Despre noi

Bine ati venit la Conde.ro, sursa dvs. de informatii despre moda, beauty, shopping, parenting, home&deco, si altele. Suntem dedicati sa va oferim tot ce este mai bun, cu accent pe trei caracteristici, si anume: fiabilitate, produse pentru clienti si unicitate.

Conde.ro a inceput pentru prima data din pasiunea pentru furnizarea celor mai bune informatii si produse, si acest lucru ne-a impulsul de a transforma munca grea si inspiratia intr-un portal online in plina expansiune.

Deoarece credem ca suntem pe deplin transparenti cu voi, vrem sa stiti ca participam la diferite programe de marketing afiliat, ceea ce inseamna ca putem primi comision platit atunci cand cumparati ceva pe care l-ati descoperit pe site-ul nostru. Cu toate acestea, va recomandam doar produse pe care le iubim cu adevarat si le oferim 100%. Produsele pe care le prezentam pe site-ul nostru sunt intotdeauna conduse de standarde editoriale, nu de oferte de afiliere sau de relatii publicitare.

In plus, Conde.ro nu impartaseste informatii personale cu terte parti si nici nu stocheaza informatii colectate despre vizita dvs. pe acest blog pentru orice utilizare in afara de analiza performantei continutului prin utilizarea cookie-urilor, pe care le puteti dezactiva oricand prin modificarea setarilor browserului dvs. de internet.

Daca aveti intrebari sau comentarii, va rugam sa ne contactati.