Cele mai bune sloturi cu tematică Western!

originals.ro

Momentul mult așteptat de către cei mai înfocați pariori și gambleri din comunitate a sosit. Astăzi discutăm despre care sunt cele mai bune sloturi cu tematică Western și cât de simplu este să pornești în căutarea aurului pierdut. Pentru că pe vremea aceea, aurul încă era o resursă ce se găsea destul de ușor, avea totuși o valoare crescut, iar atmosfera de western nu se putea să se potrivească mai bine cu un slot de tematică reală. Avem pentru tine patru recomandări foarte bune de jocuri cu tematică Western ce se vor duce direct la suflet deoarece sunt foarte potrivite pentru evidențierea acestui sistem de alergare după bani și pofta de căutarea a aurului. Să trecem direct la subiect.

Elemente unice în sloturile Western

Înainte de a trece la recomandările cu sloturi și jocuri cu tematică western, trebuie să îți spunem care este sursa acestui succes. Mr Bit și alte cazinouri online din România se concentrează foarte mult pe calitate ofertelor de jocuri pe care le oferă în fiecare zi comunității. De cele mai multe ori, sloturile care abordează astfel de tematici au elemente pe care le recunoști destul de ușor pentru că sunt folosite tocmai pentru a atrage atenția jucătorilor. De exemplu, sloturile Western sunt mereu asociate cu vremurile și timpurile în care oamenii trăiau în orașe mici, în clime foarte uscate din apropierea deșerturilor.

Pe ecranele de joc de la aceste jocuri cu tematici Western vei vedea mereu arme, pistoale, puști, gloanțe pentru că majoritatea filmelor care s-au produs despre western erau cu împușcături și cu foarte multă acțiune violentă. Astfel, vei vedea că majoritatea sloturilor cu tematici western sunt amplasate în cadre sălbatice, fără prea multe reguli, pline de arme, aur și acțiune. Deci dacă asta este ceea ce cauți, alege unul dintre sloturile pe care ți le-am recomandat mai jos:

Outlaws

Outlaws deja respectâ câteva dintre elementele importante din western chiar și din nume. Outlaws sau nelegiuiți este o caracteristică destul de importantă pentru personajele din această nișă western pentru că majoritatea dintre ei trăiau de pe urma activităților ilegale, iar cei care nu se implicau în astfel de practici erau victimele ilegalităților. Deci până acum, Outlaws este un bun slot pentru cei care apreciază westernul. Slotul este organizat pe un ecran de joc standard, cu 5 tamburi și 25 de linii de plată. Simbolurile sunt și ele parte din colecția de reprezentative pentru acest mediu arid din western, Pe ecranul de joc vei găsi bandiți, oameni care locuiesc în oraș, oameni ai legii și alte obiecte care sunt mai mult decât caracteristice pentru un astfel de slot. Jocul îți oferă și simboluri Wild, dar și sticky wilds, la care vom adăuga și funcțiile bonus de rotiri gratuite sau funcția gamble care te ajută să dublezi tot ce câștigi.

Gold Canyon

Gold canyon este unul dintre sloturile cu tematică western care a plecat de la inițiativa celor de la Betsoft. Un slot excelent, cu o grafică și o colecție de elemente western care dovedesc faptul că echipa s-a documentat foarte bine înainte de a lansa acest joc. Betsoft a creat atmosfera specifică westen chiar și din elementele ecranului de joc unde putem vedea culori maronii închise, detalii de lemn și foarte multe simboluri ale infrastructurii western. Pe ecranul de joc vom vedea cele mai cunoscute simboluri din această lume, precum potcoavele, anunturile pe hârtie, stelele de șerif, lămpile folosite noaptea și bineînțeles, caii. Slotul are 20 de linii, simboluri wild ce se pot extinde, dar și simboluri scatter.

Gold Heist

Gold Heist este unul dintre sloturile care a fost creat și lansat mai recent. Iar acest lucru se poate vedea din efectele grafice pe care producătorii le-au pus pe ecranul de joc, dar și din animațiile fundalului. Aici vedem acele simboluri ale aurului despre care vorbeam în primele paragrafe și putem să delimităm foarte clar care sunt cele mai importante elemente western.

30 de linii de plată pline de oportunități și simboluri precum pepite de aur, carturi pline cu aur, lopeți, cowboy și muncitori se vor afla mereu pe tamburi așteptând să lansezi câștigurile cele mari. Atmosfera este excelntă, iar efectele sonore completează foarte bine atmosfera. Este unul dintre sloturile pe care le recomandăm.

High Noon

Încheiem lista prin a face o recomandare scurtă. Dacă vrei să joci un slot mai clasic, care să îți trezească câteva momente nostalgice din viața ta, Nucleus Gaming a creat pentru tine un slot western plin de simboluri clasice de pe cărțile de joc, unde a inserat cât de bine a putut și personaje din vestul sălbatic. Slotul are 30 de linii de plată, oferă runde bonus cu rotiri gratuite, iar RTP-ul de 95.4% completează foarte bine echilibrul dintre câștiguri și pierderi.

Concluzie

Cele mai bune sloturi cu tematică western sunt aici, pregătite pentru ca tu să poți da start sesiunii tale de rotiri. Mult noroc!

smokemania.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE

elefant.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE

watchshop.ro