Ce geci din piele naturală se poartă anul acesta la bărbați?

Gecile din piele sunt obiecte vestimentare care pun în evidență masculinitatea și farmecul unui bărbat. Din acest motiv nu trebuie să îți lipsească din garderobă niciodată.

Modele de geci din piele naturală pentru bărbați

Din fericire, piața este foarte ofertantă în ceea ce privește modelele de geci din piele naturală. Există nenumărate modele pentru toate gusturile și stilurile. Dacă încă nu știi ce îți dorești sau ce ți se potrivește, iată ce opțiuni ai:

 • Model clasic. Acest model are un croi simplu, drept și cusături liniare. De obicei, este foarte puțin accesorizat, are închidere prin fermoar și este disponibilă și în varianta de piele întoarsă. Datorită acestor caracteristici, acest model de geacă este potrivit în foarte multe combinații și este pe placul tuturor.
 • Model cu elastic în talie. Modelul cu elastic în talie este foarte adecvat persoanelor care vor să îți accentueze corpul și să creeze un efect de alungire. De asemenea, acest model oferă o notă fresh ținutelor și este ideal dacă preferi stilul casual.
 • Model reversibil. Acest model este foarte practic și versatil. Datorită posibilității de a purta geaca pe ambele fețe, te bucuri de două aspecte diferite și poți face mult mai multe combinații vestimentare. Este ideală dacă vrei să economisești spațiu de depozitare, timp de alegere și bani.
curea piele barbati

Cum recunoști articolele vestimentare din materiale naturale?

Așa cum știi deja, bărbații iubesc în primul rând calitatea și apoi aspectul hainelor. Din acest motiv tind să își achiziționeze preponderent articole vestimentare din materiale naturale. Acestea permit pielii să respire, sunt confortabile, nu provoacă alergii și au o rezistență crescută în timp. Cu toate că pare la îndemâna oricui, uneori este greu să distingi între materialele naturale și cele care le imită. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să diferențiezi pielea naturală de imitații:

 • Pielea naturală are un miros specific, pe când materialele sintetice miros a cauciuc sau a lipici;
 • Pe suprafața pielii naturale se pot vedea pori neregulați, în timp ce imitația este netedă;
 • Pielea naturală este mult mai elastică decât materialele sintetice;
 • Pielea naturală nu crapă atunci când o cutezi, pe lângă materialele care o imită, care vor face crăpături fine pe suprafața cutată.

Ce trebuie să asortezi cu geaca din piele?

Geaca de piele este o piesă vestimentară principală, care setează stilul ținutei. Aceasta va completa perfect designul atunci când alegi să o integrezi în outfit-urile tale, însă este nevoie să respecți câteva reguli:

 • Asortează geaca de piele cu încălțările și cureaua. Este esențial să păstrezi aceeași linie cromatică, dar trebuie să fii atent și la textură. Este indicat să îți cumperi încălțăminte și curele din piele care să se potrivească cu gecile pe care le ai în garderobă, atât din punct de vedere al materialului, cât și din punct de vedere al nuanțelor.
 • Asortează geaca de piele cu geanta.
 • Dacă abordezi un look clasic, te vei bucura de un plus de stil dacă alegi o geantă care să se completeze cu geaca pe care o porți.
 • Folosește geaca de piele ca element de contrast.
 • Pentru o ținută mai îndrăzneață, poți opta să porți o geacă ce pune în evidență restul ținutei. Poți face asta prin contrast cromatic sau stilistic.
- Advertisement -

RECENTE