Hrana sănătoasă pentru câini și pisici pe Club4Labute.ro

Preturi mici, livrare din stoc propriu la sute de produse de hrană și accesorii pentru câini și pisici 🙂


Sănătatea animalului nostru depinde într-o mare măsură de ceea ce mănâncă. Optând pentru produse naturale și sănătoase, animalele noastre de companie se vor bucura de un stil de viață minunat. Energia, buna dispoziție, dorința de mișcare a câinilor sau a pisicilor este influențată de alimentația pe care o au. Hrana naturală este cea care îi ajută să se simtă bine în corpul lor.

Nu toate produsele sunt sănătoase și benefice pentru corpul animalelor de companie. Ele au nevoie de o dietă echilibrată îmbogățită cu nutrimente. Acest lucru poate fi discutat și cu medicul veterinat, care ne poate ajuta să alegem produsele necesare. De asemenea, ne poate sfătui ce hrană au nevoie animalele noastre de companie pentru a fi în formă.

Găsiți produse naturale și de calitate la Club4Labute.RO!

Mâncare pentru câini si pisici

Produse recomandate

Este greu de recomandat anumite produse pentru câini sau pisic, pentru că fiecare organism este diferit. Astfel, unele animale pot avea nevoie de un gramaj mai mare , altele de un gramaj mai mic. Unele pot avea necesități de a consuma mai multe proteine, altele mai mulți carbohidrați. Totul depinde de vârsta, talia, rasa animalelor.

Specialiștii recomandă o dietă bogată în legume, carbohidrați și proteine. Ele se pot găsi în pachețelele alimentare destinate animalelor de companie. Cantitatea nu trebuie să fie exagerată, pentru că tot ce este prea mult, strică. O porție cu un pic din toate este suficientă pentru o dezvoltare echilibrată a animalelor.

Evităm neapărat să oferim ciocolată, nuci, ceapă sau alte produse. Ele dăunează și pot provoca apariția unor boli. De asemenea, hrana gătită cu mult ulei și sare nu se recomandă de a fi consumată nici de câini, și nici de pisici.

Specialistii recomanda hrana de la Club4Paws, pe care o puteti cumpara de pe site-ul club4labute.ro .

Unde găsim produse sănătoase?

Majoritatea magazinelor încearcă să vândă produse cât mai sănătoase pentru animale. Totuși, este bine să fim atenți și să citim mereu indicațiile de pe ambalaj. Nu se recomandă de cumpărat pachețele cu hrană pentru animale, care conțin conservanți și aditivi. Asemenea pachete pot fi dăunătoare pentru organismul animalelor.

Pentru ca produsele să fie benefice, ele trebuie consumate conform indicațiilor de pe ambalaj. De asemenea, nu lăsăm prea mult timp deschis un pachețel sau o conservă. Dacă produsele sunt consumate corespunzător, ele vor fi foarte utile pentru viața animalelor.

Chiar și pentru animalele de companie cu necesități speciale, se găsesc diferite pachețele cu hrană. Dacă nu știm de unde să procurăm sau ce anume să cumpărăm, putem întreba veterinarul. El va ști cu siguranță de ce produse are nevoie animalul nostru.

Ce oferă magazinul club 4 labute?

Pagina magazinului este ușor de accesat, astfel încât să puteți selecta cu ușurință orice produs doriți. Avem o gamă variată de hrană pentru pisici și hrană pentru câini, cu opțiuni disponibile pentru toate gusturile și preferințele. Indiferent dacă căutați alimente uscate sau umede, cu ingrediente speciale sau fără, puteți găsi exact ceea ce aveți nevoie.

Pentru a face experiența de cumpărare și mai plăcută, oferim diferite promoții pentru achiziționarea unei cantități mai mari de produse. De asemenea, avem reduceri speciale pentru unele pachete, astfel încât să puteți economisi și mai mult. Prețurile noastre sunt accesibile și variază în funcție de gramaj, astfel încât să puteți găsi produse care se potrivesc cu bugetul dvs.

- Advertisement -

RECENTE