Cele mai populare jocuri de noroc în rândul femeilor

O seară în oraș cu fetele, o zi la spa, o noapte în club – iată  distracțiile doamnelor și domnișoarelor, la care se adaugă un hobby tot mai des întâlnit printre femei de toate vârstele: jocurile de noroc. Pe telefon, tabletă sau laptop, cazinourile online reprezintă un mod de relaxare și divertisment. Care sunt cele mai populare jocuri, preferate de reprezentantele sexului frumos? Îți prezentăm în continuare un top realizat de pasionatele de gambling.

Sloturi online – distracție la păcănele și jocuri ca la aparate

Simboluri colorate, personaje interesante, melodii vesele și multă acțiune – acestea sunt sloturile online, alese de femeile din lumea întreagă, când vine vorba despre jocuri ca la cazinou. Sunt preferate sloturile clasice, unde șeptarii, fructele, jokerii și monedele norocoase aduc câștiguri atractive. La ele se adaugă sloturi egiptene, păcănele cu teme epice, din muzică și film sau din cărți celebre.

Doamnele și domnișoarele se distrează și cu păcănele originale, precum Juicy Riches, Manic Potions, Aladdin and the Magic Carpet, Tales of Silver Megaways, Reel em in! A bit Fishy, Power Core, Wild Dealer, Sahara Riches Megaways Cash Collect.

Alte jocuri ca la aparate completează topul păcănelelor populare printre pasionatele de gambling online: Magic Spins, Legend of Cleopatra, 9 Pots of Gold, The Dog House Megaways, Sizzling Moon, Luxor Gold: Hold & Win, Hot Shots 2. Jackpot-urile de la Rhino Blitz, Divine Fortune, 30 Summer Bliss, Wish Upon a Star, Temple of Wealth, Blue Oceans reprezintă motive în plus pentru distracție la sloturi online.

Ruletă online – roșu sau negru, culorile șansei  

Regina jocurilor de noroc reprezintă o atracție irezistibilă pentru femei, datorită spectacolului pe care-l oferă roata magică, unde culorile roșu și negru se învârt într-un ritm alert, pentru mai mult fun și un plus de adrenalină.

Pasionatele de gambling online pot să aleagă ruletă europeană sau ruletă franceză, după cum preferă. Au la dispoziție jocuri diverse de ruletă virtuală, de la cei mai cunoscuți provideri de gambling online: Real Dealer, iSoftBet Playtech, Playson, Scientific Games, Novomatic, Play’n GO, NetEnt, Amusnet Interactive. 

Oferta pentru doamne și domnișoare pasionate de ruletă este completată de jocuri First Person Roulette de la Evolution Gaming și mese de live casino unde ruleta este jucată de dealeri reali, ca în saloanele faimoase ale marilor cazinouri din Las Vegas sau Monte Carlo.

Loterii online – jocuri cu numere norocoase

Cele mai populare jocuri de noroc în rândul femeilor sunt cele de loto online, pentru că reprezintă combinația ideală de ritm, varietate și atractivitate. Pasionatele de loterii internaționale au la dispoziție extrageri non-stop, la fiecare 5-6 minute, ca să-și aleagă numerele favorite, dintr-o ofertă de peste 100 de loterii online din țări europene,  americane și chiar state exotice.

În topul preferințelor de află Grecia Kino, cu un format generos de 20 de numere extrase dintr-un interval de la 1 la 80. Alte loterii populare printre pasionatele de gambling online sunt Multi Polonia 20/80, Keno Polonia 20/62, Polonia Kaskada 12/24, Itaa Keno 10Elotto 20/90, Cehia Keno 12/60, Grecia Extra 5/35, Italia Win For Life 10/20, Ungaria Putto 8/20, Slovacia Keno 20/80.

Printr-un joc responsabil și o atitudine echilibrată, doamnele și domnișoarele se pot bucura pe deplin de pasiunea lor pentru gambling, iar timpul liber petrecut în compania jocurilor preferate va fi cu adevărat relaxant și distractiv! 

- Advertisement -

RECENTE