republicarea, afisarea sau transmiterea oricarui Continut, fara permisiunea noastra prealabila scrisa este strict interzisa.

Continutul site-ului, incluzand, fara limitare, toate datele, fisierele, documentele, textul, fotografiile, imaginile, audio si video si orice materiale accesate prin intermediul sau puse la dispozitie pentru utilizare sau descarcare prin intermediul acestui Site nu poate fi copiat, modificat, reprodus, publicat sau utilizat, integral sau partial, cu exceptia scopurilor autorizate de acesti Termeni de utilizare sau aprobate in alt mod in scris de Companie.

Daca aveti intrebari sau sugestii cu privire la Termenii si conditiile noastre, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul site-ului nostru web.