Modele De Verighete Nunta Pentru El Si Ea

Este un simbol al iubirii si fidelitatii, un tribut adus juramintelor schimbate in ziua nuntii si dorinta de a fi alaturi de partener pentru totdeauna. In timp ce inelul de logodna simbolizeaza promisiunea casatoriei, verigheta oficializeaza aceasta legatura. Asadar, alegerea unei verighete potrivite este foarte importanta.

Atunci cand alegeti cele mai frumoase modele de verighete nunta, veti descoperi o serie de optiuni de luat in considerare (precum dimensiunea, materialul si stilul personal). Cu toate acestea, chiar si acele verighete clasice „simple” vin intr-o serie de metale, profile, latimi si finisaje diferite, ceea ce inseamna ca aveti zeci de optiuni de luat in considerare. Cele mai populare metale utilizate sunt aurul alb, aurul galben, aurul roz si platina. Aceste metale sunt foarte durabile si, prin urmare, potrivite pentru articole de bijuterie care vor fi purtate multi ani.

Mai jos va prezentam cateva modele de verighete, de la cele mai clasice la modele incrustate cu diamante.

Verighete aur galben

Aceasta este alegerea clasica traditionala pentru verigheta. Cand alegeti verighete aur galben, cel mai bine este sa mergeti pe aur de 14, 18 sau 24 Karate. Acestea au cel mai bun aspect si durabilitate. Aurul galben cu o puritate de peste 75% va fi prea moale pentru uzura zilnica, se va zgaria cu usurinta si isi va pierde forma. Mai mic de 14 karate va crea un aliaj mai durabil, dar nu va avea aspectul pe care il asteptati de la aur.

Modele verighete aur galben

Verighete aur 18 karate, 14 karate

Vezi intreaga colectie de verighete aici!