Supercazino.ro: Nu face aceste lucruri când mergi la cazinoul fizic

originals.ro

Cu siguranță că și tu îți amintești prima ta experiență la un cazino fizic. Indiferent că îți amintești cu bucurie sau cu tristețe despre aceasta depinde de cum a fost experiența ta la început. În cazul în care nu ai mai fost la un cazino fizic până acum, ceea ce trebuie să știi este că experiența va fi diferită la fiecare cazino, însă aceleași reguli se vor aplica la acesta. Dacă ești fan al cazinourilor online, atunci poți căuta cele mai bune cazinouri Neteller chiar acum pe Google.

Jucatul fără să te informezi puțin despre joc

În primul rând, înainte de a merge la un cazino informează-te puțin despre jocurile pe care intenționezi să le joci. Acest lucru nu doar că te va ajuta să nu faci greșeli și să pierzi bani, însă nu te vei nici face de râs. Ultimul lucru pe care dealerul va vrea să îl audă de la un jucător este “deci cum se joacă acest joc?”.

Adevărul este că dealerii, cât și ceilalți oameni prezenți într-un cazino sunt acolo tocmai ca să ajute jucătorii. Însă este o idee bună ca măcar să cunoști cel puțin bazele jocului pe care intenționezi să îl joci. Învață ceva care nu îți va lua mult timp, ci să te ajute cât să nu te uiți dubios la masa la care tocmai ești așezat.

Să nu știi să câștigi sau să pierzi civilizat

Un alt lucru important la cazinoul fizic este să știi să îți controlezi emoțiile atunci când pierzi sau câștigi. Este normal să fii cuprins de experiența de la cazino sau chiar să te pierzi puțin atunci când câștigi sau pierzi, însă încearcă să nu îți exteriorizezi aceste emoții într-un mod greșit. De exemplu, încearcă să nu te bucuri ca și cum ai fi câștigat marele jackpot atunci când ai câștigat poate doar 5 dolari, întrucât ceilalți te vor considera un amator.

Pe de altă parte, atunci când pierzi păstrează-ți calmul și încearcă pe cât posibil să folosești un limbaj cât mai civilizat atunci când ai luat o decizie proastă care te-a costat tot bugetul pe seara respectivă. Cu siguranță că nici tu nu ai vrea să ai un astfel de jucător la masă lângă tine.

Nu ignora bunele maniere

Faptul de a te comporta precum ceilalți de la masă este un lucru care necesită timp pentru a-l învăța. Cel mai bun lucru pentru a îți păstra bunele maniere la cazino este să urmezi exemplul celorlalți jucători de la masă. În niciun caz nu încerca să urmezi exemplul acelui singur jucător care nu este respectuos și se enervează mereu sau se dă în spectacol. Ca o regulă generală, încearcă să îți ții mâinile aproape de tine, nu ridica tonul vocii și respectă-i pe ceilalți jucători. Atunci când faci o greșeală, și cu siguranță că o să faci iar dealerul te va corecta nu te supăra și nici nu te simți ofensat.

Să nu arăți respect față de angajații de la cazino

Nimeni nu intră într-un cazino cu scopul de a se comporta ca un bădăran cu cei de la cazino. Însă în momentul când un anumit angajat te-a deranjat cu ceva anume s-ar putea să simți că vrei să îi spui și tu ceva înapoi. Spre exemplu, poate că tocmai ce ai avut o pierdere enormă de bani și te decizi să pui toată vina pe dealerul de la masă.

Ce este important să ai în minte este că personalul de la cazino este acolo pentru a ajuta jucătorii, nu pentru a-i încurca. În primul rând, ei vor să te simți cât mai bine pentru a cheltui cât mai mulți bani la cazino. În al doilea rând, angajații de la cazino vor arăta respect față de jucători întrucât aceștia le oferă bacșiș extra dacă câștigă. Nimeni de la cazino nu își dorește ca tu să pierzi sau să te facă să iei o decizie greșită. Greșeala este a ta și trebuie să îți asumi acest lucru.

Nu abuza de politica cu băuturi gratuite

Vei întâlni unele cazinouri unde jucătorilor li se vor oferi băuturi alcoolice la masă. Există două motive pentru care cazinourile vor face acest lucru, primul fiind acela că jucătorii vor fi mai predispuși să cheltuie bani la pariuri. În plus, faptul că nu ai cheltuit în mod direct bani pe băutură te va face mai predispus să cheltui banii pe pariuri.

Totuși, există o diferența între a te bucura de o băutură pe care ți-o oferă cei de la cazino și a te îmbăta. Unii vor încerca să profite cât mai mult de băuturile oferite de la cazino doar pentru că sunt gratuite. Astfel, s-ar putea să devii cel mai enervant jucător de la cazino.

Să refuzi abonamentele sau ofertele VIP

Dacă acela este un cazino pe care intenționezi să îl mai vizitezi în viitor, nu te gândi că cei de la cazino vor să te păcălească cu aceste oferte și abonamente. Ideea este că dacă te vei întoarce oricum vei dori să mai cheltui din nou bani, motiv pentru care ai putea chiar să te bucuri de aceste oferte și să și primești ceva în schimb.

Aceste abonamente și oferte VIP diferă de la cazino la cazino și pot consta în mese gratuite sau chiar intrări gratuite la anumite turnee. Chiar dacă aceste bonusuri sunt mai bune pentru jucătorii care pariază mulți bani și care frecventează cazinourile, poți să întrebi ce beneficii vei avea și tu dacă te înscrii.

Concluzie

În cazul în care deja ai fost la un cazino fizic măcar o dată deja s-ar putea să știi care sunt câteva reguli de la acestea. Dacă urmează să mergi pentru prima dată la un cazino fizic, te sfătuiesc să ții cont de aceste sfaturi și reguli pe care le-am enumerat în acest articol. Cu siguranță că nici tu nu ai dori să întâlnești jucători care nu țin cont de acestea, motiv pentru care ar trebui ca nici tu să nu îi iriți pe cei din jurul tău.

smokemania.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE

elefant.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE

watchshop.ro