Ce este videochatul?

originals.ro

Cu toții am auzit cel puțin un lucru despre videochat până acum, fiind un domeniu cu foarte multe controverse dar mai ales despre care circulă o mulțime de mituri. Există foarte multe prejudecăți și, cu toate acestea, puține sunt persoanele care cunosc adevărul despre videochat, însă asta nu le oprește să își dea cu părerea.

Drept urmare, apare mereu întrebarea: ce este videochatul? Pe această temă ne-am propus să discutăm în rândurile următoare. Iar dacă ai curiozități despre videochat atunci acest articol îți va oferi răspunsurile pe care le cauți.

Tot ce trebuie să știi despre videochat

Înainte de toate, ar trebui să precizăm faptul că videochatul este o conversație audio video ce are loc în timp real iar uneori poate implica și comunicarea scrisă. Modelul de videochat întreține diferite conversații cu mai mulți membri, folosind o anume platformă online.

Important de precizat este însă faptul că videochatul nu are nici cea mai mică legătură cu prostituția, așa cum se crede deseori. Această activitate are loc în cadrul unui studio de videochat, iar totul se desfășoară în condiții depline de legalitate.

Conversațiile pot fi simple și obișnuite, dar deseori capătă conotații sexuale, ceea ce reprezintă un adevăr pe care nimeni nu dorește să îl ascundă. Altfel spus, acesta este și motivul pentru care acest domeniu se dovedește a fi atât de profitabil pentru unele modele.

Sesiunile de videochat pot fi împărțite în două mari categorii, anume cea de „free chat” acolo unde membrii nu plătesc nimic și sesiunile de „privat” atunci când membrii sunt nevoiți să plătească pentru a beneficia de exclusivitate precum și de mai multă atenție din partea modelului cu care comunică.

Mai mult decât atât, platformele de videochat pot fi, la rândul lor, de două feluri: premium și freemium.

În ceea ce privește platformele premium, acestea se dovedesc a fi mult mai stricte, impunând anumite condiții modelelor care activează pe această platformă, oferind un procent ce deseori se învârte în jurul valorii de 30%.

Platformele de videochat freemium se remarcă prin libertatea pe care o oferă modelelor care aleg să activeze aici dar și prin procentul mult mai mare, ce adesea are valoarea de 60%, dublu deci în comparație cu procentul platformelor premium.

Totuși, stilurile de videochat pot fi și ele de mai multe tipuri, existând astăzi studiouri de videochat în care se practică doar stilul adult, studiouri care se concentrează pe videochatul non-adult precum și cele care mizează pe glamour.

Despre videochatul glamour ar trebui să știi faptul că modelele care au ales să colaboreze cu un astfel de studio nu sunt nevoite să se dezbrace pentru a câștiga bani, ceea ce reprezintă o atracție foarte importantă pentru fetele mai timide ce nu-și doresc să renunțe la haine pentru a practica acest job.

Dacă acest articol te-a ajutat să descoperi mai multe lucruri despre videochat și te-a convins că este un domeniu care merită încercat, ai putea avea în vedere colaborarea cu LiveStudio. Te vei convinge foarte rapid că a fost cea mai bună decizie pe care ai fi putut să o iei și ne vei mulțumi mai târziu pentru recomandarea oferită.

smokemania.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE

elefant.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE

watchshop.ro