Cum obtii fisa medicala pentru permis auto in sectorul 2 fara sa pierzi timp pretios?

Daca vrei sa devii sofer cu acte in regula si sa capeti dreptul de a conduce un autovehicul pe drumurile publice din Romania, trebuie sa indeplinesti doua conditii: sa dovedesti faptul ca stapanesti si aplici intocmai regulile de circulatie, dar si ca esti apt din punct de vedere medical.

In cazul in care nu indeplinesti aceste doua criterii, se considera, pe buna dreptate, ca reprezinti un risc serios pentru tine insuti, pentru pasagerii din masina pe care o conduci, precum si pentru toti ceilalti participanti la trafic, fie ei soferi sau pietoni.

Asadar, primul pas pentru a deveni conducator auto consta in a dobandi fisa medicala permis auto sector 2. Poti realiza acest lucru in cele mai bune conditii, din toate punctele de vedere, prin efectuarea unei programari la Clinica Medicala Standard Med, situata pe Bulevardul Carol 1, nr. 45, apartamentul 5, la parter. Programarea se realizeaza la numerele de telefon 0722.435.435 sau 0314.053.950.

Pasii necesari pentru a obtine fisa medicala permis auto sector 2

La o astfel de clinica specializata, medicii de toate specializarile sunt prezenti in acelasi timp, ceea ce inseamna ca nu exista timpi inutili de asteptare si nici nu trebuie sa faci mai multe deplasari. In plus, toate documentele necesare pentru obtinerea carnetului de conducere sunt completate cu maximum de promptitudine.

Dupa efectuarea programarii, atunci cand te prezinti la clinica pentru a obtine fisa medicala pentru permisul auto in sector 2, trebuie sa ai asupra ta urmatoarele documente:

• cartea de identitate sau buletinul;

• fisa de scolarizare pentru obtinerea carnetului de sofer, daca este cazul;

• o adeverinta emisa de medicul de familie, din care sa rezulte daca figurezi sau nu in evidenta acestuia ca suferind de boli cronice;

• daca esti suferind de diabet de tip 1, este necesara si o scrisoare medicala de la specialistul diabetolog, in care trebuie trecute urmatoarele informatii: diagnosticul, tratamentul urmat si recomandarea daca esti sau nu apt sa conduci in siguranta un autovehicul pe drumurile publice din Romania.

In plus, purtatorii de ochelari de vedere trebuie sa ii aiba si pe acestia asupra lor, atunci cand se prezinta la controlul oftalmologic. In acest fel, medicul de specialitate ii va evalua tinand cont de conditiile in care urmeaza sa conduca automobilul.

Analizele necesare pentru a primi fisa medicala pentru permisul auto in sectorul 2 sunt efectuate de medici care apartin urmatoarelor specializari: Medicina interna, Oftalmologie, Otorinolaringologie (ORL), Ortopedie/Chirurgie, Neurologie si  Psihiatrie. Fiecare dintre aceste examinari este efectuata cu responsabilitate si profesionalism, astfel incat sa nu existe riscuri pentru sanatatea sau siguranta participantilor la trafic.

De exemplu, documentul necesar nu este eliberat in situatiile in care medicii constata existenta unor tulburari grave de sanatate sau a abuzului si dependentei de alcool. Motive pentru respingere sunt reprezentate si de descoperirea unor afectiuni neurologice sau neuropsihice grave. Afectarea vederii, a auzului sau a locomotiei reprezinta alte motive care fac imposibila indeplinirea conditiilor necesare pentru a deveni sofer cu acte in regula pe drumurile publice din Romania.

Pentru a obtine fisa medicala pentru permis auto in sectorul 2, programeaza-te la Clinica medicala acreditata Standard Med! Astfel, te vei asigura ca esti apt pentru conducerea autoturismului si vei obtine aceasta dovada cu maximum de promptitudine!

- Advertisement -

RECENTE