Obiecte Feng shui birou pentru succes in cariera

In cultura asiatica, este destul de obisnuit sa se foloseasca tehnici feng shui pentru a imbunatati toate aspectele vietii dvs., in special in ceea ce priveste cariera. Consultati ghidul nostru de simboluri norocoase feng shui si, deasemnea, cateva trucuri feng shui birou pentru a atrage succesul in cariera.

Conform intelepciunii feng shui, nordul este zona bagua care guverneaza cariera / „calea ta in energia vietii”. Puteti activa zona de nord bagua a casei si a biroului dvs. cu elemente legate de cariera actuala sau de o noua cariera la care visati. Ganditi-va la imagini care reprezinta cel mai bine esenta carierei dvs. si amplasati-le in aceasta zona.

Folositi obiecte feng shui birou si trucuri pentru a va activa energia carierei

Exista multe trucuri feng shui pe care le puteti aplica pentru a consolida fluxul de energie in cariera voastra. Asa cum spuneam, in feng shui, exista o zona specifica in casa si biroul dvs. care este responsabila pentru fluxul de energie buna pentru toate demersurile din cariera.

Numele original al acestei zone bagua este „Calea in viata” ; in timpurile moderne o traducem ca fiind Cariera. Acum, daca sunteti nou in feng shui, bagua este vechea harta a energiei feng shui care este folosita pentru a aplica cu succes feng shui in orice spatiu. Cu toate acestea, puteti aplica aceste sfaturi feng shui pentru succes in cariera.

Iata cele cateva sfaturi feng shui pentru succes in cariera. Incepem mai intai cu obiectele feng shui caracteristice zonei de nord a spatiului si modul in care functioneaza ele.

Obiecte feng shui pentru succes in cariera

1. Asezati o fantana feng shui in partea de nord

Stiati ca apa este cel mai puternic simbol al banilor din Feng Shui? Energia sa „chi” este benefica pentru sanatatea si prosperitatea dvs., dar trebuie sa aveti grija sa pastrati apa curata tot timpul. O fantana feng shui poate functiona perfect. Fantanile mici concepute pentru un birou sunt grozave sau puteti chiar lua in considerare achizitionarea unui acvariu.

Fantana decorativa
Fantana decorativa pentru prosperitate
CUMPARA >>

Vezi mai multe fantani Feng Shui

2. Dragonul Feng Shui ca simbol al succesului feng shui in cariera

Dragonul feng shui este un remediu traditional si de bun augur, precum si un simbol excelent feng shui al energiei puternice yang / masculine. O perla sau cristal in gheara dragonului feng shui simbolizeaza bani, putere si o multime de oportunitati.

Dragonul mitic este un simbol binecunoscut al puterii si al succesului. Dragonul feng shui este, de asemenea, amabil si binevoitor. El aduce ploaie din ceruri, astfel incat viata sa poata inflori pe pamant. Dragonul este, de asemenea, capabil sa zboare si, astfel, el conecteaza cerul si pamantul. Imaginile dragonului pot fi plasate pe biroul dvs. pentru a invoca energia acerba a acestui animal in cariera dvs. Dragonul feng shui poate fi amplasat in orice directie si deschide calea catre oprtunitati noi si favorabile.

3. Ru Yi ca simbol al puterii pentru feng shui cariera

Sensul suplimentar al lui Ru Yi este acela de noroc si protectie, avand „reputatia” de a-l ajuta pe proprietar sa gaseasca o cale clara spre implinirea drumului sau destinului sau. Datorita asocierii Ru Yi cu puterea, autoritatea si implinirea unui destin (tradusa „cariera” in zilele noastre), un Ru Yi este cel mai bun remediu feng shui de folosit la birou.

Tradus literal, Ru Yi inseamna „asa cum doriti”, „ca atare”, Ru Yi a devenit un simbol feng shui pentru noroc in cariera. Este adesea folosit in birouri ca simbol al puterii si al succesului. Amplasati Ru Yi in spatele dumneavoastra la locul de munca, deoarece aduce sprijin si imbunatateste eficienta manageriala.

Ru yi
Ru Yi pentru cariera
CUMPARA >>

4. Monede chinezesti

Monedele celor zece imparati sunt o ajustare feng shui pentru a incuraja abundenta financiara. Aceste monede chinezesti reprezinta cei zece imparati din timpul dinastiei Qing si rezervele lor imperiale. Ele simbolizeaza bogatia si puterea abundentei si pot aduce prosperitate si bani dintr-o sursa dreapta si legitima.

Sabie din monede chinezesti
CUMPARA >>

Agatati sabia din monede chinezesti pe peretele din spatele biroului, in coltul de nord-vest sau de vest, pentru a va proteja de influenta negativa a concurentilor si a adversarilor de afaceri.

Copacel cu monede norocoase si sacul abundentei
CUMPARA >i

5. Corabia bogatiei

O corabie a bogatiei poate reprezenta banii si succesul care urmeaza sa vina. Puteti adauga imagini cu lingouri de aur pentru a invita prosperitatea si abundenta in casa si biroul dvs.. Sau puteti include, de asemenea, niste ,,marfuri” pe nava care simbolizeaza succesul in cariera pentru dvs. Pozitionati nava la intrarea in casa sau a unui spatiu de lucru, astfel incat sa fie indreptata dinspre exterior spre casa pentru a directiona succesul catre casa dvs.

Corabia bogatiei
Corabia bogatiei pentru abundenta si prosperitate
CUMPARA >>

6. Pesti aurii

Pestii aurii sunt simboluri ale succesului si prosperitatii din cateva motive. Ei sunt de culoare aurie si traiesc, de asemenea, in apa, ambele fiind, de asemenea, simboluri ale banilor. In plus, mitologia legata de crap este ca are capacitatea de a inota in amonte, de a sari peste o cascada si de a se transforma intr-un dragon. Prin urmare, pestele auriu poate fi o reamintire a potentialului nostru de mare succes.

Nu aveti neaparat nevoie de un acvariu cu pesti aurii vii. De asemenea, puteti utiliza imagini cu pesti pentru a atrage succesul in casa sau spatiul dvs. de lucru. Amplasarea unei perechi de crapi in sectorul nordic al biroului va atrage o pereioada ascendenta in cariere.

Trucuri feng shui pentru succes in cariera

Pe langa obiectele feng shui pentru succes in cariera, puteti folosi desemnea cateva trucurui feng shui care sa va ajute sa atingeti scopul pe care il doriti, atat in cariera, cat si in viata dvs.

In Feng Shui, intrarea in casa si in biroul dvs. este asociata cu Cariera dvs. Faceti astfel incat intrarea in casa dvs. sa fie cat mai atractiva posibil pentru a invita noi oportunitati. Pastrati intrarea in casa ingrijita si usor de accesat prin indepartarea obstacolelor, blocajelor, plantelor moarte, covoraselor uzate, etc. Pastrati-o luminoasa, curata si primitoare. Adaugati un covor negru de bun venit pentru a invita energia apei in casa dvs. Asigurati-va ca blocati orice vedere catre spatele casei pentru a nu pierde oportunitati (respectiv bani). In cazul in care usa din fata are vopseaua jupuita sau un maner uzat, remediati-le pentru a invita energia „chi” in interiorul casei.

1. Orientarea biroului pentru feng shui cariera

Asezati biroul in „pozitia de comanda”. O „pozitie de comanda feng shui” inseamna sa nu stati cu spatele la usa; biroul dvs. trebuie sa fie cel mai indepartat de usa si sa nu fiein linie cu aceasta. Daca mobilierul dvs. de birou este incorporat, atunci intoarceti computerul, astfel incat sa puteti vedea pe oricine intra pe usa.

In spatele dvs., atunci cand stati la birou, trebuie sa aveti un perete, in nici un caz fereastra sau usa, deoarece, in practica feng shui, acest lucru simbolizeaza alungarea oportunitatilor.

Asigurati-va ca biroul sau spatiul de lucru nu este orientat spre colturi sau margini ascutite, cum ar fi stalpi, alte muchiile sau colturile altor cladiri. Aceste margini ascutite pot invita energie negativa. Acestea vor provoca migrene, dureri de cap, presiune si nefericire, atat pentru tine, cat si pentru ceilalti. Modificati pozitia biroului sau incercati sa puneti o blocada intre birou si marginea ascutita sau coltul, in cazul in care nu puteti sa modificati pozitia biroului. Puteti folosi, de exemplu, o planta. Daca este cu adevarat imposibil si, totusi, va simtiti inconfortabil, puneti un castron de sare sau o lampa de sare intre voi si colturile ascutite pentru a minimiza presiunea si Sha Qi (energie ,,ucigatoare” negativa).

Feng shui birou

2. Electronicele de birou stau in partea stanga a biroului

Un simplu truc Feng Shui de a atrage noroc si energie pozitiva la locul de munca, este sa plasati electronicele de birou (telefonul, computerul, etc) in partea stanga a locului in care stati la locul de munca. Motivul este ca partea stanga apartine Dragonului Verde, care va aduce prosperitate si armonie la locul de munca. Partea dreapta apartine Tigrului Alb, care va atrage mai multe provocari la locul de munca – loc aici doar daca sunteti intr-o pozitie de comanda sau aveti de-a face cu autoritati dificile tot timpul.

Feng shui birou

3. Folositi plante feng shui pentru a va stimula energia pozitiva la birou

Daca pozitia dvs. de lucru (acasa sau in birou) este aproape de un colt/muchie sau stati cu spatele intr-un colt sau muchie, asezati o mica planta in miniatura in fata mesei pentru a aduce energie pozitiva intr-o zona stagnanta. Veti putea lucra mai bine si acest lucru va va spori sanatatea si rezistenta.

Evitati cactusul sau orice planta cu spini sau prea multe flori (acest lucru ar putea fi mai mult o piedica decat un ajutor). Asigurati-va ca utilizati plante reale, deoarece plantele false pot atrage energie negativa sau chiar va pot reduce starea de spirit actuala si stima de sine.

4. Ascultati muzica pentru a elimina ,,Sha Qi” sau energia negativa care creeaza tensiune

Pentru a asigura armonie, a va calma nervii si a va calma temperamentul, cantati muzica in jurul vostru. Scopul este acela de a va calma si pentru asta este nevoie sa ascultati muzica linistitoare – cum ar fi muzica clasica de exemplu. Incercati sa evitati orice muzica prea energica, deoarece va poate distrage atentia daca doriti sa va concentrati asupra muncii. Cu toate acestea, persoanele raspund diferit la diverse tipuri de muzica. Daca descoperiti, de exemplu, ca baladele rock sunt linistitoare pentru dvs., continuati si asculatati-le. Daca va conduceti propria afacere, sa aveti un loc de ascultat muzica linistitoare in birou este benefic pentru angajatii dvs. si implicit si pentru afacerea dvs. Alternativ, o muzica placuta poate sa fie, deasemenea, si pe placul clientilor dvs. si astfel sa va ajute sa incheiati parteneriate benefice afacerii dvs.

5. Asezati cristale in dreapta dvs.

Cristalele precum turmalina sau cuartul clar trebuie plasate in coltul din dreapta al biroului. Acest lucru va ajuta sa spargeti energiile stresante de la locul de munca. De asemenea, poate reduce atacurile persoanelor ,,inselatoare” sau a celor care ar putea dori sa va convinga de lucruri pe care in realitate nu vi le doriti. De asemenea, pot atrage mentorii, persoane influente pentru a va ajuta in munca dumneavoastra. Nu uitati sa curatati cristalele in mod regulat pentru a le obtine prin intermediul lor cel mai eficient efect.

Cristale feng shui
Turmalina si cuart alb
CUMPARA >>

6. Expuneti-va diplomele in rame

Daca aveti diplome sau certificate, expuneti-le! In loc sa le depozitati intr-un dulap, inramati-le si afisati-le in casa sau la birou pentru a va sustine si stimula cariera. De asemenea, este util sa afisati imagini cu mentorii dvs. care v-au impartasit intelepciunea. A avea imagini cu persoane de succes si mentorii dvs. va inspira sa continuati calea lor de succes.

diplome

7. Asezati o lampa de masa rosie orientata spre sud pentru activa feng shui cariera

Asigurati-va ca asezati o lampa de masa sau ceva de culoare rosie in coltul de sud al biroului dvs. pentru a atrage recunoastere, faima si realizari. Culoarea rosie trebuie sa fie vibranta si inaltatoare, in loc sa fie plictisitoare.

Acest lucru va va spori si norocul in obtinerea unei promotii. Va fi doar un articol mic, simplu si frumos.

Lampa rosie birou

8. Ordonati-va biroul dupa terminarea lucrului in fiecare zi

Asigurati-va ca va ordonati biroul de fiecare data cand terminati lucrul – astfel incat ziua urmatoare sa fie un nou inceput si sa va ofere un inceput mai lin pentru ziua respectiva. Eliberati intotdeauna biroul.

Incercati sa evitati ca biroul sa fie dezordonat sau dezorganizat seara, deoarece acest lucru poate provoca acumularea de energii stagnante. Acest lucru poate crea, de asemenea, frictiuni intre dvs. si colegii dvs. de munca. Un birou curat duce la o minte limpede.

Feng shui birou

9. Evitati agatarea oglinzilor in birou

Evitati agatarea oglinzilor in birou sau spatiul de lucru. Evitati mai ales sa le atarnati pe peretele din spate. Acest lucru este valabil si pentru imagini sau orice altceva care reflecta puternic sau care actioneaza ca o oglinda. Acest lucru va poate determina sa atrageti reclamatii si sa cresteti sansele ca oamenii sa caute sa va tradeze.

Daca trebuie sa va verificati machiajul sau sa va aranjati parul, folositi o mica oglinda compacta pe care o puteti purta in poseta sau geanta.

Activati zona Bagua a carierei feng shui

Pentru a activa zona carierei bagua, folositi-va de aceste trucuri si obiecte feng shui pentru noroc in cariera. In primul rand trebuie stiute cateva elemente de baza atunci cand hotaram sa activam orice zona de pe harta bagua. Pentru zona de nord, zona carierei, tineti cont de aceste cateva aspecte inainte de a incepe sa folositi obiecte sau remedii feng shui:

  • Elementul primar: apa
  • Cea mai buna culoare: negru
  • Cele mai bune forme: cu curgere libera sau fara forma
  • Articole complementare: alb, metal, rotunjit
  • Obiecte distructive: galben, pamant, patrat sau plat

Aceste sfaturi usoare feng shui va vor ajuta sa atrageti succesul pe care il meritati in timp ce va bucurati de energie proaspata, noua si vibranta pe parcursul carierei. Cel mai bun feng shui este adesea realizat prin experimentare, asa ca permiteti-va sa faceti acest lucru. Spatiul dvs. este unic, la fel ca dvs., asa ca invatati sa ascultati si sa colaborati cu el.

- Advertisement -

RECENTE