De ce să alegi un program salarii pentru organizația ta?

Indiferent de domeniul de activitate al companiei tale, soluții digitale precum un program salarii și un program pontaj sunt utile pentru a-ți eficientiza procesele recurente de payroll și HR. Ele te ajută să gestionezi optim aceste sarcini recurente, iar astfel să economisești timp și resurse materiale, dar și să minimizezi birocrația asociată proceselor manuale. Pentru a afla mai multe despre utilitatea aplicației, te invităm să citești în continuare.

Eficiență și precizie în calculul salariilor

Un program salarii îți simplifică operațiunile de payroll, asigurând conformitatea cu legislația în vigoare și oferind precizie în stabilirea remunerațiilor angajaților. Pe baza datelor obținute cu un program pontaj, softul calculează automat salariile angajaților. Astfel, minimizezi erorile umane și ai parte de precizie în efectuarea calculelor. Prin urmare, eviți cheltuieli suplimentare cu remedierea acestor greșeli.

Îți reduci considerabil timpul necesar pentru salarizare

Un program salarii îți îmbunătățește precizia operațiunilor de payroll, și de asemenea le accelerează. Timpul necesar pentru efectuarea calculelor manuale este redus semnificativ prin automatizare. Acest lucru îți permite să te concentrezi pe aspectele strategice ale gestionării resurselor umane, cum ar fi dezvoltarea personalului sau strategiile de compensație și beneficii, în loc să fii copleșit de sarcini administrative complicate și stresante. De asemenea, softul te ajută să minimizezi consumul de hârtie.

Integrează aplicația cu un program pontaj

Un alt avantaj semnificativ al unui program salarii performant este capacitatea sa de a se integra cu un program pontaj. Informațiile despre orele lucrate, pauzele și absențele angajaților înregistrate în soluția de pontaj pot fi importate în soluția de payroll, pentru efectuarea calculului de salarii. Astfel, se asigură o corelare exactă între timpul efectiv lucrat și suma care va fi plătită angajatului, minimizând potențialele discrepanțe sau greșeli. Dacă acestea totuși apar, un program salarii îți oferă posibilitatea de a le corecta rapid, fără bătăi de cap.

Conformitate cu legislația în vigoare și reducerea riscurilor

Respectarea legislației în operațiunile de payroll trebuie să fie o prioritate. Un program salarii performant contribuie semnificativ la respectarea acestor cerințe. De la calcularea corectă a impozitelor și a contribuțiilor sociale, până la stabilirea concretă a sumei datorate angajaților, softul te ajută realizezi operațiunile de calcul în conformitate cu legislația în vigoare și să reduci riscul de amenzi sau sancțiuni din partea instituțiilor statului.

Alege softuri performante pentru compania ta

Știm cât este de important să poți calcula salariile eficient, dar și să preiei ușor pontajul angajaților. De aceea, este important să ai parte de soluții digitale pe care să le poți utiliza în aceste activități. Un program salarii și un program pontaj te ajută să calculezi rapid remunerațiile angajaților, pe baza unor informații de prezență precise. Cei de la UCMS by AROBS a dezvoltat astfel de soluții, dp-Payroll și True HR, care se pot personaliza pe nevoile specifice ale companiei tale. Contactează specialiștii de la UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424, și află mai multe despre aceste softuri.

- Advertisement -

RECENTE