3 dulapuri tip fișet metalic, pentru a „arhiva” anul 2023 în cele mai bune condiții!

În era digitală în care trăim, documentele și actele pot părea demodate pentru unii. Cu toate acestea, pentru mulți dintre noi, păstrarea documentelor în format fizic rămâne o necesitate. Dacă activezi în cadrul unei firme sau doar ai nevoie de o soluție eficientă pentru arhivarea și depozitarea documentelor, un fișet metalic poate fi răspunsul. În acest articol, vom explora avantajele unui set 3x fișet metalic cu 3 rafturi și seif de la Viamond.ro, precum și motivele pentru care ar trebui să îl iei în considerare pentru a-ți arhiva documentele în cele mai bune condiții.

De ce ai nevoie de un fișet metalic?

Arhivare eficientă

Dacă lucrezi cu bibliorafturi de fișe, acte sau alte documente, știi cât de important este să le păstrezi într-o ordine prestabilită. Un fișet oferă un sistem de arhivare eficient, permițându-ți să organizezi documentele în funcție de diverse criterii, cum ar fi alfabetic, după lună sau după proiect.

Acces facil

Unul dintre avantajele majore ale unui fișet este accesul facil la documentele tale. Cu 3 rafturi și un seif integrat, acest dulap îți oferă posibilitatea de a păstra documentele în siguranță și de a le accesa rapid, atunci când ai nevoie de ele.

Setul 3x fișet metalic

3 dulapuri cu seif

Setul 3x de la https://www.viamond.ro/papetarie-birotica/1093/dulap-si-fiset-metalic.html vine cu trei dulapuri vopsite în câmp electrostatic. Aceste dulapuri sunt construite pentru a rezista testului timpului și oferă o soluție de depozitare solidă și sigură pentru documentele tale. Fiecare dulap are dimensiunile de 90x40x180 cm, oferind suficient spațiu pentru documentele tale.

3 polițe reglabile

Fiecare dulap are 3 polițe reglabile pe înălțime, care pot suporta până la 60 kg de greutate. Acest lucru îți oferă flexibilitate în organizarea documentelor, permițându-ți să ajustezi spațiul în funcție de nevoile tale.

Sistem de închidere sigur

Setul vine dotat cu un sistem de închidere sus-jos și o încuietoare cu 2 chei pentru fiecare dulap. În plus, seiful integrat dispune de o cheie separată, pentru securitate suplimentară.

O investiție rentabilă

Prețul setului prezentat este de puțin peste 2.500 de lei, iar această achizție se va dovedi rentabilă pe termen scurt, mediu și lung, datorită durabilității, securității și spațiului oferit de aceste fișete.

Integrarea perfectă în orice birou

Datorită culorii gri și aspectului industrial, aceste fișete se vor încadra perfect în „peisajul” oricărui birou, indiferent de mărime și domeniul de activitate. Ele nu numai că îndeplinesc funcția lor practică, dar adaugă și un element estetic plăcut biroului tău.

În concluzie, un set 3x fișet metalic cu 3 rafturi și seif reprezintă o soluție excelentă pentru arhivarea și depozitarea documentelor în cele mai bune condiții. Cu avantajele sale în ceea ce privește organizarea, accesul rapid și siguranța deplină, acest set merită luat în considerare pentru orice firmă sau persoană care dorește să își păstreze documentele în siguranță.

Întrebări frecvente

De ce să aleg un fișet în locul altor soluții de arhivare?

Un fișet oferă siguranță și o organizare superioară pentru documentele tale.

Cât de durabil este setul prezentat?

Setul este construit pentru a rezista în timp și este o investiție pe termen lung.

Ce greutate poate suporta fiecare poliță a fișetului?

Fiecare poliță poate susține o greutate de până la 60 kg.

Este dificil de asamblat setul?

Setul vine complet asamblat, pentru a economisi timp.

- Advertisement -

RECENTE