Care sunt caracteristicile unui portofel robust?

Alegerea portofelului potrivit, fie că este vorba despre portofelele de damă sau de cele pentru bărbați, trebuie să se facă ținând seama de anumite criterii, deoarece nu numai aspectul este cel care contează, ci și utilitatea acestuia.

Ce modele de portofele damă sunt rezistente și practice?

Aspectul practic este extrem de important, iar rezistența în timp a portofelului este una dintre cele mai dorite caracteristici. Așadar, iată ce este important de avut în vedere atunci când dorești să alegi un portofel. 

Modelele de portofele sunt variate, iar compartimentarea acestora este principala caracteristică prin care pot fi diferențiate acestea. există portofele duble, care au doar compartimentele de bază: cel pentru bancnote, cel pentru monede și câteva buzunare pentru cartea de identitate și alte carduri. Aceste modele sunt, de regulă, subțiri, se pot plia pentru a forma un pătrat mic care poate fi purtat chiar și în buzunarul blugilor, asemănându-se ca design cu portofelele clasice pentru bărbați. 

Un alt model de portofel, mult mai des întâlnit astăzi în gențile doamnelor, este cel dreptunghiular, compartimentat generos, astfel încât pe lângă bancnote și monede să poți purta cu tine și numeroase carduri sau cărți de vizită. Aceste modele de portofele nu sunt numai practice, ci sunt și foarte plăcute din punct de vedere estetic, mai ales dacă sunt realizate din materiale calitative și dacă sunt accesorizate în acest sens. Modelele de portofele de damă de acest fel reprezintă mai mult decât un accesoriu pentru depozitarea banilor și documentelor, ci chiar un accesoriu cu care poți fi elegantă. Mai mult decât atât, poți alege modelul de portofel care să se potrivească tipului de ținută care te caracterizează, gama de culori și modele fiind extrem de variată. Poți alege unul dintre numeroasele modele de portofele dama de acest fel din magazinele CCC, fie din magazinele fizice, unde poți verifica toate detaliile înainte de achiziție pentru a fi sigur că alegerea pe care o faci este cea mai bună, fie din magazinul online. 

Ce criterii să ai în vedere când alegi modelul de portofel potrivit?

Pe lângă modul de compartimentare, atunci când vrei să alegi un portofel robust, de care să te bucuri cât mai mult timp, este important să ai în vedere și calitatea materialului din care este acesta realizat, precum și culoarea acestuia sau modul de închidere. Unul dintre cele mai recomandate materiale pentru ca portofelul pe care îl vei avea să fie unul robust, rezistent, este pielea naturală.

Pentru un design atractiv, portofelul din piele poate fi prevăzut cu diverse detalii strălucitoare sau cu inserții din alte materiale. Culoarea portofelului este, de regulă, cea preferată de purtător, însă persoanele care doresc să își asorteze și accesoriile pe care le poartă cu ținuta, au posibilitatea de a alege fie culori neutre care merg asortate la diverse ținute, fie modele multicolore sau culori care să se potrivească cu articolele din garderobă.

În ceea ce privește modul de închidere, pentru o utilizare mai practică poți alege un model de portofel cu închidere cu o singură capsă sau chiar cu închidere prin pliere, însă pentru un plus de siguranță ideal ar fi un portofel cu închidere cu fermoar. 

- Advertisement -

RECENTE