De unde a început ideea de aparate/sloturi?

Primul aparat mecanic de jocuri de noroc a fost creat de dezvoltatorii Sittman și Pitt din Brooklyn, New York.  Aparatele de joc sunt importante pentru cazinouri și pentru jucătorii de astăzi, dar singurul motiv pentru care sunt atât de populare este faptul că au evoluat în timp.

Primele sloturi nu semănau deloc cu jocurile pe care le jucăm astăzi. Deși au fost populare la vremea lor, acestea nu au primit nici pe departe atâta atenție ca sloturile pe care le cunoaștem astăzi.

Astăzi, sloturile online sunt cele mai populare jocuri din cazinourile online. Nu există niciun cazinou online care să nu ofere un număr mare de sloturi și bonusuri împreună cu acestea. Aceste jocuri pot fi găsite în diverse variante de design, efecte vizuale, precum și detalii tehnice sau pacanele gratis. Cu sloturile așa cum le cunoaștem astăzi, distracția este nesfârșită. În fiecare zi, companiile de software ne surprind cu noi inovații. Astfel, astăzi avem nenumărate caracteristici grozave la sloturi care pot aduce câștiguri mari.

Mașina de păcănele Liberty Bell

O parte interesantă a istoriei aparatelor de joc este că aceste aparate mai vechi sunt cele de unde provin inițial simbolurile pepene, cireșe și simbolul Bar de pe aparatele de joc moderne.

Primele aparate de sloturi erau numite și bandiți cu un singur braț. Motivul pentru această poreclă constă în pârghia laterală atașată la aparat, care era trasă în jos de către jucători în timp ce încercau să obțină un câștig. De multe ori, desigur, jocul nu ducea la un câștig, ci mai degrabă îi lăsa pe jucători fără bani.

Sittman și Pitt merită cu siguranță credit pentru modelul lor de aparat bazat pe poker. Însă, ei sunt adesea trecuți cu vederea din cauza unui om pe nume Charles Fey.

Charles Fey este adesea numit părintele aparatelor de joc pentru că a creat mai multe variante și toate variantele sale de slot machine au fost populare, dar el a făcut și modificări specifice pentru a combate trișarea și alte probleme pe care jucătorii și proprietarii de sloturi le aveau cu aparatele.

Dezvoltări în tehnologia aparatelor de joc

Următoarea generație de aparate de joc și evoluțiile în mecanica aparatelor de joc au întârziat să apară. În cele din urmă, în 1963, Bally a dezvoltat primul aparat de jocuri de noroc electric, numit Money Honey. Acesta avea atât părți electronice, cât și mecanice. Noile aparate de sloturi au fost create pentru a îmbunătăți experiența de joc și pentru a permite câștiguri mai mari pe baza pariurilor făcute cu mai multe monede.

Creșterea jackpoturilor a dus la schimbări mari în ceea ce privește estetica, cum ar fi lumini strălucitoare și sunete puternice. Emoțiile suplimentare au făcut ca aceste aparate de a doua generație să fie și mai populare printre jucători. Înainte de aceasta, jocurile de masă erau cea mai populară atracție în cazinouri. Totuși, datorită în parte noilor designuri strălucitoare și câștigurilor mai mari, aparatele de sloturi au devenit rapid cel mai căutat joc de pe podeaua cazinoului.

Creșterea popularității

Un mare pas înainte în istoria sloturilor a avut loc la mijlocul anilor ’90, când a fost creat primul cazinou online. Acesta a fost unul dintre punctele de cotitură în istoria sloturilor online. La început, erau disponibile doar jocuri precum poker și blackjack, dar foarte curând, sloturile au intrat pe scena cazinourilor online. Din acel moment și până astăzi, au fost create mii și mii de sloturi noi.

Astăzi, sloturile devin din ce în ce mai populare printre fanii cazinourilor. Prin urmare, aceste aparate se îmbunătățesc de la an la an. Simbolurile sloturilor se schimbă în mod constant și se creează noi modalități de joc. De asemenea, grafica acestor jocuri, precum și efectele vizuale, sunt din ce în ce mai bune.

La început, stilul jocurilor a rămas similar cu cel al aparatelor de joc clasice, cu același număr de role și același tip de simboluri. Cu toate acestea, programarea  a eliminat restricțiile și, în curând, au apărut multe tipuri noi de jocuri, cu teme interesante sau cu un aspect și o structură neobișnuite. În zilele noastre, există sloturi online cu mai mult de 5 role și layout-uri neconvenționale. Există o mare varietate de teme și o infinitate de simboluri diferite care pot fi văzute, împreună cu runde bonus inovatoare și pline de imaginație și caracteristici speciale de joc.

Numărul de dezvoltatori de sloturi și portofoliile lor de jocuri au crescut de la an la an. În timp ce există un număr relativ limitat de producători de aparate fizice, există peste 100 de dezvoltatori de sloturi online. În timp ce există multe companii mici care oferă o selecție minimă de jocuri, există câțiva giganți din industrie care oferă o alegere enormă. Să luăm de exemplu Microgaming. Ei sunt unul dintre cei mai vechi furnizori de software pentru cazinouri, iar colecția lor de sloturi depășește 500 de titluri diferite.

Concluzie

Dacă nu v-ați încercat norocul la un slot online până acum, nu ezitați. Aceste aparate au o istorie uimitoare și o cale lungă de dezvoltare prin care au trebuit să treacă pentru a deveni ceea ce sunt astăzi. Sloturile vă vor aduce cu siguranță multă distracție și emoție și, ocazional, premii mari. Atât timp cât folosești bani de care nu ai neaparătă nevoie pentru a trăi viața de zi cu zi, distracția va veni fără complicații.

- Advertisement -

RECENTE