Decoreaza-ti casa cu amulete Feng Shui pentru noroc si bani

Feng Shui se practica de mii de ani. Este definita ca arta de a trai in armonie echilibrata cu pamantul. Potrivit Feng Shui, atunci cand ne traim viata in armonie cu pamantul, invitam darurile naturale de pace, fericire si abundenta ale universului sa curga in vietile noastre.

In cultura Feng Shui, simboluri, amulete si talismane pot fi folosite pentru a va imbunatati cea mai buna directie pentru noroc. Aceste simboluri si amulete Feng Shui pot fi folosite si in conjunctura cu elemente specifice ca remedii si amelioratori pentru diferite aplicatii Feng Shui.

Buddha razand

Buddha razand feng shui

🛒 Buddha razand — diverse modele

Buddha razand este cunoscut in Feng Shui ca Buddha al fericirii. Legenda spune ca nimic nu l-ar face pe Buddha mai fericit decat sa vada problemele, grijile si tristetea fiintelor umane transformandu-se in fericire. Se spune ca zambetul sau interior radiaza pe toata fata lui. El aduce fericire oriunde merge.

Buddha razand este un simbol foarte cunoscut al bogatiei, al bucuriei nevinovate – doar o privire la fata sa vesela te poate inveseli. Se spune ca, frecandu-i burta, care contine o multime de bogatii, castigi noroc si prosperitate pentru toti oamenii care locuiesc in casa si, de asemenea, bogatie si fericire, iar cu cat este mai rotunda burta, cu atat este mai de bun augur imaginea.

Iata cum puteti folosi Buddha fericit in Feng Shui:

 • Asezati un Buddha razand cu monede si pepite in sufragerie, de preferinta cu fata spre usa de intrare, pentru a profita de noroc si, in acelasi timp, pentru a respinge ghinionul, pentru a atrage armonie si echilibru in viata de familie.
 • Asezati un Buddha razand cu monede si pepite pe biroul de studiu pentru a mentine stresul si presiunea la distanta si, de asemenea, pentru a va facilita indeplinirea obiectivelor.
 • Plasati un Buddha fericit la intrarea intr-un magazin pentru a atrage noroc si armonie si, de asemenea, pentru a evita orice tradari de afaceri.

Dragon verde

Dragon verde feng shui

🛒Dragon cu perla nemuririi – verde

Este un dragon protector care reprezinta elementul Yang masculin si controleaza energiile rele. Exista trei tipuri de dragoni: celest (cel cu cea mai mare putere), oceanic (fara coada) si dragonul zonei umede.

Ele sunt energiile primaverii si reprezinta dezvoltarea, inflorirea, protectia, cultura si intelepciunea. Ar trebui sa fie situat spre est, iar culoarea sa sa fie verde.

Dragonii sunt utilizati pentru descrierea curentilor de energie, deoarece chinezii au considerat ca „Chi” sau energia, curge urmand un traseu sau o cale numita „respiratia cosmica a dragonului”.

Tigru Alb

obiecte feng shui

🛒Tigru alb pe monede si pepite

Tigrul alb reprezinta o mare forta, dar nu intr-un mod spectaculos ca dragonul verde, un alt gardian Feng Shui si opusul sau complementar. Energia unui tigru alb simbolizeaza curajul, indrazneala si neinfricarea. Tigrul alb este, de asemenea, considerat o forma de energie demna. Reprezinta Yin-ul (energia feminina) la Yang-ul dragonului verde (energia masculina). Energia tigrului alb este o energie de protectie mai linistita. Ar trebui sa fie situat spre Vest si culoarea sa ar trebui sa fie alba.

Este strans legat de Dragonul Verde. Este energia toamnei, reprezentand focalizarea interna, producand pasivitate si contemplare.

Daca asezati un tigru alb in casa dvs., ar trebui sa-l asezati intotdeauna cu un dragon verde, deoarece sunt indispensabili unul pentru celalalt si nu ar trebui sa fie niciodata separati. Acest lucru se datoreaza faptului ca tigrul alb este cel mai Yin dintre gardienii Feng Shui, iar dragonul verde este cel mai Yang dintre gardienii Feng Shui, si contrariile atrag! Deoarece tigrul alb este atat de curajos, poate fi util sa-l plasati partea dreapta a tuturor intrarilor in casa.

Clopotei de vant

clopotei de vant cu 6 brate

🛒Clopotei de vant cu elefant pentru noroc si succes

Clopoteii de vant au castigat popularitate in intreaga lume datorita traditiei Feng Shui. Daca sunt plasati in afara casei, ei expulzeaza energia negativa si intentia rea ​​a oamenilor. Daca locuiti intr-o cladire de apartamente, puteti aseza clopoteii de vant pe balcon.

In afara de purificarea energiei, clopoteii atrag bani si bogatie, mai ales daca sunt plasati in fata unui colt al bogatiei din casa dvs.

In stiinta Feng Shui, zgomotele eoliene sunt un remediu cu scop vindecator si energizant, vibrand in armonie cu energia Universului. Asezati acest sunet de vant Feng Shui pe balcon, sub streasina sau oriunde bate vantul pentru a atrage energie pozitiva.

Broasca Chan Chu pentru noroc in probleme de bani

talismane feng shui

🛒Broasca norocoasa cu trei picioare din bronz

Broasca cu bani (Chan Chu), numita si Broasca norocoasa, este versiunea divina a broastei, deoarece este cu trei picioare. Este considerat cel mai important simbol al prosperitatii, bogatiei si norocului extraordinar in chestiuni legate de bani in practica Feng Shui.

Aceasta legendara broasca Chan Chu a devenit creatura divina care protejeaza impotriva necazurilor, bolilor, promitandu-ne prosperitate si noroc. Carapacea sa are fiecare simbol al universului gravat in ea. Ar trebui sa fie situata in Nord, si reprezinta crestere, longevitate, protectie si rezistenta.

Ceea ce este cel mai important este ca broasca sa fie asezata corect in casa. Nu asezati broasca pe podea, ci pozitionati intotdeauna broasca pentru a privi spre usa, astfel incat sa poata inghiti bani Chi pentru casa. Pozitionati broasca cu trei picioare in coltul norocos al camerei. Acesta este locul cu cea mai mare energie si este de obicei in diagonala usii, si unde Chi este cel mai concentrat. Daca sunteti interesat de vesti bune despre investitii, plasati broasca in coltul de Sud-Est al sufrageriei. Oportunitatile de afaceri si stirile despre cariera sunt imbunatatite atunci cand broasca cu bani este plasata in coltul de Nord pentru a genera venituri in camera dvs. de zi.

Pisica norocoasa (Maneki Neko)

obiecte feng shui

🛒Pisica norocoasa ceramica Maneki Neko aurie

Pisica norocoasa este un simbol norocos, foarte popular in culturile japoneze si chineze. Labuta pisicii inseamna apropierea de bogatie. Pisicile pot vedea, de asemenea, in intuneric si vor inspaimanta spiritele rele care au intentii rele spre succesul tau. La locul de munca, acest simbol norocos este cel mai bine plasat pe biroul dvs. sau langa o casa de marcat. In casa dvs., puteti plasa pisica in Sud-Est (bogatie) sau Nord-Est (zone de cunostinte interioare).

Dragoni chinezi

amulete feng shui

🛒Pereche de dragoni aurii Feng Shui amuleta feng shui noroc si bani

Dragonii chinezi sunt considerati ca Fiinta Suprema a tuturor creaturilor. Ei simbolizeaza norocul, succesul si protectia. Acesti dragoni pot fi gasiti cu usurinta in arhitectura chineza, cum ar fi palate, ziduri, poduri si chiar obiecte de uz casnic, cum ar fi portelan si boluri de servire. Aceste obiecte Feg Shui pot fi plasate in diferite sectoare ale casei dvs. pentru energia specifica Chi pe care o reprezinta dragonul.

Monedele I-Ching

Monedele I-Ching sunt un simbol care ii reprezinta pe cei zece imparati din timpul dinastiei Qin si rezervele lor imperiale. Acestea sunt utilizate ca o ajustare Feng Shui pentru a invita bogatia si prosperitatea din surse corecte si de drept. Este deosebit de util sa localizati Monedele I-Ching intr-un loc vizibil langa intrarea in casa sau biroul dvs. Puteti, de asemenea, sa le puneti intr-o anumita zona a Feng Shui bagua, in functie de intentia dvs. sau in spatele scaunului de birou pentru sprijin in cariera.

amulete feng shui

🛒Sirag de opt monede I-Ching si nod mistic

Corabia bogatiei Feng Shui

Aceasta corabie bogata este un obiect foarte cautat al Feng Shui, in special pentru plasarea in case si birouri. Se crede ca atrage noroc si avere si, de asemenea, imbunatateste abilitatile afacerii dvs. si profiturile. Este o practica obisnuita ca oamenii sa aleaga incarcarea completa a navei cu lingouri de aur si monede.

O nava cu vele este un simbol universal al abundentei aduse de vanturi si ape, iar semnificatia unei nave bogate Feng Shui este similara. Reprezinta energia abundentei care navigheaza in port (viata ta). Plasarea unei corabii Feng Shui in casa sau biroul dvs. se crede ca va aduce un succes si o avere mai mari si creste capacitatea si profitabilitatea afacerii dvs.

Exista mai multe moduri de a decide cu privire la amplasarea ideala a corabiei bogatiei in Feng Shui: zona banilor, zona stelelor bogatiei sau directia norocoasa a casei.

 • Expuneti nava cu fata orientata in casa sau biroul dvs. de la usa principala; se spune ca aceasta sporeste norocul de a multiplica profitul, profitand de punctele de intrare chi ale casei sau biroului dvs.
 • Asezarea navei bogatiei in coltul de Sud-Est (cunoscut si sub numele de „coltul bogatiei” bazat pe formula Feng Shui Bagua) se spune ca va creste norocul cu bogatie si prosperitate.
 • Pastrarea unei nave bogate Feng Shui in biroul sau magazinul dvs. se crede ca ajuta la atragerea mai multor clienti, crescand astfel vanzarile si succesele.
corabia bogatiei

🛒Corabia bogatiei mare remediu Feng Shui din Lemn

Copacul prosperitatii

Copacii prosperitatii Feng shui, sau copacii de cristal, sunt un simbol frecvent vazut in case, despre care se crede ca aduc noroc si bani. Exista multe culori pe piata, dar citrinul este culoarea pe care oamenii o prefera daca doresc sa sporeasca prosperitatea si abundenta.

Dintre numeroasele elemente populare din cultura Feng Shui, traditia arborelui de cristal are o mare importanta. Se spune ca un copac in miniatura impodobit cu cristale si pietre pretioase, cunoscut sub numele de Arborele de cristal Fengshui sau Arborele Gem Fengshui, aduce noroc in imprejurimile sale. Multi oameni din intreaga lume au experimentat efectele uimitoare ale acestui element Fengshui. De fapt, acest copac aduce o serie de atribute pozitive, impreuna cu noroc si prosperitate.

Puteti sa-l asezati si pe biroul dvs. de lucru pentru a simboliza o calatorie lina in cariera, fara mari obstacole. Zona pe care plasati acest simbol al bogatiei trebuie sa fie luminoasa si spatioasa, deoarece indica un viitor luminos, plin de oportunitati.

remedii feng shui

🛒Copac cu pietre semipretioase mixt pe suport ceramic – mare

Fantani pentru avere

Fantanile Feng Shui vin in toate formele, dimensiunile si materialele. Utilizarile fantanilor in Feng Shui sunt multe – de la sanatate la bogatie pana la imbunatatirea calitatii aerului din casa sau birou. Fantanile pot fi utile in zona Kan (Cariera) a hartii Feng Shui bagua, deoarece aceasta zona este legata de elementul apa. Intelepciunea si cunostintele, precum si retelele si conexiunile sociale sunt ambele calitati ale apei si vitale pentru succesul in cariera. Plasarea unui element legat de elementul de apa, cum ar fi o fantana, poate spori aceste calitati in cariera dvs..

In plus, poate doriti sa amplasati o fantana intr-una dintre zonele Feng Shui asociate elementului lemn, deoarece apa alimenteaza lemnul.

Intrarea in casa este, de asemenea, un loc minunat pentru o fantana daca doriti sa incurajati bogatia si fluxul de numerar. Intrarea din fata se mai numeste gura Qi-ului, deoarece este locul in care energia si oportunitatile intra in casele noastre si in viata noastra. In mod ideal, apa ar trebui sa curga in sus si apoi in jos. Daca apa curge intr-o singura directie, aceasta ar trebui sa curga spre interiorul casei, pentru a incuraja banii sa curga in interior si nu in ​​afara.

fantana feng shui

🛒Fantana Feng Shui

Testoasa Dragon

Testoasa dragon este o creatura mitica si un remediu Feng Shui clasic pentru bogatie, protectie, si noroc. Are corpul unei broaste testoase si capul unui balaur si cel mai adesea sta pe un pat de monede si lingouri, si tine o moneda in gura.

Exista multe avantaje atribuite simbolului broasca testoasa dragon – de la atragerea bogatiei, protectie, pana la imbunatatirea carierei.

Puteti plasa broasca dragon in sectorul estic al casei dvs. pentru a spori sanatatea si norocul, pentru longevitate pentru familie. Poate fi, de asemenea, pozitionat cu fata spre usa principala pentru a va binecuvanta cu calatorii sigure si protectie impotriva accidentelor si ranilor. Asezati acest simbol in sectorul de Sud-Est al casei sau biroului dvs., deoarece se crede ca va spori bogatia si norocul prosperitatii.

🛒Testoasa dragon aurie amuleta feng shui

Oglinda Bagua

Multi atarna bagua deasupra unei usi, deoarece canalizeaza energia intr-un spatiu. Acest element Feng Shui implica 8 zone (deci are forma octogonului) care sunt esentiale in viata cuiva, cum ar fi sanatatea si familia, bogatia si abundenta si dragostea si casatoria, pentru a numi cateva.

oglinga bagua feng shui

🛒Oglinda Ba Gua concava galbena

Potcoava norocoasa

Simbolul potcoava norocoasa este unul dintre cele mai bune simboluri Feng Shui din cultura chineza pentru a castiga bani, si considerat a fi unul dintre cele mai bune simboluri norocoase care functioneaza. Aceasta este una dintre cele mai folosite amulete Feng Shui chinezesti care pot fi atarnate la intrarea usii pentru a profita la maxim de efectele ei.

amulete feng shui

🛒Potcoava norocoasa cu dragon si phoenix

Cele mai bune sfaturi Feng Shui pentru a atrage bani si abundenta in 2022

Feng Shui este arta de a atrage si de a construi energia vietii pentru prosperitate, bunastare si a trai in armonie cu imprejurimile tale. Se traduce literalmente prin „vant si apa” si isi are radacinile in vechea traditie chineza. „Chi” este conceptul de baza si filozofia din spatele Feng Shui, iar chinezii cred ca se gaseste peste tot in viata si natura, inclusiv in interiorul corpului tau. Un ghid complet despre Feng Shui am scris in acest articol.

Starile emotionale si spirituale sunt influentate de cat de bun este fluxul Chi in corpul dvs. Blocajele ar putea insemna furtuni in viata dvs. sau un stil de viata nefericit, in timp ce un bun flux Chi poate asigura prosperitate financiara si bunastare fizica si emotionala.

Cum sa folositi simboluri si amulete Feng Shui pentru a atrage bani si abundenta in viata dvs.?

Daca va intrebati cum sa atrageti bani si abundenta in viata dvs., atingand puterea Feng Shui, va oferim cateva sfaturi. Iata cateva modalitati de a utiliza tehnicile si simbolurile Feng Shui pentru bogatie si prosperitate:

 1. Imbogatiti sectiunile de bani si abundenta

Bagua este harta Feng Shui a casei dvs. Pe baza punctelor cardinale, bagua va imparti casa in opt zone care reprezinta cele mai importante aspecte ale vietii voastre.

In acest sens, in sud-estul casei dvs. se afla zona de bani si abundenta. Cel mai bun mod de a imbogati si a spori puterea acestei zone este cu elementele care reprezinta abundenta si prosperitatea.

amulete feng shui
Sursa foto: jorjette.ro
 1. Elementele abundentei si prosperitatii

Potrivit Feng Shui, exista cinci elemente esentiale: pamant, foc, metal, apa si lemn. Toate sunt importante in viata dvs.; cu toate acestea, apa si lemnul au cea mai mare influenta in ceea ce priveste abundenta si prosperitatea.

Pentru a decora sud-estul casei cu aceste elemente trebuie sa alegeti obiecte care, datorita culorii si formei lor, evoca esenta lemnului si a apei.

 1. Decorati casa cu elementul lemn

Lemnul simbolizeaza prosperitatea, energia pentru crestere, expansiune si vitalitate, toate acestea avand un impact important asupra sferei economice.

Culorile lemnului sunt verde si maro. La fel, obiectele de forma dreptunghiulara sunt preferatele pentru evocarea acestui element.

Obiectele decorative pe care le puteti folosi pentru a pune in valoare acest element sunt pernele verzi sau maronii, ramele dreptunghiulare din lemn, picturile padurilor luxuriante si peisajele impadurite.

 1. Consolidati-va casa cu elementul apa

In general, apa este un simbol important al puritatii, prospetimii, calmului si abundentei. Doar sub aspectul abundentei, acest element poate contribui la sporirea bogatiei.

Culorile care evoca apa sunt albastru si negru, precum si forme curbate si ondulate. De asemenea, puteti merge direct la elementul in sine si aveti o mica fantana sau un acvariu.

In cazul optarii pentru un acvariu, pestii care va vor ajuta sa atrageti bani in cel mai bun mod sunt arowana, koi si pestele auriu.

Amintiti-va ca este important ca acvariul sau iazul sa fie curat si animalele bine ingrijite.

 1. Fiti atenti la fluxul de apa din casa

Evitati sa aveti rezervoare, vase sau galeti unde ramane apa stagnanta. Stagnarea acestui lichid impiedica fluxul liber de abundenta si bani.

De asemenea, conductele trebuie sa fie in stare buna pentru a evita scurgerile sau obstructiile, astfel fluxul de apa este constant.

 1. Adaugati obiecte de noroc

Potrivit Feng Shui, exista anumite obiecte care singure atrag noroc, precum Buddha Razand, monedele chinezesti, Chan Chu (broasca cu bani) si Maneki-neko (pisica norocoasa).

Unele cristale si pietre pretioase, cum ar fi cuartul citrin numit si „piatra a abundentei”, sunt simboluri foarte bune care va pot ajuta sa atrageti bani si prosperitate.

 1. Ordinea si curatenia in bucatarie

In general, pastrarea intregii case intr-o stare curata atrage energie buna. In cazul specific al bucatariei, a fi curat si organizat va va ajuta sa atrageti bani, deoarece acest spatiu este un sector legat de abundenta.

 1. Pariati pe spatii deschise

O ordine si curatenia acasa sunt excelente pentru a atrage vibratii bune, mai ales daca pariati pe spatii deschise in interiorul casei dvs., ceea ce poate atrage o mai buna prosperitate economica.

Scapati de mobilier si alte elemente inutile, care impiedica libera circulatie a energiilor pozitive.

- Advertisement -

RECENTE