Cadouri pentru iubitorii de meșteșuguri si proiecte DIY

Dacă ai în grupul de oameni apropiați acea persoană pasionată de proiecte DIY și care mereu are un hobby nou pe care îl explorează cu pasiune, cu siguranță adori momentul în care trebuie să-i cumperi un cadou. 

În general, iubitorii de meșteșuguri se bucură de orice este dăruit din suflet și care inspiră. Dacă are și o utilitate practică pentru pasiunea sa, cu atât mai bine. Chiar dacă, în aparență, au tot ce este necesar pentru meșteșugul pe care îl practică, cu siguranță vor aprecia cadourile utile și creative. Iată câteva idei.

1. Lucrări de artă sau obiecte de decor pentru a înfrumuseța atelierul 

În general, meșterii și iubitorii de DIY au un atelier sau o cameră de artizanat în care se retrag pentru a crea. Se spune că arta inspiră la artă. Așa că un tablou cu o tematică nonconformistă sau lucrări de la alți creatori din domeniul lor ar putea aduce o energie bună camerei de lucru.

Tot pentru a crea un ambient plăcut și pentru a atrage abundența mai poți dărui și ornamente Feng Shui. Se spune că acestea pot ajuta o persoană să redescopere pasiunea și creativitatea din interior. 

2. Un kit de meșteșugit pentru relaxare

În general, un amator de DIY nu re rezumă niciodată la o singură activitate, ci va dori mereu să încerce lucruri noi, de la lemnărie până la tehnici de țesut. De multe ori nici nu contează neapărat produsul final, ci procesul în sine, care este ca o mică evadare în propria lume pentru câteva ore. 

Câteva idei de astfel de kit-uri ce pot fi găsite și comandate de pe site-uri dedicate:

  • Un kit complet pentru croșetat sub formă de geantă compactă, proiectată cu mai multe compartimente pentru a ține într-un singur loc toate elementele esențiale;  
  • Un kit de broderie pentru începători;
  • Un coș elegant cu articole pentru cusut ce conține toate elementele esențiale, de la foarfece și ață în toate culorile, până la metrul de croitorie și degetar;
  • Un kit de făcut săpun sau lumânări parfumate;
  • O carte despre Arts and Crafts care ar putea să-i ajute să-și descopere pasiuni nebănuite sau, de ce nu, să se perfecționeze în domeniul în care lucrează acum.

3. Ustensile pentru hobby-ul lor

Când vine vorba de proiecte DIY, orice instrument sau ustensilă lucru care face ca totul să meargă mai ușor este o idee de cadou fantastică! Cei care se ocupă de bricolaj folosesc întotdeauna multe unelte diferite, așa că de mare ajutor sunt acele ustensile ajută la perfecționarea și inovarea produselor lor. 

De exemplu, de mare ajutor sunt ustensilele cu dublă funcționalitate sau o variantă automată a ustensilelor manuale pe care le-au folosit până acum. 

Dacă nu știi ce ustensile ai putea să alegi, poți opta pentru un serviciu de genul abonament lunar plătit în avans de aprovizionare cu cele necesare. 

4. Sisteme de organizare și depozitare inteligente

Un lucru este cert, orice iubitor de bricolaj și DIY are întotdeauna o mulțime de lucruri de organizat și lucruri împrăștiate. Pentru aceste persoane, mai frustrant decât o cameră de artizanat dezorganizată este ideea a trebui mereu să scotocească pentru a ajunge la acel singur element de care are nevoie. De aici și nevoia de a lăsa totul la vedere. Așadar, un organizator inteligent, care să permită accesarea produselor cu ușurință, poate fi întotdeauna binevenit.

5. Cadouri personalizate 

Dacă știi că această persoană are deja tot ce-i trebuie și provizii mai mult decât suficiente, poți încerca să-i cucerești inima cu un cadou personalizat, dar neapărat handmade. Renunță la cadourile practice și optează pentru ceva distractiv.

Ce zici de o tăbliță specială pentru ușa camerei sale de bricolaj, cu un mesaj amuzant? Sau poate o ștampilă mai neobișnuită cu numele de producător și brandul său, chiar dacă încă nu și-a transformat hobby-ul într-o afacere? Și ustensile personalizate pot fi o idee excelentă. 

Așadar, cadoul ideal pentru iubitorii de meșteșuguri si proiecte DIY nu este chiar atât de greu de găsit. Nu trebuie decât să le alimentezi și mai mult pasiunea și curiozitatea. 

Sursă foto: freepik.com

- Advertisement -

RECENTE