Clasamentul celor mai mari câștiguri la cazinou

Pentru mulți dintre jucătorii de la cazinouri scopul principal este acela de a câștiga premii mari în bani. Cu siguranță că și tu ai auzit despre diverse persoane care au reușit să iasă din cazino cu sume care le-au schimbat complet viața. Pentru foarte mulți aceasta este principala motivație de a juca la cazino și să fim serioși, cine nu ar vrea să fie milionar peste noapte? Dacă vrei să găsești cele mai bune cazinouri care acceptă plăți cu mastercard, caută chiar acum pe google “cele mai bune cazinouri și case de pariuri cu mastercard”.

Chiar dacă există un număr destul de mare de jocuri de la cazino la care jucătorii pot să câștige sume decente, aceștia sunt atrași tot de sloturi. Din cauză că unii jucători au ajuns să câștige câteva milioane la astfel de jocuri care sunt atât de simple au reușit să propulseze sloturile în ceea ce privește popularitatea. Faptul de a câștiga un simplu jackpot la cazino poate să schimbe viața unei persoane deoarece acestea implică adesea sume de câteva milioane de dolari. Totuși nu există vreo garanție că și tu vei câștiga marele jackpot. Totul ține de câtă răbdare ai și cât timp ești dispus să aștepți deoarece nu știi niciodată când poți chiar tu fi norocosul câștigător. Să vedem care au fost câteva dintre cele mai mari câștiguri înregistrare la cazinouri.

Un student norvegian a câștigat peste 10 milioane $

În momentul când ești foarte obosit și somnoros, aproape adormit am putea spune, singurul lucru la care te gândești este probabil patul în care dormi. Pentru un student norvegian se pare că s-a meritat să mai aștepte încă câteva minute până când să se pună la somn. De fapt, după ce a văzut suma pe care tocmai a câștigat-o cu siguranță că i-a fost greu să mai adoarmă. Ceea ce face acest premiu atât de special este faptul că studentul nu a trebuit să riște bani deloc. Studentul norvegian și-a creat un cont în speranța de a juca la pariurile sportive și cumva a ajuns la sloturi. Acest lucru s-a datorat faptului că cei de la cazino i-au oferit foarte multe rotiri gratuite. Acea seară i-a schimbat complet viața studentului deoarece tocmai cu una dintre acele rotiri gratuite a reușit să câștige uriașa sumă de 11 milioane de euro sau 13 milioane de dolari.

Mr. Rawiri Pou

În momentul când domnul Rawiri Pou a intrat pe contul său de la cazino el se pregătea de fapt pentru o zi foarte aglomerată. Acesta a decis să încerce sloturile Mega Moolah care s-au dovedit a fi o decizie foarte bună în acea zi. Dintr-o singură rotire, acest domn a reușit să câștige uriașă sumă de 7.4 milioane de dolari. Într-un interviu dat ulterior acesta a răspuns foarte calm și foarte precis cu privire la ce va face cu acea suma de bani pe care a câștigat-o: le va face o viață mult mai bună lui și membrilor familiei sale.

Un finlandez a câștigat peste 20 de milioane $

Unul dintre cele mai populare jocuri de sloturi de la cazinourile online este Mega Fortune care de fiecare dată a reușit să ofere sume foarte mari jucătorilor care au câștigat. Există foarte multe povești pe care și tu probabil le-ai auzit despre oameni care au jucat la acest slot și au reușit să ducă acasă sume uriașe de bani. Totuși, un lucru special la această poveste este faptul că un jucător finlandez a reușit să transforme numai 25 de cenți în aproximativ 17.8 milioane de lire sterline care înseamnă 24 de milioane de dolari.

De fapt, se pare că acest jucător finlandez era de fapt un jucător profesionist de poker. În acea zi acesta a decis să încerce și altfel de jocuri, precum sloturile de la Mega Fortune, întrucât erau la reducere în acea zi rotirile. A doua zi acesta a apărut în foarte multe reviste și pe multe canale de știri, însă se pare că identitatea lui a rămas secretă.

Jon Heywood în cartea recordurilor

Da, ai auzit bine. Jucătorul pe nume Jon Heywood a ajuns în cartea recordurilor datorită câștigului său la sloturi. Jon Heywood este un veteran de război care a luptat în Afganistan și care cu doar 0.25 de lire sterline a reușit să scoată un jackpot de 13.2 milioane de lire sterline la faimosul slot Mega Moolah. Pe lângă asta, norocul câștigător își crease contul pe acest site de cazino cu doar 25 de minute înainte să prindă acest jackpot. El chiar a oferit și un interviu pe care îl poți găsi pe internet dacă cauți numele acestuia. Nu doar atât, însă fostul soldat Jon Heywood avea vârsta de doar 26 de ani când a reușit să câștige acest jackpot.

Nici că se putea să nimerească un jackpot la o vârstă mai potrivită decât aceasta. Acesta a cheltuit o mică partea din averea pe care a câștigat-o pentru transplantul de inimă și de plămâni pe care le-a suferit tatăl său. Pe lângă aceasta, Jon Heywood a spus în interviu că a și investit o mare parte din bani, lucru foarte deștept.

8.82 milioane pe telefon

Un jucător care a rămas anonim până în ziua de azi a reușit să ia probabil cel mai mare câștig înregistrat pe telefon: 8.82 de milioane de dolari. Evident, câștigul a fost înregistrat tot la un slot popular și anume Mega Moolah. Acest jucător a intrat de pe un iPad pe contul său, a folosit 1 dolar pentru a paria și a reușit să scoată imensa sumă de 8.82 de milioane de dolari. Acest câștig chiar a inspirat scrierea unei cărți pe urmă.

Concluzie

Poate că și tu ești un fan al sloturilor sau mai joci din când în când și după cum ai văzut și din acest articol unii chiar au reușit să ia jackpot-uri imense. Niciodată nu poți știi când va da norocul peste tine, însă important este și să joci la acele sloturi la care deja au fost înregistrate câștiguri mari pentru a avea șansa ca și tu să câștigi.

- Advertisement -

RECENTE