Malaxoarele, echipamente HoReCa utile deopotriva in pizzerii, patiserii si cofetarii

Malaxoarele sunt unele dintre cele mai utile si versatile echipamente HoReCa, intrucat pot fi folosite deopotriva in pizzerii, patiserii si cofetarii. Rolul lor, dupa cum le spune si numele, este de acela de a amesteca aluatul, pentru a-l transforma intr-o masa omogena. In oferta Fresco Expert, furnizor care sustine inca din anul 1992 inovatia in bucatariile profesionale din tara noastra, se gasesc numeroase modele: cu cap fix sau rabatabil, cu spirala sau cu furca, de diverse capacitati. Ele provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, ceea ce le garanteaza calitatea, fiabilitatea, usurinta in folosire, productivitatea si, nu in ultimul rand, o durata indelungata de viata, chiar si in cazul unei utilizari indelungate, fara necesitatea operatiunilor de mentenanta sau reparatii.

Pe langa unitatile de alimentatie publica enumerate mai sus, malaxoarele isi dovedesc utilitatea si in brutarii sau covrigarii, spre exemplu. In ceea ce priveste aceste echipamente HoReCa, Fresco Expert pune la dispozitia partenerilor sai modele dotate cu protectie pentru reducerea eliberarii prafului de faina in zona de lucru (care, pe langa faptul ca este incomod, se poate dovedi si periculos, in cantitati mari). De asemenea, utilajele vin insotite de boluri din otel inoxidabil, diverse accesorii si sisteme care previn cresterea aluatului in timpul procesului de mixare. Nu in ultimul rand, ele pot avea una sau mai multe viteze, in functie de performantele lor, si sunt extrem de usor de curatat, in ciuda complexitatii lor.

Fara alte introduceri, iata in continuare cateva exemple de asemenea echipamente HoReCa din oferta furnizorului mentionat anterior, alaturi de principalele lor caracteristici si specificatii tehnice:

Malaxor 35 kg/40 litri CBD0015/P

Echipamente HoReCa dotate cu furca / 2 viteze, cu comutator temporizat / Dimensiuni: 59x93x87,5 cm / Greutate: 145 kg / kW electric: 0.75-1.1;

Malaxor 20 kg/24 litri CBD0050

1 viteza, cu comutator temporizat / Dotat cu roti / Dimensiuni: 38x70x81 cm / Greutate: 78 kg / kW electric: 0.75;

Malaxor 17 kg/22 litri CBD0010/PR

Echipamente HoReCa dotate cu o cuva detasabila / 1 viteza, cu comutator temporizat / Dotat cu roti / Dimensiuni: 38,5x67x72,5 cm / Greutate: 81 kg / kW electric: 0.75;

Malaxor 12 kg/16 litri CBD0003/P

1 viteza, cu comutator temporizat / Dotat cu roti / Dimensiuni: 38,5x67x72,5 cm / Greutate: 75 kg / kW electric: 0.75.

Cele 4 malaxoare descrise, precum si toate celelalte din oferta Fresco Expert, sunt „acoperite” de garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera). Suplimentar, aceasta poate fi extinsa, contra cost, la Performance Care – 265 de lei (Base + o revizie anuala in ultimele 2 luni de garantie, training de utilizare si interventie in 72 de ore) si Premium Care – 480 de lei (Performance + extinderea la 24 de luni a perioadei pentru piese de schimb si manopera, interventie in 48 de ore).

In ceea ce priveste preturile, acestea pornesc de la cateva mii de lei si nu ajung sa depaseasca valoarea de 20.000 de lei, ceea ce inseamna ca puteti face o investitie rentabila pentru localul dumneavoastra, pe termen scurt, mediu si lung, fara un efort financiar deosebit.

- Advertisement -

RECENTE