Ține minte ce anume nu trebuie să faci când mergi la aparate

Astăzi, sloturile video online sunt mai populare ca niciodată. În fiecare zi, milioane de rotiri sunt făcute la aparatele de sloturi și este clar că acestea au devenit o sursă populară de divertisment pentru mulți jucători.

Aparatele de sloturi creează dependență prin concept. Luminile, sunetele și anticiparea câștigului fac parte din ceea ce face ca aceste aparate să fie atât de irezistibile. Dar mai există un alt motiv pentru care oamenii continuă să se întoarcă la un casino online pentru sloturi: acestea pot da premii într-un mod foarte ușor.

Deși nu există o strategie pentru a juca sloturi, există câteva lucruri pe care începătorii (și chiar și unii dintre noi, experții, deopotrivă) le pot face greșit.

Joci la sloturi care nu au jackpoturi

O să încep cu ceva ce probabil nu vreți să auziți. Să joci la aparatele de joc este o greșeală. Poți obține câștiguri mai bune jucând multe alte jocuri din cazinou. De asemenea, puteți obține randamente mai bune pariind pe sporturi, jucând poker și pariind pe cai.

Dar știu că majoritatea celor care citesc acest articol nu vor înceta să mai joace la aparate. Așa că va trebui să faceți cât mai multe lucruri pentru a vă îmbunătăți șansele de câștig.

Acest lucru începe prin a juca la aparate de sloturi care îți oferă cel puțin o șansă de a câștiga mult. Unele aparate de sloturi au jackpoturi, iar altele nu.

Dacă aveți de gând să jucați jocuri de păcănele, jucați cel puțin la aparate care vă oferă posibilitatea de a câștiga suficienți bani pentru a vă schimba puțin viața. Acest lucru nu trebuie să fie de ordinul sutelor de mii de lei.

Joci sloturi cât mai repede posibil

Dacă este sau nu o idee bună să joci la aparate cu o viteză cât mai mare posibil nu depinde de faptul că poți sau nu să o faci. Acest lucru este greșit și se datorează unui fapt matematic simplu.

Dacă joci la aparate și riști 2 lei la fiecare rotire, poți calcula exact câți bani riști în fiecare oră în funcție de câte rotiri completezi într-o anumită perioadă de timp.

Dacă efectuezi 200 de rotiri într-o oră, pariul tău total va fi de 400 de lei. Într-o oră, dacă efectuați 600 de rotiri, veți fi pariat în total 1200 de lei.

Fiecare păcănea este setată să ia un procent din întreaga sumă de bani rulată prin aparat, astfel încât, pe măsură ce pariați mai mulți bani, pierdeți mai mulți bani. Procentele exacte variază în funcție de fiecare slot în parte, dar să luăm ca exemplu un procent de 6%.

6% din 400 de lei este 24. 6% din 1.200 de dolari duce la o pierdere de 72 de lei. După cum puteți vedea, puteți pierde mai mulți bani dacă jucați mai multe mâini pe fiecare oră.

Pariurile pe care le plasați sunt prea mari

Dacă nu aveți un buget mare pentru jocuri de noroc, trebuie să fiți foarte atent atunci când jucați la sloturi. Dacă pariurile tale sunt mari, vei pierde bani mai repede. Mulți jucători au tendința de a-și mări pariurile atunci când își pierd răbdarea. Ai jucat timp de o oră și nu ai câștigat prea mult. Decizi să mărești pariurile și ajungi să pierzi și mai mult. Și nu numai atât. Veți pierde bani mai repede. Este esențial să vă cunoașteți limitele de pariere. Găsește un aparat cu mize mici și ajustează-ți pariurile în consecință. Puteți crește pariurile doar dacă bugetul vă permite.

Nu folosiți ofertele de bonus la sloturi

Păcănelele sunt construite astfel încât să garanteze profit pe termen lung pentru fiecare cazinou care le pune la dispoziție. Acest lucru este valabil pentru cazinourile fizice dar și cazinourile online.

Acest lucru înseamnă că, dacă nu ești 1 dintre puținii jucători norocoși de sloturi care câștigă un jackpot mare, vei pierde bani. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că trebuie să vă gândiți la modalități de a obține mai multe șanse câștig și la modalități de a vă reduce pierderile.

Obținerea de bonusuri la sloturi îți oferă mai mulți bani și mai multe șanse de a câștiga un jackpot mare, bani pe care nu-i pui din portofelul tău.

Cele mai multe oferte de bonusuri pentru sloturi online și oferte de bonusuri pentru sloturi mobile nu au termeni și condiții bune. Majoritatea ofertelor de bonus te blochează în cerințe de rulaj și te fac să joci atât de mult timp încât îți pierzi toți banii înainte de a putea încasa ceva.

Dar dacă rotirile gratuite pe care le poți face datorită unui bonus te ajută să câștigi un jackpot, vei avea suficienți bani pentru a trece peste condițiile bonusului și a încasa un câștig mare.

Presupunând că un slot „trebuie să plătească”

Aceasta este o concepție greșită pe care chiar și cei mai avansați jucători de sloturi se pot lupta să o înțeleagă. De fiecare dată când învârtiți un slot, rezultatul este complet independent de rundele anterioare. (Există câteva excepții rare, dar acesta este cazul pentru 99,9% din sloturile

video online).

În termeni simpli, acest lucru înseamnă că nu contează dacă ai câștigat sau ai pierdut – la următoarea rotire, ai exact aceleași șanse de a obține un câștig ca înainte.

Doar pentru că un slot a făcut 100… 200… chiar 500 de rotiri nu înseamnă că este „dator” sau urmează ăs plătească. Doar pentru că nu ai avut un câștig timp de 20 de rotiri nu înseamnă că probabilitatea este crescută la următoarea rotire.

O regulă excelentă pe care mulți jucători încearcă să o respecte, este de a da unui slot 100 sau 200 de rotiri. Orice s-ar întâmpla, după acest punct, plecați și schimbați jocul. Dacă așteptați presupunând că un slot trebuie să plătească, ați putea ajunge să petreceți ore întregi – și o tonă de bani – în joc… și, nu există absolut nicio garanție că va plăti vreodată.

- Advertisement -

RECENTE