Cei mai faimoși pariori din lume

Pariurile și jocurile de noroc în general au dobândit o reputație atât de importantă de-a lungul anilor încât este practic incredibil cât de eficiente sunt și pentru viralizarea persoanelor care realizează performanțe incredibile. Aceste performanțe pot fi și negative, dar și pozitive, iar asta contează extrem de mult pentru noi, cei care suntem atenți în fiecare zi la calitatea serviciilor de jocuri de noroc disponibile peste tot. Iată care sunt cei mai faimoși pariori din lume și care este povestea lor din cazino.

Edward Thorp

Edward Thorp nu a fost cu nimic mai mult decât un profesor de matematică ce nu a făcut altceva decât să își pună ambiția la încercare și să scrie o carte despre cum să numeri cărți la Blackjack. Dacă acum aceste cărți sunt mai eficiente în cazinouri offline decât la operatori online precum Netbet Casino, la vremea la care a fost scrisă a avut un succes incredibil de mare. Avantajul și mai mare pe care îl aducea această carte erau dovezile matematice care au dovedit că toate ipotezele prezentate în interior chiar funcționau din punct de vedere matematic. Astfel, cei care au înțeles importanța informațiilor din această carte, i-au oferit lui Thorp reputația vieții lui.

Edward Thorp este chiar el unul dintre cei care s-a folosit de metodele descrise în acea carte pentru a performa mult mai bine la mesele de Blackjack. Folosind sfaturile din carte, în primul weekend de joc, acesta a realizat un profit de $11.000. Thorp era atât de renumit în industria de cazino și cunoscut printre operatorii de jocuri de noroc încât era pe lista neagră pentru toți operatorii. Acesta ajunsese la un nivel atât de complex încât era nevoit să se deghizeze și să își schimbe înfățișarea pentru a putea intra în cazinouri.

Billy Walters

Dacă numele de Billy Walters nu îți spune nimic, atunci cu siguranță ar trebui să te gândești la el ca la un zeu al pariurilor sportive și să ții cont de faptul că este unul dintre foarte puținii jucători care a realizat profituri la jocuri de noroc. Acesta a continuat să câștige la jocuri de noroc timp de 30 de ani și cu siguranță trebuie să fie un anumit noroc la mijloc dacă nu cumva ar fi fost chiar mai mult decât atât. Din păcate, povestea lui Billy Walters nu este una care să aibă foarte multe evenimente fericite.

Având în vedere că nici în prima parte a vieții nu a avut parte decât de statutul de orfan, spre sfârșitul carierei sale a fost obligat și să facă 5 ani de închisoare pentru anumite ilegalități comise tot în interiorul industriei de cazino.

Phil Ivey

Despre Phil Ivey vei auzi foarte multe chiar din gura lui Daniel Negreanu care îl apreciază foarte mult pe Phil. Dacă nu știi niciunul dintre cele două nume pe care tocmai ți le-am oferit, cu siguranță vei recunoaște jocul despre vorbim. Pokerul este unul dintre jocurile de noroc în care norocul cântărește cel mai puțin și unde jucătorii vor putea să își obțină câștigurile folosindu-se de abilitățile de jucător pe care le-au dobândit plasând pariuri și petrecând timp la masa de joc.

Phil Ivey este unul dintre acei jucători care a reușit să câștige 10 turnee World Series of Poker și probabil este considerat a fi cel mai bun jucător de Poker din lume. Când ai performanțe atât de bune în interiorul industriei jocurilor de noroc, ar fi imposibil să nu fii declarat unul dintre cei mai buni. Phil Ivey a fost implicat și într-un șiretlic de edge sorting care a avut loc în 2012. Profitul din acea acțiune ar fi ajuns la aproape 11 milioane de dolari, dar cine mai numără sume atât de mari?

Chris Moneymaker

Când chiar și numele o spune, ce mai rămâne de făcut decât să te bucuri de faptul că o astfel de reputație a ajuns să stea bine păzită în spatele umerilor tăi? Main eventul World Series of Poker din 2003 poartă numele lui Chris și este și acel eveniment care a stat drept bilet de intrare în mediul online pentru jocul pe care cu toții îl iubim.

Concluzie

Cei mai faimoși pariori din lume au primit această titulatură cu un motiv întemeiat. Au pariat bani foarte mulți, pentru foarte mult timp consecutiv și s-au concentrat pe profituri. Din fericire, norocul a fost de partea lor sau poate că abilitățile de jucător la Poker s-au dovedit în cele din urmă folositoare. Indiferent care ar fi situația, ei sunt faimoși pentru că au câștigat foarte mulți bani.

- Advertisement -

RECENTE