Culorile unghiilor de la picioare în 2023: cinci tendințe fierbinți

Oja neagră

Chiar dacă negrul nu este cu adevărat o culoare, tonul întunecat emană farmecul său și anul acesta. Mat sau lucios nu contează. Oja neagră arată întotdeauna casual, modernă și provocatoare pe unghiile de la picioare. Chiar dacă oja neagrănu este o culoare tipică de vară, se potrivește cu orice look casual. Unghiile întunecate se desfășoară deosebit de bine în combinație cu inele mici pentru degetele de la picioare.

Oja Pink pentru unghii

Poți folosi pink cu mult curaj. Oja puternică în roz bogat oferă picioarelor tale efectul wow. Culoarea se potrivește la fel de bine cu un look sport de agreement, cât și cu o ținută șic de seară. Cu toate acestea, simbioza perfectă este reușită mai ales cu o rochie hippie albă sau cu imprimeuri florale colorate – indiferent dacă optezi pentru un roz Barbie strălucitor sau un roz neon strălucitor. Alege un kit unghii semipermanente și scapă de grija salonului și de banii în plus.

Oja albă

Anul acesta nu doar rochiile albe atrag ochiul, ci si oja albă pe unghiile de la picioare. Culoarea este curată și atemporală, astfel încât poate completa perfect orice ținută. De asemenea, face ca nuanța pielii să pară puțin mai închisă și subliniază bronzul natural. Oja se potrivește deosebit de bine cu look-urile de vară în culori strălucitoare precum roz sau verde, galben sau albastru.

Oja Roz

Chiar și într-o formă slăbită, rozul domină tendințele de culoare a unghiilor de la picioare. Tonurile delicate de trandafir și culorile pastelate sunt deosebit de populare în acest an. Îți decorează picioarele fără a fi prea concentrat. Datorită nuanței deschise de culoare, se armonizează deosebit de bine cu ținutele subtile de vară. Dacă vrei să-ți decorezi unghiile, dar nu vrei să le accentuezi prea mult, o ojă roz este cea mai bună soluție și însoțitorul ideal.

Oja Bej pentru unghiile de la picioare

Chiar și această culoare destul de neutră și discretă este una dintre tendințe în 2023. Este potrivită în special pentru persoanele care preferă să-și păstreze unghiile în tonuri subtile. Cu toate acestea, trebuie avută grijă cu tonurile nude delicate. Dacă tendința pielii este deschisă la culoare, bejul nu este întotdeauna cea mai bună alegere, deoarece culoarea îți poate face picioarele să pară și mai palide. Tonurile palide sunt mai potrivite pentru tipurile de piele întunecată sau în combinație cu un bronz frumos de vară.

Ce este oja UV?

Amestecul de gel UV gros și pigmenții colorați de ojă au ca rezultat  oja UV. La fel ca vopselele convenționale, vine în sticle mici cu o perie. La prima vedere, pare un pic mai groasă. Dar, această ojă este de fapt mai durabilă decât în ​​mod normal. Culoarea rezistă de la două săptămâni până la o lună pe unghii fără deteriorare majoră. Este mai puțin vâscoasă decât unghiile cu gel din salonul de unghii și permite unghiilor să respire mai bine. Acest lucru îl face mai blând decât versiunea cu gel. Durează cel puțin două, uneori până la patru săptămâni. Spre deosebire de oja clasică, nu este necesar să asprești unghiile, ceea ce le protejează. Oja UV este foarte rezistentă. Se usucă mult mai repede sub lampa UV/LED decât oja convențională și este mai ieftină decât o manichiură profesională. 

- Advertisement -

RECENTE