Cum sa obtii recenzii de 5 stele pentru afacerea ta locala, cardul NFC te ajuta

Recenziile clientilor joaca un rol din ce in ce mai important in procesul de luare a deciziilor de cumparare. Atunci cand oamenii sunt in cautarea unui produs sau serviciu, ei vor cauta adesea recenzii online pentru a afla mai multe despre experientele altor clienti.

Pentru afaceri, recenziile clientilor pot fi o sursa valoroasa de informatii si feedback. Acestea pot ajuta la imbunatatirea produselor si serviciilor, la cresterea loialitatii clientilor si la atragerea de noi clienti. 

Cum poti obtine recenzii pozitive pentru afacerea ta?

Exista mai multe lucruri pe care le poti face pentru a obtine recenzii pozitive pentru afacerea ta:

Ofera servicii de calitate. Aceasta este cea mai importanta modalitate de a obtine recenzii pozitive. Daca clientii sunt multumiti de experienta lor in localul tau, sunt mai predispusi sa scrie o recenzie pozitiva.

Solicita recenzii. Nu te astepta ca clientii sa scrie recenzii de la sine. Solicita-le sa o faca. Unul dintre modurile eficiente de a solicita feedback de la clienti este prin utilizarea unui card de recenzii Google. Cardul de recenzii Google este un card fizic sau digital care poate fi folosit pentru a solicita clientilor sa lase o recenzie. Acesta foloseste conexiunea NFC pentru a trimite clientilor un link catre formularul de recenzii Google. 

Daca doresti sa afli mai multe despre beneficiile si caracteristicile cardurilor NFC pentru recenzii Google, poti gasi informatii detaliate pe platforma cardrecenziigoogle.ro. Aici, vei descoperi nu doar cum sa achizitionezi aceste carduri inovatoare, ci si informatii utile despre modul in care acestea pot imbunatati gestionarea feedback-ului si pot consolida reputatia afacerii tale.

Raspunde la recenzii. Fie ca sunt pozitive sau negative, raspundand la recenzii, arati ca iti pasa de parerea clientilor tai.

Ce este cardul de recenzii Google si ce avantaje ofera

Cardul de recenzii Google este o modalitate excelenta de a solicita recenzii de la clientii tai. Cardul este gratuit si poate fi personalizat cu logo-ul si informatiile de contact ale afacerii tale.

Cardul de recenzii Google foloseste conexiunea NFC pentru a trimite clientilor un link catre pagina de recenzii a afacerii tale. Odata ce clientul scaneaza cardul cu telefonul, este redirectionat catre pagina de recenzii, unde poate scrie o recenzie.

Cum sa oferi cardul de recenzii Google clientilor tai

Iata cateva sfaturi pentru a oferi cardul de recenzii Google clientilor:

– Pune cardul la vedere in localul tau. De exemplu, il poti afisa pe tejghea, la casa sau la usa.

– Ofera cardul clientilor la finalul tranzactiei. Acest lucru le va reaminti sa scrie o recenzie dupa ce au plecat din localul tau.

– Foloseste cardul in campaniile de marketing. De exemplu, il poti include in brosuri, pliante sau emailuri.

Inscrierea in Google My Business

Pentru a putea primi recenzii pe Google, trebuie sa inscrii afacerea in Google My Business. Acest lucru este gratuit si simplu de facut.

Pentru a te inscrie in Google My Business, trebuie sa ai un cont Google. Odata ce ai un cont Google, poti urma acesti pasi:

– Acceseaza pagina Google My Business.

– Introdu numele afacerii.

– Adauga adresa localului.

– Adauga un numar de telefon.

– Adauga o fotografie.

– Confirma proprietatea asupra afacerii.

– Odata ce te-ai inscris in Google My Business, vei putea incepe sa primesti recenzii.

Freepik

Cum poti obtine mai multe recenzii online pentru afacerea ta locala?

Exista mai multe lucruri pe care le poti face pentru a obtine mai multe recenzii online pentru afacerea ta locala:

Solicita clientilor sa lase o recenzie. Acesta este cel mai simplu mod de a obtine recenzii online. Poti solicita clientilor sa lase o recenzie la sfarsitul interactiunii cu tine, fie ca este vorba de o achizitie, de o vizita la restaurant sau de o alta experienta.

Ofera stimulente pentru recenzii. Multe afaceri ofera stimulente clientilor care lasa o recenzie online. Aceste stimulente pot include reduceri, produse gratuite sau alte beneficii.

Asigura-te ca afacerea ta este listata corect in Google My Business. Google My Business este o platforma gratuita care iti permite sa creezi un profil pentru afacerea ta. Profilul de Google My Business va aparea atunci cand oamenii cauta afacerea ta online.

Cum pot ajuta recenziile online afacerile locale?

1. Construiesc incredere

Recenziile online sunt o modalitate excelenta de a construi increderea potentialilor clienti. Atunci cand oamenii vad ca alti clienti au avut o experienta pozitiva cu afacerea ta, sunt mai predispusi sa acorde incredere si sa incerce produsul sau serviciul pe care il oferi.

2. Atrag noi clienti

Recenziile online pot ajuta la atragerea de noi clienti din zona ta. Atunci cand oamenii cauta informatii despre afaceri locale, recenziile pozitive sunt adesea un factor decisiv in alegerea lor.

3. Cresc vanzarile

Recenziile online pot contribui la cresterea vanzarilor afacerii tale. Atunci cand potentialii clienti vad ca afacerea are recenzii pozitive, sunt mai predispusi sa faca o achizitie.

4. Consolideaza reputatia afacerii

Recenziile online pot ajuta la consolidarea reputatiei afacerii tale. Atunci cand primesti recenzii pozitive, acestea arata ca afacerea este de incredere si ca ofera produse sau servicii de calitate.

Recenziile online sunt un factor important in succesul unei afaceri locale. Acestea pot ajuta afacerile sa se diferentieze de concurenta, sa construiasca incredere si loialitate si sa atraga noi clienti. Unele studii au aratat ca recenziile pozitive pot duce la o crestere a vanzarilor cu pana la 22%. De asemenea, pot creste rata de raspuns la reclame cu pana la 42%.

Pentru a obtine recenzii pozitive, afacerile locale trebuie sa ofere o experienta excelenta clientilor. Acest lucru inseamna sa oferi produse sau servicii de calitate clientilor si sa fii receptiv la feedback-ul lor.

- Advertisement -

RECENTE