Cămăşi de damă – două modele, care niciodată nu se vor demoda

În magazinele cu îmbrăcăminte se poate găsi o ofertă bogată de cămăşi de damă, disponibile în diferite culori, croieli, dar şi realizate din diverse materiale. Noi am decis să alegem două modele, care potrivit opiniei noastre sunt cele mai universale şi atemporale. Vă putem oferi sugestii, cu ce pot fi asortate, pentru a obţine diverse ţinute. Verificaţi şi ghidul nostru.

Cămaşa albă de damă

Este un clasic de necontestat printre cămăşile elegante de damă. Cel mai de preţ farmec al cămăşii albe, constă în faptul că indiferent cum o porţi, poate fi îmbrăcată atât la întâlnirile business cât şi la plajă! Dacă o închizi până la baza gâtului şi o introduci în fustă vei obţine un look plin de eleganţă şi seriozitate. Însă dacă în schimb îţi sufleci mâncecile până la coate, laşi doi sau trei nasturi deschişi, iar partea de jos o legi, obţii un stil tineresc, perfect de ex. împreună cu pantaloni scurţi din jeans. Bineînţeles, trebuie amintit faptul că, nu orice cămaşă albă de damă, poate fi purtată în aşa multe moduri. Modelele realizate din materiale vaporoase, elegante, diversificate cu jabou sau funde mari, nu vor reprezenta cea mai fericită alegere pentru o ţinută casual, tocmai de aceea pentru a putea crea cât mai multe outfituri, merită să alegi modele mai universlae – fără detalii şi realizate din bumbac.  Cămăşile simple, sunt considerate cele mai clasice, iar imprimeurile delicate, care nu atrag atenţia ochiului, de asemenea vor fi alegerea perfectă. Cămăşile albe cu buline, dungile fine sau cele diversificate cu broderii/dantelă (vezi aici: https://www.bonprix.ro/categorie/365/camasi/ la fel vor reprezenta alegerea perfectă.

 Cămăşi de damă din jeans

De peste o sută de ani de când jeansul a intrat în lumea modei, popularitatea acestuia nu a scăzut deloc. Cămăşile de damă din jeans reprezintă un alt „must have” necesar din garderoba fiecărei femei care adoră îmbrăcămintea universală. Este preferatul doamnelor de toate vârstele – de la adolescente şi până la femeile adulte. Chiar şi tinerele mămici preferă să-şi îmbrace fetiţele cu cămăşi din jeans în versiunea mini. Acest element vestimentar universal, este disponibil în diferite culori şi versiuni. Modele cu capse sunt cel mai des alese, dar şi cele cu nasturi sunt destul de populare printre adeptele articolelor din jeans. Fanelor hainelor mai puţin formale, le sugerăm să aleagă modele cu accente originale, cu efect prespălat, imprimeuri moderne sau chiar broderii cu motive folk. Trendsetterii poartă foarte des astfel de cămăşi din jeans cu volănaşe in zona umerilor, dar şi cele cu mâneci scurte.  Cămăşile din jeans se prezintă deosebit de spectaculos în orice formă – purtate ca un t-shirt, băgate în pantaloni, legate , cu mânecile suflecate sau fără. Atuul lor de necontestat este faptul că, chiar şi peste mulţi ani nu se vor demoda. Dacă culoarea lor va fi un pic spălată – nu strică cu nimic! Efectul unui jeans îmbătrânit este unul dintre cele mai „hot” trenduri din lumea modei.

 Cămaşa este un element al ţinutei, care poate fi asociată cu diverse outfituri de zi cu zi. Cămăşile elegante de damă, realizate din satin sau alte materiale asemănătoare vor fi ideale pentru ocazii deosebite, asemenea cămăşilor albe. Merită amintit că cel de al doilea model prezentat se va prezenta deosebit într-o ţinută casual şi cea steet style. Modelele din denim sunt un element de neînlocuit din moda de zi cu zi. Vizitează bonprix.ro şi alege ceva pentru tine sau apropiaţi tăi. A se vedea: https://www.bonprix.ro/

- Advertisement -

RECENTE