4 locuri în care să mergeți în cel mai bun city break din Europa

City break-ul a devenit una dintre formele preferate de vacanță ale românilor. Și pentru că se întâmplă acest lucru, au început să apară oferte din ce în ce mai multe. Rămâne doar de stabilit perioada și de ales destinația. În continuare veți citi despre câteva locuri în care puteți avea cel mai bun city break chiar aici în Europa.

Cum ajungeți în locațiile pentru city break-uri?

Cu toate că am vrea să avem cât mai mult timp pentru vacanțe, știm că acest lucru rareori se întâmplă. Așa că pentru parcurgerea distanțelor mari, avionul este mijlocul de transport recomandat. În ziua de astăzi, folosind un motor de căutare de zboruri, vă puteți bucura de bilete de avion la prețuri mai mult decât rezonabile. Puteți accesa ofertele pe care multiple companii aeriene le au și puteți compara prețurile foarte rapid. Metodele de plată ale companiilor aeriene pot varia, dar motorul de căutare de zboruri vă garantează că veți avea opțiuni de plată convenabile pentru ofertele acestor companii.

Opțiunea “Oferte” de pe eSky vă va ajuta să găsiți cele mai ieftine variante de călătorie care sunt adesea disponibile doar pentru o clipă. În felul acesta nu mai e necesară o comparație a disponibilității și a prețurilor pe date multiple, ci vor putea fi accesate ușor opțiunile de zbor.

Dacă simțiți nevoia de a avea o mașină odată ce ați ajuns la destinație, pe site-ul eSky, la fila “Mașini”, puteți compara prețurile companiilor de închiriere și puteți face o rezervare pentru mașina care vă îndeplinește nevoile. 

city break Europa

În ce orașe puteți avea cele mai bune city break-uri?

Vom începe cu Londra, capitala Marii Britanii. Odată ce vă aflați în orașul monarhilor britanici, puteți vizita Catedrala St. Paul, Palatul Parlamentului, Westminster Abbey, Muzeul Transporturilor și British Museum, Galeriile Naționale, Palatul Buckingham, Hyde Park, Muzeul național de istorie, Trafalgar Square.

Continuăm lista locațiilor cu Roma, capitala Italiei, și unul dintre cele mai vizitate orașe din lume. Pentru a vedea tot ce este de interes în acest oraș, ar fi nevoie de minim o săptămână. Puteți ajunge la Muzeul de la Vatican, Capela Sixtină, Bazilica Sf. Petru, Panteonul, Colosseum-ul, Forumul Roman, castelul Sant’Angelo. 

De pe lista orașelor nu poate lipsi Barcelona, un loc plin de distracții și activități culturale. Pentru vizitarea obiectivelor turistice rămâne recomandarea de a vă achiziționa biletele online, altfel riscați să stați la coadă ore bune. Pornind de dimineață, puteți vizita: Sagrada Familia, Avinguda Diagonal, Casa Mila, palatul Guell, Muzeul muzicii catalane, catedrala Barcelona, muzeul de istorie, Muzeul Picasso și Santa Maria del Mar. 

Nu putem să nu menționăm Parisul, orașul îndrăgostiților, dar și al rafinamentului, culturii și istoriei. Un city break în Paris nu poate fi considerat un chilipir, dar cu puțină organizare, puteți economisi considerabil. Iar efortul merită pe deplin, acest oraș fiind cu adevărat special.

Puteți vizita: Muzeul Orsay, Domul Invalizilor, muzeul Rodin, turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera, muzeul Luvru, Basilica Sacre Coeur, Grădinile Tuileries și Grădinile Luxembourg. Să nu uităm de Palatul Versailles, unde vă puteți petrece o seară minunată. 

city break Europa

Cazarea ne poate da de multe ori bătăi de cap. Pe site-ul eSky sunt disponibile până la 1,3 milioane de locuri de cazare din toată lumea, de la hoteluri, apartamente și până la pensiuni. Având la dispoziție informații ca prețurile, camerele disponibile, facilitățile, evaluările clienților și pozele, veți putea lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră. Procesul prin care puteți face rezervare este foarte simplu și există opțiunea anulării gratuite.

De asemenea, pentru a simplifica și mai mult procesul de organizare, puteți alege opțiunea “Zbor+Hotel” care este un pachet de călătorie predefinit ce are zboruri și cazare incluse. Sunt categorii speciale și cu ajutorul filtrelor veți putea adapta pachetul la propriile nevoi.

Care sunt avantajele unui city break într-unul dintre aceste locuri?

Unul dintre avantaje este faptul că veți avea posibilitatea de a vizita o mulțime de obiective turistice ale locurilor în care vă aflați. Faceți-vă bine planul și veți putea bifa cât mai multe astfel de obiective.

Un al doilea avantaj este faptul că puteți alege mijlocul de transport cu ajutorul căruia să ajungeți la destinație. Distanțele mari și timpul limitat ne duc înspre zborurile cu avionul. Există numeroase zboruri Bucuresti care vă pot duce la destinațiile dorite.

Care este locul în care vreți să ajungeți în următorul city break?

- Advertisement -

RECENTE