Caracteristicile creditului de consum

În fiecare zi folosim diverse aparate electrocasnice, cumpărăm bunuri pentru reparații sau construcții, plătim medicamente. Dar există circumstanțe neprevăzute când trebuie să cumpărați ceva urgent și trebuie să așteptați mult timp pentru un salariu și nimeni nu trebuie să împrumute suma necesară.

Un împrumut personal vă va ajuta. Îl puteți obține pe site-ul organizației de microfinanțare „CreditPrime”. Puteți obține un microcredit oriunde în Moldova rapid și fără efort. Totodată aici vi se vor oferi diferite tipuri de împrumuturi cu condiții favorabile și dobânzi accesibile.

Cum să aplici pentru un împrumut de consum?

Când este nevoie urgent de bani, mulți merg să împrumute bani de la prieteni sau rude. Dar uneori nu ajută. Puteți obține un împrumut de la o bancă. Dar aici este foarte important să ai un istoric de credit impecabil, precum și să obții toate certificatele, să ai un garant. Numai că toate acestea vor dura mult timp, iar banca poate fi refuzată în cele din urmă.

Un alt lucru este un card de credit de la CreditPrime. Este ușor să aplicați online. Trebuie să intri pe site și să urmezi pași simpli. Iată condiții și oportunități foarte favorabile de a obține bani literalmente imediat:

  • solicita un împrumut (https://creditprime.md/) non-stop. Puteți lăsa o aplicație pe site la orice oră din zi sau din noapte. Toate datele dumneavoastră sunt verificate automat de un program special;
  • un credit calculator este disponibil pe site, cu ajutorul căruia se poate calcula dobânda la credit;
  • nu este necesar să colectați certificate, de exemplu, un certificat de venit;
  • chiar dacă aveți un istoric de credit prost, puteți obține un împrumut. Mai mult, îți vei putea îmbunătăți istoricul dacă iei în mod regulat împrumuturi de la IFN;
  • trebuie să ai un card bancar pentru a primi bani;
  • trebuie să furnizați detaliile pașaportului și codul de identificare.

După cum puteți vedea, puteți obține un împrumut în literalmente zece minute și este nevoie de aproximativ aceeași perioadă de timp pentru ca CreditPrime să îl aprobe pentru dvs. și pentru ca dvs. să puteți obține un card bancar imediat.

Este posibil să luați împrumuturi de două tipuri diferite:

  • instantaneu. În acest caz, suma este mică și, prin urmare, va trebui să o returnați rapid;
  • termen lung.

Rețineți că, dacă utilizați în mod regulat serviciile IFN, veți primi în mod constant bonusuri pentru rambursarea la timp a datoriilor, care pot fi folosite în viitor pentru a rambursa noi împrumuturi. Compania oferă, de asemenea, condiții mai favorabile pentru clienții obișnuiți, cum ar fi sume mari de împrumuturi.

Puteți rambursa împrumutul în diferite moduri: prin ATM-uri, sucursale bancare sau servicii online. Site-ul are un calculator online care vă permite să vedeți suma de credit pe care doriți să o luați și dobânda pe care va trebui să o plătiți.

Este avantajos să iei împrumuturi de la IFN, pentru că le poți obține exact când ai nevoie de bani. În acest caz, puteți lua o cantitate foarte mică și mai mult. Atunci când aveți nevoie urgent de bani, aceasta este o cale de ieșire excelentă.

- Advertisement -

RECENTE