5 aplicatii utile care iti vor face viata mai usoara cand calatoresti

In zilele noastre folosim telefonul mobil pentru orice si numeroasele aplicatii ne-au facut viata mai usoara in multe privinte. Cand vine vorba de a organiza o excursie sau de a calatori in strainatate, pot fi foarte utile. Prin urmare, va prezentam o lista de aplicatii utile care va vor ajuta cand organizati o excursie.

Mulor oameni le place sa calatoreasca, insa nu este intotdeauna usor sa planificati o calatorie sau sa aveti lucrurile clare atunci cand va aflati intr-o tara sau intr-un oras pe care nu-l cunoasteti.

Din fericire, tehnologia ne ofera tot mai multe posibilitati de a gestiona itinerariul si de a accesa informatii despre locul pe care il vizitam.

Acestea sunt cateva dintre aplicatiile (exista multe) care va pot usura viata atunci cand calatoriti.

1. Google Trips – una dintre cele mai utile aplicatii

Ultima aplicatie de calatorie pe piata este Google Trips si are scopul de a fi „buzunarul personal al ghidului turistic”.

Aplicatia este foarte utila deoarece, printre altele, va permite sa accesati informatiile de care aveti nevoie fara a fi conectat la internet.

De fapt, intreaga aplicatie este disponibila offline.

Acest lucru este foarte util atunci cand calatoriti si doriti sa evitati taxele de roaming care va strica vacanta.

Desigur, trebuie sa tineti cont de faptul ca Google Trips foloseste informatiile din contul dvs. Gmail. Prin urmare, este necesar sa aveti unul pentru a o utiliza.

Dupa ce descarcati aplicatia, trebuie sa va conectati cu contul dvs. Gmail, iar aplicatia va scaneaza e-mailurile pentru datele de calatorie, zborurile si informatiile.

Apoi pune toate aceste informatii la dispozitia dvs. intr-un singur loc.

De asemenea, va permite sa creati un itinerar in functie de preferintele dvs. sau direct pentru dvs.

Cu peste 1 miliard de utilizatori care utilizeaza deja Gmail si Google Maps, aceasta aplicatie poate fi irezistibila pentru acest public„, scrie revista Forbes.

aplicatii

2. TripAdvisor

Este o aplicatie foarte populara printre calatori, care a fost descarcata de peste 340 de milioane de ori, potrivit Forbes. Acesta contine 385 milioane de opinii si recenzii de la alti calatori din intreaga lume.

Aplicatia va permite sa faceti rezervari de hotel direct de pe platforma dvs., ceea ce nu se intampla cu alte aplicatii.

Desi multi oameni cred ca TripAdvisor este o aplicatie doar pentru a face rezervari, acesta contine o multime de informatii despre atractii populare, hoteluri, magazine si multe altele.

De asemenea, ghidurile de calatorie sunt disponibile pentru utilizatori.

trip advisor

3. Expensify

Aceasta aplicatie va ajuta sa va controlati cheltuielile si sa economisiti in intreaga dvs. calatorie. De asemenea, va permite sa mentineti ordinea, sa grupati cheltuielile pe categorii si cu posibilitatea de a rezuma rezultatele intr-un grafic.

Este foarte utila in special pentru calatorii de afaceri, deoarece va faciliteaza stocarea cheltuielilor pentru a prezenta apoi rapoartele.

expensify aplicatie

4. Citymapper

Este cea mai completa aplicatie de a calcula cu usurinta si rapid rutele dvs. in transportul public, deoarece va ofera orele de plecare si intarzierile in timp real.

Este disponibila pentru aproximativ 30 de orase, mai ales in Europa, dar si pentru Los Angeles, Tokyo sau Sydney, de exemplu.

Cu ajutorul acesteia puteti vedea liniile de metrou sau cele mai apropiate statii de autobuz. De asemenea, puteti defini traseul, chiar daca doriti sa faceti acest lucru cu bicicleta sau salvati adresa hotelului pentru a obtine rapid indicatii de orientare.

In plus, toate calatoriile salvate pastreaza informatiile astfel incat sa le puteti accesa chiar si fara o conexiune la internet. Acest lucru ce este foarte practic pentru a nu pierde date.

Si cum calatoriile salvate sunt sincronizate intre dispozitive, puteti planifica un traseu in avans pe web. Dupa dupa ce l-ati salvat, acesta va aparea automat pe telefon.

Aplicatia este gratuita.

Citymapper

5. Google Translate – una dintre cele mai bune aplicatii de tradus

Si daca sunteti intr-o tara straina si nu intelegeti limba, aceasta aplicatie va ajuta sa traduceti pana la 80 de limbi.

Daca nu vorbiti germana sau chineza, nu se intampla nimic. Exista aplicatii care va ajuta sa comunicati. Cu Google Traducere puteti scrie sau pronunta o expresie si aplicatia va trimite traducerea.

Pentru utilizatorii iPhone exista si aplicatia iTranslate, cu care puteti comunica in timp real cu interlocutorul dvs.

Aplicatia va permite sa traduceti text sau pagini web. De asemenea, puteti sa incepeti conversatii vocale sau sa cautati cuvinte, sensuri si chiar conjugari verbale in mai mult de 90 de limbi.

aplicatii google translate
- Advertisement -

RECENTE