Ce aspecte trebuie să ai în vedere în momentul în care achiziționezi o lampă cu ultraviolete pentru manichiură?

Polimerizarea este factorul de noutate care a condus la evoluția impresionantă a manichiurii de la variante care rezistau câteva zile, la modele pe care le poți purta cu succes până la o lună. Acest procedeu prin care produse speciale sunt uscate prin expunere la raze ultraviolete ajută astăzi manichiuriste și femei din întreaga lume să obțină unghii lungi, frumoase și rezistente în câteva minute, în salon sau chiar în propria locuință. Tot ce ai nevoie în acest sens sunt lampile cu ultraviolete pentru unghii de calitate superioară pe care le găsești pe rafturile virtuale ale Creative Nails.

Definește în mod clar scopul în care urmează să o folosești

Acasă sau la salon? Aceasta este prima întrebare pe care trebuie să ți-o pui când ești în căutarea lămpii UV perfecte. În cazul în care ai de gând să o utilizezi în mod profesionist, investiția va fi mai consistentă, deoarece ai nevoie de o lampă care să performeze rapid, la capacitate înaltă, în așa fel încât să poți onora cu succes toate programările. În acest sens, Lampa led 72w Cupio Power Bag Cupio se poate dovedi o alegere foarte potrivită.

Pe de altă parte, dacă urmează să utilizezi lampa strict în scop personal, pentru a-ți realiza manichiura singură acasă, te poți orienta către modele cu o putere mai redusă sau chiar către unele mini cu ajutorul cărora să realizezi câte o unghie pe rând. Ba chiar poți opta pentru o variantă LED cum este modelul Sun2C, cu o putere de 48W, de la SunUV.


Ia în considerare produsele pe care le utilizezi și recomandările producătorului

Dincolo de scopul principal, textura și vâscozitatea produselor pe care le folosești frecvent ar putea influența felul în care o lampă performează. Mai exact, pentru geluri este nevoie de o putere și un timp mai mare de expunere la lumină UV decât în cazul ojei semipermanente. Partea bună este că majoritatea lămpilor disponibile la Creative Nails sunt proiectate pentru a face față cu succes tuturor provocărilor la care este expusă, în așa fel încât să nu ai nevoie de un model diferit pentru fiecare procedură în parte.

Prețul este un indicator important

Lampa UV este o achiziție importantă și cu siguranță că prețul este un criteriu de departajare între modelele propuse. Creative Nails îți pune la dispoziție un interval foarte vast dintre care să legi în așa fel încât să ai cel puțin un model de lampă care bifează toate cerințele practice și care se încadrează în bugetul de care dispui. În plus, adesea sunt disponibile oferte considerabile care te vor ajuta să faci această achiziție chiar și la jumătate de preț.

De ce să alegi o lampă cu lumină UV în detrimentul uneia LED?

Diferențele dintre cele două modele ar putea trece neobservate, prețul poate singurul factor evident care înclină balanța în avantajul lămpilor UV, acestea fiind evident mai ieftine și mai ușor de găsit. Totodată, întreținerea este foarte facilă, orice defecțiune rezolvându-se prin înlocuirea becului principal. Acest lucru înseamnă că au o durată de viață ridicată și că te vor ajuta să obții unghii frumoase ani la rând, atât timp cât sunt întreținute corespunzător. Cu toate acestea, alegerea lămpii depinde în totalitate de preferințele, motiv pentru care la Creative Nails vei găsi diverse opțiuni din fiecare categorie dintre care să alegi în așa fel încât să te ajute să obții rezultatele dorite și, totodată, să îți ușureze semnificativ munca.

Acasă sau la salon, realizarea unghiilor perfecte nu a fost nicicând mai ușoară și asta datorită lămpilor UV!

- Advertisement -

RECENTE