Model videochat? 90 – 60 – 90

erotic24.ro

Un model videochat nu trebuie sa fie 90-60-90. Intra si citeste care sunt calitatile necesare unui model de videochat.

Exista multe preconceptii atunci cand vine vorba despre videochat si despre cum ar trebui sa arate si sa se poarte un model, pentru a se incadra in cerintele unui astfel de job.

Aspectul fizic nu e cel mai important in videochat.

Cu siguranta ca nu de putine ori ‘’te-ai lovit’’ de ideea ca, pentru a fi model videochat, trebuie sa ai dimensiunile ideale 90 – 60 – 90. Nimic mai fals.

Intr-un domeniu ca videochat-ul, nu se cauta cu precadere fotomodele, ci mai degraba tinere ambitioase si dornice de a-si indeplini visurile, comunicative si fara prejudecati.

Desi aspectul fizic conteaza in acest domeniu, mai presus de acesta sta abilitatea conversationala. Pentru a fi acceptata de un studio sau pentru a reusi in videochat, trebuie sa tii cont cont de cateva detalii importante:

Videochatul inseamna comunicare

Majoritatea modelelor de succes din aceasta bransa au foarte bune abilitati de comunicare, cu care reusesc sa capteze interesul clientului.

Prin modul in care socializeaza cu el, prin tehnicile de seductie folosite, atitudinea si limbajul corpului, un model videochat fara 90 – 6 0 – 90 ii va atrage, cu siguranta, atentia.

Nu uita ca, mai ales in domeniul videochat-ului, personalitatea va castiga intotdeauna in fata frumusetii fizice, intrucat nu totul se rezuma la nuditate, ci la socializare.

Frumusetea se afla in ochii privitorului

Nu conteaza cat esti de frumoasa, ci cat de ingrijita esti.

Majoritatea membrilor de pe platformele de videochat apreciaza mai degraba modelele cu personalitate, care nu se simt complexate.

Daca alegi sa lucrezi in aceasta industrie, trebuie sa fii intotdeauna constienta de faptul ca aspectul fizic ingrijit si prezenta placuta cuceresc inca de la prima vedere.

Acorda suficienta atentie aspectului tau, insa fara a exagera. Alege sa ai un machiaj si o coafura impecabila, haine si accesorii care sa iti completeze tinuta si sa te puna in valoare.

La fel de importanta ca aspectul ingrijit este atitudinea. Limbajul non – verbal adecvat si un zambet sincer pe buze, abilitatile de comunicare si de socializare cu interlocutorul, precum si capacitatea de a empatiza cu el sunt atu – uri care te vor propulsa direct in top.

Videochat non adult, pentru increderea in tine

Daca esti o persoana mai timida, mai retrasa, care inca nu si-a castigat increderea in sine si nu a reusit inca sa stapaneasca limbajul corpului, sectiunea de videochat non adult este perfecta pentru tine.

Aici, vei avea oportunitatea de a-ti imbunatati abilitatile de comunicare si de socializare, dar si de a te convinge ca videochat-ul nu presupune anumite standarde fizice pe care trebuie sa le intrunesti.

Alegand jobul de model videochat, vei afla ca nu exista fete urate sau fete frumoase.

Aspectul fizic de invidiat se obtine cu ajutorul studioului din care faci parte, prin make – up profesional, vizite la saloanele de remodelare corporala si un outfit elegant care sa te ajute sa iti descoperi si sa iti apreciezi frumusetea cu care ai fost inzestrata in mod natural.

Reteta succesului in domeniu trebuie sa contina: machiajul, hainele, aspectul ingrijit si atitudinea potrivita, feminitatea, delicatetea si senzualitatea. Sunt cele mai puternice arme ale tale. Utilizeaza-le ca atare pentru a ajunge un model videochat de succes, fara a te complexa din cauza standardelor.

SexShop.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE

erotic24.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE

SexShop.ro