Ce caracteristici trebuie să aibă un motor de motosapă de „cursă lungă”?

Un motor de motosapă reprezintă un element esențial în activitățile agricole și de grădinărit. Dacă dorești să îți eficientizezi munca și să ai parte de rezultate de calitate pe termen scurt, mediu și lung, alegerea unui motor de motosapă potrivit este crucială. În acest articol, vom explora caracteristicile esențiale pe care trebuie să le urmărești atunci când cauți un astfel de motor de „cursă lungă”.

Puterea, indicator al performanțelor

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le iei în considerare este puterea motorului. Puterea este esențială, întrucât vorbește de la sine despre capabilitățile echipamentului și șansele ca acesta să facă față unor activități complexe, pe care să le finalizeze în cel mai scurt timp posibil. Cu cât motorul are o putere mai mare, cu atât va putea să prelucreze solul mai eficient, economisindu-ți timp și efort.

Versatilitatea, o caracteristică esențială

Sfatul nostru este să optezi pentru un motor compatibil inclusiv cu motocultoare, motopompe, echipamente agricole, utilaje industriale, generatoare și altele. Versatilitatea este o caracteristică esențială, deoarece te va ajuta să economisești sume importante de bani pe termen lung.

Capacitatea rezervorului de combustibil, pentru continuitatea activității

Capacitatea rezervorului de combustibil este un alt factor important de luat în considerare. Cu cât acesta este mai mare, cu atât vei putea folosi echipamentul o perioadă mai îndelungată, fără teama că activitatea ta ar putea fi perturbată sau chiar sistată în mijlocul zilei de lucru. Astfel, vei avea continuitate în munca ta, ceea ce este esențial în activitățile agricole sau de grădinărit.

Motorul WM 190 F, o recomandare de top

Un motor motosapa care se încadrează perfect în categoria de „cursă lungă” este modelul WM 190 F. Acesta vine la un preț accesibil, de mai puțin de 1.500 de lei, și are următoarele caracteristici impresionante:

·Tip OHV în 4 timpi, pentru eficiență maximă;

·Funcționează cu benzină, ceea ce îl face ușor de alimentat;

·Capacitate cilindrică de 420 cmc, pentru putere și performanțe;

·O putere impresionantă de 15 CP, pentru sarcini dificile;

·3.600 RPM, pentru o eficiență sporită;

·Capacitatea rezervorului de 6.5 litri, asigurând continuitate în muncă;

·Dimensiuni compacte de 51x43x47,5 cm și o greutate de 30 kg;

·Compatibilitate cu motosape, motocultoare, motopompe, echipamente agricole, utilaje industriale, generatoare și multe altele.

Cu toate aceste caracteristici, motorul de motosapă WM 190 F este o alegere excelentă pentru cei care doresc să investească într-un echipament fiabil și performant pentru activitățile lor agricole sau de grădinărit, pe termen lung.

Alegerea unui motor de motosapă de „cursă lungă” nu este o sarcină ușoară, dar, cu atenție și cu luarea în considerare a caracteristicilor esențiale, poți face o alegere înțeleaptă. Puterea, versatilitatea și capacitatea rezervorului de combustibil sunt factori-cheie în luarea deciziei. De asemenea, motorul WM 190 F se distinge ca o opțiune de top în această categorie.

Întrebări frecvente

Care este prețul motorului WM 190 F?

Prețul acestui motor este mai mic de 1.500 de lei.

Cât de mare este capacitatea rezervorului de combustibil?

Acest motor are o capacitate a rezervorului de 6.5 litri.

Este acest motor compatibil cu alte echipamente în afară de motosape?

Da, este compatibil cu motocultoare, motopompe, echipamente agricole, utilaje industriale, generatoare etc.

Ce tip de combustibil utilizează respectivul motor?

Motorul WM 190 F funcționează cu benzină.

Care este puterea acestui echipament?

Motorul are o putere impresionantă de 15 CP, pentru a face față sarcinilor dificile.

- Advertisement -

RECENTE