Tipuri de rochii ideale pentru evenimentele toamnei

Rochiile sunt unele dintre cele mai alese piese vestimentare feminine când vine vorba de participarea la un eveniment, deoarece acestea pun în evidență frumusețea și aura feminină.

Rochiile sunt unele dintre cele mai alese piese vestimentare feminine când vine vorba de participarea la un eveniment, deoarece acestea pun în evidență frumusețea și aura feminină.

Pregătește-te cu stil pentru evenimentele toamnei, cu cele mai cool rochii ale sezonului, care te vor aduce mereu în centrul atenției.

Luvr.ro îți pune la dispoziție o gamă complexă de rochii, cu cele mai calitative și atractive designuri pentru toate gusturile feminine:

  • rochii de seară
  • rochii elegante
  • rochii de ocazie
  • rochii midi
  • rochii scurte 
  • rochii mulate
  • rochii princess

Astfel, poți opta pentru rochii din diferite materiale cu un croi potrivit siluetei și gusturilor tale.

alege rochia in care te simti cea mai increzatoare

Rochiile Midi

Rochiile midi sunt articole de îmbrăcăminte formate dintr-o singură piesă. Conform editorul de moda britanic Liz Jones, o rochie midi trebuie să fie neapărat cu 10 cm peste genunchi, oprindu-se la jumatatea gambei.

Numele midi este derivat din cuvântul francez „maint”, care înseamnă principal. Acest tip de rochii sunt o alegere populară pentru evenimente formale, cum ar fi nunți și baluri. O rochie midi este, de asemenea, o alegere populară pentru femeile care doresc să emane eleganță și senzualitate.

Rochiile midi pot avantaja cu ușurință orice tip de siluetă indiferent de statură. Cu toate că acest tip de rochie are o lungime ce poate avantaja orice tip de siluetă, sunt numeroase felurile în care se poate da greș. Specialiștii în modă recomandă ca rochiile midi să fie purtate mereu cu încalțăminte înaltă, de preferat pantofi sau botine cu toc.

simte-te bine in fiecare clipa cu rochiile luvr

Rochiile de seara

Rochiile de seara sunt ținute elegante și atemporale, ideale pentru a fi purtate la evenimente formale precum nunți sau petreceri. De obicei, rochia elegantă de seară este făcută din mătase, satin sau taftă și are în majoritatea cazurilor un spate ușor drapat. Femeile cu un stil mai formal poartă adesea rochii de seară elegante la evenimente sociale. Prin urmare, o femeie poate alege o serie de rochii de seară pentru orice eveniment la care participă, care poate fi asortată cu diferiți pantofi și accesorii.

rochiile ideale la cateva click-uri distanta
- Advertisement -

RECENTE