Idei de styling cu un hanorac cu glugă pentru femei

Popularitatea hanoracului cu glugă este în plină ascensiune. Această piesă confortabilă, dar stilată este apreciată deopotrivă de tinere, eleve, studente, femei active şi doamne mature.

Starea de bine pe care o asigură, libertatea de mișcare şi aerul tineresc pe care-l emană sunt câteva dintre motivele pentru care este atât de îndrăgit.  Știm că şi tu îl apreciezi, şi de aceea ne dorim să îţi oferim câteva idei de stil, despre cum să integrezi hanoracul în ținute cosmopolite. Înainte de a începe combinațiile, asocierile şi ideile de accesorizare, este important să descoperim selecțiile recomandate de partenerul de încredere, Bolf. Accesând categoria dedicată descoperi o varietate mare de hanorace. De la modele simple, monocrom, care se îmbracă peste cap, la cele cu buzunare laterale sistem de închidere cu fermoar. Ai mai aproape hanorace multicolore, cu imprimeuri sau în culori aprinse. Un partener pecum, magazin Bolf, te ajuta să descoperi uşor şi confortabil îmbrăcămintea pe care o adori. 

Ţinute cu stil cu hanorac cu glugă

Hanoracul cu glugă cu îmbrăcare peste cap teste soluţia versatilă, îndrăgită de amatoarele de confort. Piesa este apreciată de tinerele rebele care îl asociază cu blugi, pantofi sport, rucsacuri imprimate şi ochelari de soare, dar şi de femeile care doresc să creeze outfituri atractive urbane. Pentru a obține aerul cosmopolit este important să alegi piesa perfectă! Un hanorac cu glugă roşu combinat cu colanţi negri şi stiletto roşii nu face decât desăvârşească un look misterios, încrezător, şarmant.

Hanoracul cu glugă alb poate fi vedeta unor ţinute de club, de petrecere sau pur şi simplu de  ceai. Combină-l cu blugi boyfriend albi sau cu colanţi în aceiaşi culoare, şi pantofi sport din piele! Eşti casual, relaxantă, imaculată! Te simt bine arăți bine, poți aborda aceasta combinaţie ori de câte ori te simţi pozitivă, fericită, binedispusa. Potrivește același articole de îmbrăcăminte, hanorac alb şi blugi cu rupturi decorative,  cu botine cu toc gros şi  decupaje bine evidenţiate. Vei crea o ţinută urbană  stilată originală. 

Vrei un look dinamic, care emană energie, stare de bine, mișcare? Trebuie să te orientezi către hanorace în culori aprinse. Bolf.ro îţi aduce aproape o varietate mare de soluţii. Roşii, verzi, roz, galben sunt câteva dintre recomandările specialiştilor. Orice hanorac ai alege îl poţi potrivi cu jeanşi şi cizme cu toc subţire. Vei crea o ţinută modernă cu aer cosmopolit. 

Hanoracul cu glugă în multicolor cu dungi este piesa cheie pentru ţinutele urbane cu aer sport. Verde – negru, roşu/gri/negru, roz/gri, sunt câteva dintre asocierile cosmopolite care pun în valoare acest stil. Alege hanorace cu glugă puse în valoare de dungi şi benzi late. Potriveşte-le cu pantaloni de trening, blugi sau colanți. Pantofii sport sunt elementele ce completează în mod natural  o ţinută stilată urbană.

Ai hotărât care sunt hanoracele potrivite pentru tine? Simple sau cu imprimeuri, culori neutre sau dinamice? Îmbrăcate peste cap sau închidere cu fermoar? Cu buzunare laterale sau buzunar cangur aplicat in fata? 

- Advertisement -

RECENTE