Oferta la Auto Schunn Romania: Avantaj client de 8000€

Ca om de afaceri, ai nevoie in permanenta de solutii noi de mobilitate pentru a-ti eficientiza procesele de lucru, drept urmare fiecare campanie promotionala pe care o regasesti in piata poate reprezenta o oportunitate de a incheia un deal bun, care sa-ti confere un plus de calitate, eficienta si sustenabilitate, la un pret mult mai bun decat cel prezentat in ofertele din afara campaniilor speciale.

Acesta este si motivul pentru care jucatorii de profil din piata se straduiesc in permanenta sa construiasca oferte care mai de care mai avantajoase, astfel incat sa-si vanda in mod eficient produsele, dar si sa ofere clientului un deal bun, care sa-I ajute sa continue sa se dezvolte asa cum isi doreste.

De aceea, in aceasta perioada, Auto Schunn Romaniapartener autorizat Mercedes-Benz, deruleaza o serie de campanii promotionale extrem de avantajoasa la achizitia vehiculelor comerciale Mercedes-Benz Sprinter din portofoliu.

Una dintre aceste oferte propune un discount de 8.087 de euro la achizitia unui vehicul comercial din gama Mercedes-Benz Sprinter 314 CDI furgon, 11 mc, cu tractiune fata; oferta este valabila pana la data de 30 iunie 2021, in limita stocului disponibil.

Discountul beneficiaza de TVA inclus si mai trebuie mentionat faptul ca avantajul client de 8.087 de euro este calculate fata de pretul de lista cu TVA.

Care sunt avantajele de care poti beneficia daca alegi sa-ti intaresti flota de vehicule comerciale cu una sau mai multe autoutilitare Mercedes-Benz Sprinter?

In primul rand, pentru ca acest tip de vehicul beneficiaza de calitatea, fiabilitatea si siguranta garantate de brandul Mercedes-Benz, iar conceptul sau inteligent de operare si arhitectura modulara de stocare fac din Sprinter partenerul perfect pentru afacerea ta.

De asemenea, datorita calitatilor excelente definite prin inovatie, eficienta sporita si fiabilitate, autoutilitara Mercedes-Benz Sprinter 314 CDI cu tractiune fata ofera un nivel de consum mediu extrem de avantajos pentru un vehicul comercial cu capacitate de incarcare de 11 mc, de numai 9.4 litri la o suta de kilometri rulati, cu emisii de dioxid de carbon bontinat de numai 247g/km.

Afla mai multe despre oferta, dar si despre toate celelalte promotii derulate in aceasta perioada de Auto Schunn Romania, accesand pagina de autoutilitare noi Mercedes-Benz disponibila pe noul website auto-schunn.ro!

De asemenea, daca Mercedes-Benz Sprinter nu reprezinta unul dintre vehiculele comerciale pe care ti le doresti in flota ta de autoutilitare, te invitam sa accesezi pagina de autoutilitare IVECO Daily si sa soliciti lista ofertelor disponibile in aceasta perioada la Auto Schunn Romania.

Compania Auto Schunn Romania este unul dintre cei mai de succes parteneri autorizati Mercedes-Benz din Romania, cu o istorie de 28 de ani pe piata de profil.

Din anul 2020, Auto Schunn Romania a devenit si partener autorizat IVECO Romania, imbogatindu-si portofoliul de solutii de mobilitate comerciala cu gama de vehicule usoare, medii si grele IVECO Daily, Eurocargo, IVECO S-Way si IVECO X-Way.

In prezent, compania Auto Schunn Romania este prezenta in vestul Romaniei, cu centre de vanzari si service in Arad, Timisoara, Deva, Sibiu si Suceava.

- Advertisement -

RECENTE