conde.ro

Cum sa faci un Gmail – cont Google

Crearea unui cont Gmail este foarte utila, si in zilele noastre este una dintre cele mai populare platforme software de e-mail functionale. Avantajul? Este complet gratuit!

Prin crearea unui cont Google veti obtine multe instrumente puternice si capacitatea de a combina mai multe conturi de e-mail intr-unul, precum si o bara de activitati Google usor de utilizat. Este, de asemenea, 100% compatibil cu alte instrumente Google excelente, cum ar fi Calendar si Documente.

Pasul 1 – Intra pe pagina de Gmail

Deschideti browserul pe care il utilizati in mod normal. Acolo, in bara de adrese, tastati adresa URL sau adresa web: https://www.google.com/intl/ro/gmail/about/.

Pasul 2 – Incepe crearea unui cont Google

Dupa ce deschideti pagina principala a Gmail, faceti clic pe optiunea „Creare cont”, aflata sub caseta de autentificare. Imediat se va deschide o pagina noua cu formularul pe care trebuie sa-l completati pentru a va inscrie.

creare cont gmail

Pasul 3 – Alege numele de utilizator

Introduceti numele pe care doriti sa-l dati contului dvs. de e-mail, in campul Nume de utilizator. De exemplu: [email protected], etc. De asemenea, puteti scrie propriul nume pentru a fi usor identificat de persoanele dvs. de contact.

Este posibil ca numele pe care l-ati ales sa fi fost deja ales de o alta persoana; in acest caz, va fi necesar sa alegeti unul care nu este deja utilizat. Daca doriti, puteti alege una dintre sugestiile oferite de Gmail.

creare cont gmail

Vezi si: Cum sa faci un canal youtube de la zero

Pasul 4 – Creaza o parola puternica pentru Gmail

In campul Parola, introduceti o parola puternica si rescrieti-o in spatiul de confirmare a parolei. Completati cele doua campuri si amintiti-va ca trebuie sa aveti opt caractere si sa combinati litere cu numere, in plus fata de simboluri, daca este necesar.

Exemplu de parola puternica gmail: 1qW5y8kl7u%!

Pasul 5 – Completeaza informatiile necesare

Cand ati terminat pasul anterior, va trebui sa continuati sa introduceti mai multe detalii. In aceasta sectiune, trebuie sa introduceti un numar de telefon sau o adresa de recuperare, pentru a recupera accesul in cazul unor probleme legate de conectarea sau in cazul in care uitati parola in viitor.

Ceea ce este obligatoriu este sa introduceti o data de nastere si sexul (aveti optiunea „Prefer sa nu spun” daca este cazul dvs.) pentru ca Google si Gmail sa termine stabilirea identitatii dvs. de utilizator.

cum sa faci un gmail

5 – Accepta conditiile de confidentialitate si utilizare Gmail

Acum veti avea in fata dvs. politica de confidentialitate si conditiile de utilizare a serviciilor Google si, prin extensie, a serviciului Gmail. Mergeti in jos, bifati casetele pentru a accepta totul si faceti clic pe „Creare cont„.

O fereastra pop-up va aparea intreband daca sunteti sigur sau preferati sa modificati anumite setari ale profilului. Faceti clic pe „Confirmare” pentru a termina intreaga procedura.

Daca ati respectat toti pasii pe care i-am indicat, contul dvs. Google este deja creat. De acum incolo, puteti sa va accesati casuta postala pentru a va gestiona toate e-mailurile, pentru a trimite si a primi tot ce aveti nevoie fara complicatii.

In plus, puteti utiliza, de asemenea, aplicatii mobile si va puteti conecta fara probleme la gestionarea e-mailului, indiferent unde va aflati.

gmail creare cont

CELE MAI NOI

Cele mai populare 20 de marci de ceasuri

Cand spui arta preciziei, nu ai cum sa nu te gandesti la ceasuri. Aceste accesorii clasice sunt unul dintre cele mai pretioase...

Genti dama – ce modele se poarta

Geanta a fost dintotdeauna accesoriul care a aratat puterea si independenta femeii. Multe dintre piesele de rezistenta ale garderobei feminine au fost...

Cadouri de Craciun pentru cei dragi

Perioada Craciunului este una dintre cele mai asteptate perioade din an. Craciunul este extrem de special deoarece chiar cu cateva saptamani inainte,...

Moda ultimilor 80 de ani

Chiar daca oamenii erau epuizati de Primul Razboi Mondial si au fost nevoiti sa renunte pentru o perioada la designul personalizat din...

Aplicatii de slabit pentru iPhone si Android

Cea mai usoara si moderna modalitate de a obtine silueta dorita este cu ajutorul noilor aplicatii de slabit pentru telefon.