Freza unghii – Instrumentul de care ai nevoie pentru o manichiură perfectă

Arta manichiurii nu stă pe loc, dezvoltându-se în paralel cu industria cosmetică. Procedurile de igienă pentru unghii și pielea din jurul lor astăzi, sunt efectuate nu numai cu ajutorul instrumentelor manuale, ci și cu ajutorul unor dispozitive speciale. Îngrijirea hardware cu freza unghii este o prioritate față de îngrijirea manuală, deoarece economisește timp, este mai puțin traumatizantă și este nedureroasă. Dispozitivele de manichiură sunt achiziționate atât de manichiuriste profesioniste, cât și de fete care efectuează singure manichiura acasă. 

Freza unghii – Avantaje

Freza unghii este destinată îngrijirii unghiilor. Este un dispozitiv cu duze interschimbabile care îți permite efectuarea manichiurii fără a folosi unelte manuale. Spre deosebire de multe lucruri noi, acesta este cu adevărat dispozitivul potrivit pentru o manichiură perfectă și nu doar o descoperire de marketing. Tehnicienii profesioniști de unghii folosesc zilnic freza unghii în practica lor, recunoscând beneficiile utilizării acesteia. Dispozitivele de la diferite companii au unele caracteristici structurale și funcționale, dar sunt unite printr-un scop comun, acela de a pregăti unghiile pentru o manichiură perfectă. Avantajele unei freze unghii sunt:

  • viteza procedurii de igienică. Manichiura hardware salvează timpul clientei și manichiuristei sau a fetelor care își fac manichiura acasă;
  • lipsa durerii. Față de manichiura clasică, unde se folosesc foarfece și glotite ascuţite care provoacă disconfort la utilizare, freza unghii nu afectează pielea din jurul unghiilor;
  • siguranţa. Îngrijirea hardware-ului nu încalcă integritatea pielii, minimizează riscul de infecție bacteriană, virală sau fungică.

Freza unghii – Caracteristici

Frezele unghii profesionale sunt mai bune în unele caracteristici decât modelele clasice, dar sunt mai scumpe, iar în cazul folosirii la domiciliu nu-și justifică prețul. Frezele unghii pentru salon se caracterizează printr-o putere mai mare, iar duzele sunt fabricate din metale durabile. Acest lucru se datorează faptului că un dispozitiv profesional este folosit câteva ore pe zi și se uzează mai repede. Pentru acasă ar trebui să alegi un model mai simplu, cu câteva duze.

Fiecare freză unghii are un anumit număr de duze pentru diferite scopuri. Duzele sunt folosite pentru unghii și pielea din jurul lor. Cu cât capetele frezelor sunt mai numeroase, cu atât gama de manipulări este mai mare. Dispozitivele de la mărci celebre sunt mai scumpe, dar mărcile cunoscute oferă o garanție pentru produsele lor. Pentru uz casnic se recomanda alegerea unui model neprofesional, dar nici foarte ieftin. Alimentarea frezelor se poate face de la priză sau de la baterii. Un dispozitiv care funcționează fără priză este mai convenabil, dar în acest caz, un set de baterii înlocuibile ar trebui să fie întotdeauna la îndemână.

Pentru cele care aleg și folosesc pentru prima dată o freză unghii pentru manichiură, pot găsi sfaturi importante pe internet. Nuanțele îngrijirii hardware le poți găsi în videoclipurile de pe internet. Freza unghii este astăzi cel mai comun tip de aparat atât pentru salonul de manichiură, cât și pentru uz casnic. Caracteristicile dispozitivului include riscul minim de deteriorare a pielii din cauza duzelor largi, neascuțite. Dispozitivele  nealimentate de la o priză, ci de la baterii, sunt portabile și pot fi luate în călătorie. Cu un astfel de aparat poți crea orice formă și lungime a unghiilor, oferindu-le strălucire. 

- Advertisement -

RECENTE