Cadouri pentru El & Ea. Idei de cadouri pentru cuplu

Când vine vorba de alegerea cadourilor pentru cupluri lucrurile sunt puţin delicate. Fini, naşi, prieteni, sunt persoane dragi cărora doreşti să le acorzi atenţia meritată.

Dacă te numeri printre nonconformişti care vor să surprindă plăcut te poţi orienta către acele cadouri nonconformiste, considerate originale. Cănile, tricourile, şi tablourile personalizate pot fi transformate cu uşurinţă în obiecte cu tâlc, ce pot fi oferite cuplurilor. În rândurile următoare ne-am propus să îţi dezvăluim cum să alegi cel mai bun tricou amuzant şi care sunt mesajele potrivite pentru diferite evenimente!

Cadouri cuplu  – tricouri aniversare

Primul an de relaţie, primul an de căsătorie sunt câteva dintre evenimentele care nu trebuie lăsate deoparte. Sunt momente ce pot fi transformate în amintiri memorabile cu ajutorul unor cadouri cupluri inspirate. Tricourile sunt piese versatile deci trebuie luată în considerare când vine vorba de cadouri amuzante.

Albe, negre, roşii, albastre, ai hotărât care sunt modelele potrivite? Acum totul este simplu. Alegi un partener de încredere, care te ajută să intri în posesia dimensiunilor şi apoi alegi mesajele care să pună în valoare evenimentul celebrat. Mesajele de tip Atenție! Nu atingeți! Sunt deja luat de o tipă atractivă , Atenție! Nu atingeți! Sunt deja luată de un tip atractiv, Scuze, sunt deja ocupată de o femeie sexy, Scuze, sunt deja ocupat de un tip sexy sunt câteva soluţii amuzante care produc bucurie celor care le aleg. 

La fel de apreciate pot fi şi mesajele de tip –  Sunt căsătorit / Sunt căsătorită, Brioșa mea Tortul meu, Cealaltă jumătate / Jumătatea mai bună. Acestea nu doar că arată afecţiunea pe care o arătaţi cuplului dar şi aprecierea pentru relaţia pe care o au.

Tricourile cu mesaje personalizate pot fi păstrate şi purtate cu multă plăcere indiferent de ocazie.

Cadouri cuplu  – tricouri amuzante

Modele cu mesaje amuzante sunt ideale pentru orice ocazie. Nu trebuie să fie o ocazie specială pentru a oferi un astfel de cadou. Fie că este o zi onomastică, o zi în care se celebrează iubirea sau o zi obişnuită, poţi arăta celor dragi cât îi apreciezi. Mesajele precum – Doar femeile adevărate iubesc pompieri, Fată – Logodnică – Soție, Sunt o prințesă, dar am deja prințul meu, Scuză-mă, tipul ăsta este deja ocupat cu o fată sexy născută în februarie – produc zâmbete și fericire.

Le poţi lua pentru prieteni, apropiaţi sau chiar pentru tine şi partenerul/partenera ta! 

Important este să arăţi că iubeşti şi îţi pasă!

- Advertisement -

RECENTE