Aventura pe doua roti: iata cum sa te bucuri de cele mai bune masini de inchiriat din Bucuresti!

Sosirea verii te face sa visezi cu ochii deschisi la o vacanta binemeritata, care sa iti ofere ocazia de a te relaxa in aer liber. Fie ca vrei sa stai ore in sir pe malul marii, fie ca iti doresti sa strabati carari de munte, un lucru este cert – a venit momentul sa contactezi o companie care ofera masini de inchiriat in Bucuresti si sa pornesti la drum!

Descopera, in continuare, mai multe detalii despre acest subiect si pregateste-ti bagajele pentru ca mai e putin si pornesti la drum!

Ce criterii trebuie sa indeplinesti pentru a rezerva masini de inchiriat Bucuresti?

In functie de compania de rent a car cu care vei colabora, va fi nevoie sa indeplinesti diferite criterii. Totusi, iata doar cateva dintre cele mai comune cerinte pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a te bucura de o astfel de oportunitate:

1.Varsta minima. De cele mai multe ore, se impune sa ai 21 de ani impliniti, dar unele companii de inchirieri pot solicita varsta minima de 25 de ani;

2.Permis de conducere. Trebuie sa ai un permis de conducere valid si sa fii posesor al acestuia de cel putin un an;

3.Card de credit. Majoritatea companiilor de inchirieri cer un card de credit valabil pentru a plati taxa de inchiriere si a securiza o garantie;

4.Document de identitate. Vei avea nevoie de un document de identitate valabil, cum ar fi pasaportul sau cardul de identitate;

5.Asigurare auto. De obicei, companiile de inchirieri solicita o asigurare auto valabila. Aceasta poate fi asigurarea personala sau asigurarea oferita chiar de catre compania de inchirieri;

6.Depozit de garantie. Unele companii de inchirieri pot solicita un depozit de garantie, care va fi returnat dupa restituirea masinii in stare buna.

Nu uita ca este important sa verifici cerintele specifice ale companiei care ofera masini de inchiriat in Bucuresti, din moment ce criteriile pot varia in functie de politica fiecarei firme in parte.

De ce sa pleci in vacanta cu o masina inchiriata?

Mersul in vacanta cu o masina inchiriata ofera numeroase avantaje. Inainte de a afla mai multe despre acestea, trebuie sa stii ca, daca vrei sa ai parte doar de beneficii, este important sa alegi o firma de incredere, cu experienta in domeniu, cum este FocusRent. Iata, mai jos, cateva dintre punctele forte ale acestei companii!

Inainte de orice, te bucuri de flexibilitate maxima. Poti alege propriul itinerariu si ai libertatea de a te face oricate popasuri doresti pe parcurs. De asemenea, beneficiezi de confortul si spatiul unei masini personale, avand posibilitatea de a pleca la drum cu toate bagajele si echipamentele necesare.

In urma colaborarii cu o firma care ofera masini de inchiriat in Bucuresti, ai acces la zone mai putin cunoscute si autentice, pe care poate ca nu le-ai explora altfel. Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la programul transportului public sau sa te limitezi la anumite destinatii. Iar unele companii iti permit sa iesi din tara cu masina inchiriata, in anumite conditii.

Nu mai ramane decat sa explorezi oferta de masini de inchiriat in Bucuresti, sa alegi varianta care iti place si sa te bucuri de o vacanta definita de libertate, confort, flexibilitate si oportunitatea de a explora locuri noi! Descopera chiar acum un mod convenabil si placut de a va bucura de calatoriile voastre, fara constrangeri sau limitari!

- Advertisement -

RECENTE