Moda pentru femei – pe ce stiluri să pariezi în 2022?

Te întrebi ce va fi la modă în 2022? Cele mai recente tendințe demonstrează că cele mai importante roluri în modă vor fi jucate de minimalist și confort. Verifică ce stiluri sunt la modă în 2022, atât pentru muncă, cât și pentru întâlnirile cu prietenii sau o noapte în oraș.

Pantalonii culottes sunt o necesitate în 2022

Uneori, femeile spun că nu vor purta niciodată un anumit tip de articol vestimentar, iar apoi se dovedește că lucrurile stau cu totul altfel. Un caz renumit este cel al pantalonilor skinny. În cazul lor, doamnele își jurau că nu îi vor cumpăra niciodată și, la scurt timp, aceștia erau pantalonii pe care îi vedeai oriunde. Și chiar și bărbații îi preferă.

Este vremea să afli despre un anumit tip de pantaloni, la modă în 2021, dar care în acest an vor deveni cei mai populari. Este vorba, bineînțeles, despre culottes. Pantalonii cu talia potrivită și cu o lungime 7/8 sunt o alegere potrivită pentru orice femeie. Trebuie să recunoști că se potrivesc oricui, indiferent de vârstă sau tipul de siluetă.

pantaloni culottes

Pantalonii culottes subliniază perfect talia și fac picioarele să pară mai subțiri. Îi poți combina nu doar cu tocuri înalte elegante, ci și cu încălțăminte sport și în ambele versiuni arată uimitor. În partea de sus, pot fi combinați cu diferite modele de geci damă, potrivite sezonului.

Ce culori sunt la modă? Modelele albe sau nude sunt ideale pentru sezonul cald, iar ca și model all season, îi poți alege pe cei verzi sau maro.

Marea revenire a cămășilor din…

 Te întrebi cum este posibil acest lucru, ținând cont de faptul că aceste articole din moda feminină  sunt atemporale? Este posibil, căci în 2022 este vorba despre cămășile simple inspirate din anii 80. Acestea au o croială supradimensionată, mâneci bufante și buzunare mare la piept. Arată uimitor în combinație cu pantaloni culottes, dar și cu blugi simpli sau o fustă simplă. Există multe posibilități și este aproape ca și cum ai spune că singura limită este imaginația ta.

O rochie care nu îmbătrânește niciodată

Sunt rochii care nu îmbătrânesc niciodată și, contrar aparențelor, nu este vorba despre little black dress, ci despre rochii baby doll. Acest model este grozav și stă la baza multor stiluri. O poți purta în ținute sport, alegând să o porți cu adidași, dar și smart casual. Combin-o doar cu un sacou și balerini.  Poți crea și o ținută mai specială, atunci când încalți botine, iar în partea de sus vei opta pentru o geacă damă ramones, care va reprezenta punctul forte al ținutei, iar efectul wow este garantat.

Moda revine și de multe ori surprinde, iar în anul 2022 va avea loc o întoarcere a stilului din anii 90, dar nu cel care are legătură cu stilul Spice Girls. Prin urmare, fustele plisate sunt la modă, dar cele cu lungimea 7/8 sau chiar maxi. Aici nu trebuie să te limitezi la culori, ci poți opta chiar și pentru modele verzi sau argintii.

Din garderoba ta, în acest an, nu trebuie să lipsească niciuna dintre aceste piese vestimentare indispensabile. Așa că nu aștepta și verifică ofertele disponibile chiar acum!

- Advertisement -

RECENTE