Limba viitorului invatata din confortul locuintei, prin intermediul programelor de cursuri engleza online copii

Modulele de cursuri engleza online pentru copii ofera o multitudine de avantaje participantilor, nu doar prin prisma cunostintelor lingvistice, ci si a notiunilor de cultura generala si cunostintelor tehnice. Platforma de desfasurare a sesiunilor de curs ii stimuleaza pe copii sa paseasca usor intr-o noua dimensiune a comunicarii, cea din mediul online, unde pot deprinde atat regulile de interactivitate la distanta, cat si cele mai bune tehnici si metode de a transmite mesaje grupului de lucru din care fac parte. Mai mult decat atat, fiind organizate online si nu intr-o sala fizica de curs, acestea ii ajuta pe copii sa isi dezvolte si autodisciplina. Fiecare copil invata cum sa isi gestioneze cat mai bine resursele de care dispune si se adapteaza in ritmul propriu la acest mod de comunicare, atat de uzitat in prezent.

Beneficii pe termen lung

Activitatile puse in practica in cadrul programelor de cursuri engleza online copii Flying Colours aduc la un nivel performant cele 4 abilitati necesare in stapanirea oricarei limbi straine, respectiv vorbirea fluenta, ascultarea cu atentie a detaliilor, cititul cursiv si scrierea logica. Notiunile ce tin de vocabular si structurile gramaticale sustin perfect, in acest sens, exprimarea copiilor cu usurinta, acestia putand apela la un spectru lexical variat pentru a se face remarcati in orice situatie. La scoala, in calatorii sau in familie, acestia ii vor impresiona rapid pe cei din jur prin cunostintele si skill-urile dobandite.

Inscrierea la cursuri de engleza online pentru copii aduce clar numeroase beneficii pe termen scurt, mediu si lung! Copiii deprind un accent nativ, comunica fluent, se exprima coerent si demonstreaza acumularea unui bagaj de cunostinte generale peste medie. Avand loc sub indrumarea cadrelor didactice cu experienta, care vorbesc doar in limba engleza in timpul orelor de curs, rezultatele progresului nu intarzie sa apara. Datorita comunicarii care are loc doar in limba engleza, copiii asimileaza intr-un ritm accelerat expresiile utile si le integreaza cu naturalete atunci cand situatia o cere. Filmuletele, jocurile specifice varstei, jetoanele tematice, poeziile, cantecelele si dialogurile ghidate ii introduc in situatii reale de viata si completeaza excelent intregul tablou educativ. 

Pregatire intensiva pentru promovarea examenelor Cambridge cu punctaj maxim

In cadrul modulelor de cursuri de engleza online pentru copii, participantii beneficiaza si de o pregatire intensiva pentru examenele Cambridge. Certificarile recunoscute la nivel international le vor oferi acestora un atu in plus ori de cate ori vor fi in competitie cu alti colegi, ii vor ajuta sa se inscrie cu brio la o institutie de invatamant “cu blazon” si le vor asigura un avantaj din start, in cadrul interviurilor de evaluare sau examenelor scolare.

Programa destinata elevilor din clasele I-IV se axeaza atat pe invatarea notiunilor de engleza generala, cat si pe pregatirea pentru promovarea cu succes a examenelor de engleza Cambridge YLE (Starters, Movers, Flyers). Copiii isi dezvolta atat cele 4 abilitati necesare in invatarea limbii engleze (vorbire, ascultare, citire, scriere), cat si vocabularul si structurile gramaticale specifice varstei. In egala masura, modulele concepute pentru elevii din clasele V-VIII se concentreaza pe pregatirea acestora in vederea obtinerii unui punctaj maxim la examenele de engleza Cambridge KET si PET, care echivaleaza si admiterea in clasa a IX-a bilingv.

Odata cu vorbirea fluenta in limba engleza, copiii capata o incredere mai mare in propriile forte, avand mai mult curaj in exprimare si in gandirea creativa, critica si analitica. Lectiile din cadrul programelor de cursuri de engleza online pentru copii sunt, asadar, un stimul excelent in procesul de dezvoltare a acestora si sunt recomandate inca de la varste fragede.

- Advertisement -

RECENTE