Cum să vă diversificați viața sexuală?

originals.ro

Când fraza din titlu devine nu o afirmație, ci o întrebare, atunci a sosit timpul pentru acțiuni concrete. Teza principală, este „aduceți ceva nou în sexul vostru”. Singura întrebare este ce? A vorbi despre a vă surprinde unul pe celălalt poate fi, în cel mai bun caz, vorbe și, în cel mai rău caz, se poate transforma în jenă și dezamăgire. Paradox: este necesar să experimentați, dar adesea un experiment nereușit este mai periculos decât rutina. Așa că fiți atenți și folosiți-vă intuiția. Deci, cum să vă diversificați viața sexuală?

Începeți cu puținul

Miros. Partenerii permanenți se recunosc între ei, inclusiv după mirosuri. Parfum, gel de duș, șampon și multe altele. Schimbați această linie cât mai complet posibil – dar din nou, ținând cont de aprecierile / antipatiile reciproce. 

Jucării sexuale

Intrați împreună într-un sexshop, sau dacă vă este jenă alegeți jucăriile pe paginile magazinelor online. O varietate mare de produse găsiți accesând linkul https://makeup.ro/categorys/723569/ 

Despărţire 

De regulă, sfaturile privind diversitatea vieții sexuale monogame se reduc la introducerea de noi tehnologii și tehnici noi, ca să spunem așa. Să gândim mai larg. Bunurile dintr-un sex shop nu sunt rele, dar opțiunea macro – de a pleca pentru o vreme – vă poate împrospăta patul. A te despărți, desigur, nu înseamnă a te despărți. Lăsați unul dintre voi – dacă locuiți împreună – să se mute pentru câteva zile. Nu vă sunați, nu scrieți. Vă rugăm doar să vă gândiți bine înainte de a face o astfel de ofertă. Dacă înțelegi că poate să vă placă gustul despărțirii în aceste câteva zile, nu riscați. 

Texte 

Desigur, comunicați în timpul zilei de lucru. Deci, nu comunicați. Păstrați doar sms-urile, și nu ca de obicei („Avem un blocaj complet aici”, „Mă duc la prânz”), ci picante. Scrieți unul altuia obscenități în detaliu. Aceste texte cu siguranță vor aprinde flacăra între voi.

Viteză 

Viteza în acest caz înseamnă imprevizibilitate. Imprevizibili în ceea ce privește alegerea locului și a timpului. În plus, sexul rapid concentrează emoțiile, iar o concentrare ridicată a ceva promite întotdeauna un impuls. Nu aveți timp de preludii, explicații, subtilități.

Modul de somn 

Uneori, cel mai bun mod de a face ceva este să nu faceți absolut nimic. Fiți flexibili, lăsați partenerul sa facă ce vrea fără să ezite, fără sa ajute, fără să reacționeze. Astfel de lucruri – dacă sunt practicate rar – pot oferi o experiență complet nouă și vă pot diversifica viața sexuală. 

În viața oricărui cuplu există momente de răscruce care pot fi cu siguranță depășite dacă se discută problemele. Încercați sfaturile de mai sus pentru a vă putea bucura de o relație frumoasă pe orice plan, nu doar pe cel sexual.

smokemania.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE

elefant.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE

watchshop.ro