Ce tipuri de baloane să alegi pentru petrecerea ta?

Unul dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare la un eveniment este ce tip de baloane să alegi. Există o mulțime de opțiuni diferite și poate fi puțin copleșitor. Iată câteva sfaturi de ajutor.

Cunoașteți ocazia: diferitele ocazii pot necesita diferite tipuri de baloane. De exemplu, dacă aveți o petrecere de naștere, atunci baloanele umplute cu heliu ar putea fi cele mai bune. Dacă organizați o petrecere de absolvire, atunci baloanele din latex sau din folie ar putea fi mai potrivite.

Petrecere de aniversare: de fapt, toate tipurile și dimensiunile de baloane sunt grozave pentru decorarea unor astfel de evenimente, dar baloanele din latex și baloanele cu litere sau cifre sunt deosebit de relevante. În special baloanele din folie cu cifre și litere sunt folosite pentru a crea accente vizuale la o aniversare.

Petrecere de aniversare a copiilor: aceste evenimente folosesc adesea baloane obișnuite, dar foarte colorate din latex, baloane de jucărie, baloane cu numere și litere, precum și baloane răsucite (acele baloane modelabile).

Nunta: de cele mai multe ori, la o nuntă se folosesc baloane din latex în culori la modă. Există multe idei pentru decorarea baloanelor de nuntă obișnuite din latex, de exemplu: baloanele de diferite dimensiuni pot fi pictate manual sau învelite în tul. La nunți sunt binevenite și baloanele din folie.

Petreceri de seară: bineinteles, baloanele cu led sunt soluția de top pentru petrecerile de seara; ele nu numai că arată frumos în întuneric, dar vă pot și ilumina locul petrecerii cu lumină caldă!

Deschiderile de magazine sau evenimente în aer liber: dacă doriți ca toată lumea să știe despre evenimentul dvs., este o idee bună să utilizați baloane gigantice (mai ales cu fanioane de afișare care merg împreună cu baloanele). 

Baloanele fac parte din fiecare sărbătoare datorită distracției și culorii pe care le aduc evenimentului. Puteți fie să amestecați și să potriviți baloanele, fie să le puneți să urmeze culorile temei evenimentelor pentru a păstra totul în armonie și simetrie. 

- Advertisement -

RECENTE