Carti de dezvoltare personala: ”Nu ma poti rani” – povestea barbatului care a scris istorie in armata americana iti va schimba viata

Copilaria isi pune amprenta pe modul in care ne traim viata adulta, insa odata ce constientizezi faptul ca, acum, puterea este la tine si ca poti alege cum sa te simti si cum sa te raportezi la trecut, ai facut primul pas catre un viitor mai bun. Mesajul acesta este puternic evidentiat si confirmat in una dintre cele mai bune carti de dezvoltare personala din prezent, si anume ”Nu ma poti rani”, de David Goggins.

Volumul ”Nu ma poti rani” rezuma povestea vietii autorului, David Goggins, a carui copilarie a fost marcata de saracie, prejudecata si abuz fizic. Prin autodisciplina, duritate mentala si mult efort, Goggins s-a transformat dintr-un tanar supraponderal si depresiv, lipsit de viitor, intr-o emblema a fortelor armate americane.

Motto-ul ”Stapanesti mintea si reusesti imposibilul” i-a ghidat pasii, devenind singurul barbat din istorie care a finalizat instructia pentru puscasi marini, pentru Army Ranger School si Air Force Tactical Air Controller, stabilind recorduri in numeroase evenimente de anduranta. Goggins te va purta prin povestea vietii lui de la tanarul supraponderal pana la titlul de ”cel mai in forma om din America”, oferindu-ti una dintre cele mai complete carti dezvoltare personala, care sa te ajute sa-ti gasesti motivatia de a-ti depasi conditia si a lasa traumele copilariei in trecut.

In ”Nu ma poti rani”, Goggins isi impartaseste povestea vietii lui fascinante si iti va arata cum majoritatea oamenilor traiesc folosindu-si doar 40% din abilitati. Acest volum este una dintre acele carti de dezvoltare personala care iti va prezenta o cale pe care oricine o poate urma, astfel incat sa reusesti sa treci dincolo de durere, sa scapi de frica si sa-ti atingi adevaratul potential.

Neurostiinta moderna ne arata ca drumul catre curaj si succes trece prin acceptarea suferintei si a fricii, nu prin evitarea lor. Povestea lui David Goggins este un exemplu real pentru aceasta teorie. In demersul lui neobosit de a-si stapani mintea, Goggins s-a educat sa aiba acces la acel Graal greu de atins al existentei umane: abilitatea de a-ti reconecta creierul pentru a continua sa fii mai bun si chiar sa devii mai bun, indiferent de sentimente, de imprejurari sau de motivatie. «Nu ma poti rani» este o descriere remarcabila a acestei calatorii si a capacitatii de a-ti intari mintea. Mai important, te invata cum sa faci acest lucru“, este scurta descriere a acestei carti de dezvoltare personala facuta de Andrew D. Huberman, profesor de neurobiologie, Facultatea de Medicina, Universitatea Stanford.

David Goggins te provoaca la o lectura care scoate la iveala durerea, rautatea, intunericul si tot ce este mai rau, pentru a oferi ce este mai bun in umanitate si puterea sufletului uman. Astfel ca, daca esti in cautarea unei carti dezvoltare personala care sa te ajute sa te vindeci, sa te incurajeze, sa te inspire si sa cercetezi adanc ceea ce te face sa perseverezi si sa depasesti greutatile, atunci aceasta este volumul de care ai nevoie.

Precomanda volumul ”Nu ma poti rani”, semnat de David Goggins, si te vei convinge inca de la primele randuri ca aceasta este cartea care te va ajuta sa te impaci cu trecutul si te va invata sa te focusezi pe indeplinirea planurilor de viitor. Trecutul nu trebuie sa fie o scuza pentru neindeplinirea viitorului! Ca adult, puterea sta in mainile tale! Consulta oferta completa si nu ezita sa-ti completezi biblioteca si sa te cunosti mai bine!

- Advertisement -

RECENTE