Moduri în care poți scoate în evidență o ținută cu ajutorul ciorapilor plasă

Ciorapii plasă pot scoate o ținută în evidență, dar la fel de bine o pot transforma într-una vulgară, dacă sunt combinați cu piesele vestimentare nepotrivite. Din cauza prejudecăților existente, multe femei evită aceste dresuri plasă, tocmai pentru a nu ajunge subiect de discuție.

Însă, dacă îți dorești de mult să porți ciorapi plasă, ar trebui să ții cont de câteva reguli nescrise pentru a te asigura că vei obține o ținută modernă, care te pune în valoare și te reprezintă. S-ar putea să constați după o singură privire în oglindă că acest tip de dresuri chiar te avantajează.

Ciorapii de plasă în ținute casual

Integrarea unor dresuri plasă într-o ținută casual, cu influențe punk-rock, este una dintre cele mai bune decizii pe care le poți lua. În astfel de ținute sunt preferați ciorapii cu plasă mare, purtați cu bocanci, pantofi model Oxford sau pantofi sport. În ceea ce privește restul pieselor vestimentare, nu există limite – poți opta pentru o rochie, o fustă plisată sau o pereche de jeans rupți, care lasă la vedere o parte de dresul plasă pe care îl porți.

De cele mai multe ori, în astfel de ținute, ciorapii plasă sunt cei care ies în evidență fiind purtați în combinații îndrăznețe, pline de personalitate. Așa că, ar trebui să te asiguri că ai întotdeauna în dulap o pereche de ciorapi plasă (sau chiar două – unii cu plasă mare și unii cu plasă mică) pentru că niciodată nu se știe când vei avea nevoie de o ținută statement, care să atragă privirile din momentul în care intri într-o încăpere.

Ce trebuie să eviți la ținutele casual pentru a nu părea vulgară: ciorapii plasă purtați cu pantaloni scurți – din dorința de a obține o ținută cool, modernă, s-ar putea să dai greș. Limitează-te la jeans, fuste sau rochii sport.

Ciorapii de plasă în ținute elegante

Da, ciorapii plasă pot fi integrați chiar și în ținute elegante, fără să te duci în zona vulgară. Multe vedete de la Hollywood au atras atenția și au purtat de-a lungul timpului dresuri cu motive tip plasă cu rochii tip furou și pantofi sau cizme cu toc. O altă combinație elegantă și deosebită în același timp este formată dintr-o pereche de ciorapi cu plasă mică, o fustă conică, o cămașă office, pantofi cu toc și un palton. 

Atunci când vine vorba de ținutele elegante, trebuie să fii atentă la lungimea fustei sau rochiei – într-adevăr, o fustă mini și o pereche de pantofi cu toc prea înalți pot transforma ținuta într-una vulgară. O altă combinație pe care nu ar trebui să o porți tot pentru a evita această zonă este formată dintr-o fustă scurtă, ciorapi plasă și un machiaj mult prea strident (spre exemplu, rujul roșu nu trebuie asociat cu ciorapii plasă).

Ciorapii plasă reprezintă un accesoriu care are capacitatea de a scoate o ținută din anonimat, atâta timp cât aceasta este compusă corect. Dacă urmezi sfaturile de mai sus, poți fi sigură că vei obține mereu un outfit la modă, apreciat de cei din jur.

- Advertisement -

RECENTE