Tipuri de bilete pe care le poți pune la pariuri sportive

Începătorii în pariuri sportive trec prin câteva etape de înţelegere şi informare. Mai întâi, vor alege o platformă care va respecta toate cerinţele de siguranţă şi lege, precum favbet.ro şi apoi, verifică evenimentele sportive, se gândesc ce tipuri de pariuri să aleagă şi, în final pun un pariu. Dar, un bilet poate să fie simplu ori de tip sistem. Cum funcţionează fiecare din ele şi cum se pun la o casă de pariuri ca Favbet România, vei afla în următorul articol.

Bilete simple pariuri sportive

Ce sunt biletele simple şi cum se pun în oferta Favbet? Biletele simple pot să conţină mai multe evenimente sportive însă, pe el, va exista doar o variantă de câştig. Aceste bilete vor fi împărţite la rândul lor în două tipuri – bilete de tip single şi bilete de tip multiplu. Câteva informaţii despre fiecare din ele: 

  • Un bilet single este format dintr-un singur pronostic, asociat unui singur eveniment sportiv
  • Un bilet multiplu este format din mai multe pronosticuri, asociate unor evenimente sportive alese de client

Jucătorii începător aleg să pună un bilet single pe evenimentul favorit care are loc pe Favbet online. Pentru a paria cu bani reali, jucătorul va trece de Favbet înregistrare. Depunerea este cea care deblochează jocul cu bani reali. După ce acest pas a fost la rândul lui completat, urmează să:

  • Aleagă pagina cu pariuri sportive potrivită
  • Să cerceteze pieţele de pariuri sportive pentru nevoile sale 
  • Să îşi aleagă tipul de pariu pe care pun pronosticul 
  • Să se gândească dacă mizează doar pe un eveniment sau pe mai multe
  • Să plaseze miza de joc potrivită
  • Să lanseze biletul final şi să aştepte finalitatea meciului

În cazul în care un jucător câștigă după ce a plasat un bilet pe Favbet România sau pe orice altă casă de pariuri sportive de renume, poate retrage fondurile. Procedeul este acceptat doar pentru jucătorii care-şi verifică contul în cele 30 de zile impuse de operator. Dacă contul nu este verificat dar jucătorul a depus bani pe platformă şi a câştigat, nu va retrage. La modul general, timpul de verificare și validare documente este de 48 de ore (2 zile lucrătoare). Apoi, dacă verificarea este completata, retragerea este valabilă pentru jucător.

Bilete sistem pariuri sportive

Biletele sistem sunt puțin mai complicate și de cele mai multe ori sunt folosite de jucătorii care au acumulat ceva experienţă. Pentru a face acest lucru posibil, se va cere jucătorului să utilizeze datele Favbet login, să se autentifice în cont cu succes şi ulterior să meargă pe pagina cu pariuri sportive sau evenimente live. Alege evenimentul dorit şi începe să îşi creeze biletul sistem.

Un bilet sistem este important pentru pronosticurile care acumulate, trec de o anumită cotă. În aceste bilete, jucătorul îşi va asuma faptul că există posibilitatea să piardă unele meciuri. De exemplu, pe un bilet care trece de 20 de evenimente, jucătorul alege condiţia de a pierde unul sau mai multe evenimente şi asta pentru a recupera o parte din suma de bani. 

Pe acest bilet, jucătorul poate să pună chiar pariuri multiple pe acelaşi eveniment. 

Este ales mai întâi un eveniment şi apoi jucătorul va verifica care sunt pieţele de pariere disponibile. De exemplu, poate alege să pună un pariu de tip pauză/final şi să aleagă un câştigător, să aleagă câte cornere sunt în meci, numărul de goluri şi aşa mai departe. Poate să facă asta sau să aleagă un singur tip de pariu dar, pe mai multe evenimente. Unele case de pariuri vor condiţiona numărul de evenimente sportive pe care se poate crea biletul. 

Biletele sistem sunt calculate imediat de casa de pariuri pe care vă veţi juca, aşa că, pariorul nu trebuie să facă de unul singur calculele. Înainte de a alege orice tip de eveniment, este foarte bine să fie verificate graficele şi statisticile. Pe Favbet România, acestea sunt reprezentate foarte modern, chiar dinamic şi sunt în comparaţie de alte site-uri mai uşor de citit şi de înţeles. Cu cât informaţia este mai structurată, cu atât mai uşor jucătorul poate face alegerile oportune. 

Concluzie bilete simple și sistem

Cele două tipuri de bilete sunt cele mai vehiculate pe piaţa de pariuri sportive din România. Unul din operatorii pe care veţi putea descoperi o selecţie cât mai bogată de pariuri live, cybersport, pariuri virtuale dar şi alte jocuri de noroc este Favbet, operator licenţiat ONJN sigur şi profesional. Biletele se pun foarte uşor pe platformă şi pot să fie verificate în orice moment de clienţii Favbet online. 

- Advertisement -

RECENTE