Muzica din cazinouri

Muzica îşi face simţită influenţa în toate aspectele vieţii noastre, indiferent dacă o recunoaştem sau nu. O folosim adesea pentru a ne relaxa, pentru a ne distra împreună cu prietenii dar şi pentru a ne potenţa activitatea intelectuală.

Şi atunci cum să nu fie prezentă muzica în cazinourile fizice sau în cele din mediul online? De multe ori acuzată că nu face decât să ne menţină ore multe în faţa jocurilor de noroc în realitate muzica concură la crearea unei atmosfere plăcute pentru toată lumea. Şi pentru că şi în muzică este vorba despre gusturi, o să trecem în revistă genurile prezente în cazinouri aşa că nu strică să ne urmăreşti cu atenţie.

Jazz

Când te gândeşti la un cazino, indiferent dacă acesta este unul fizic sau online, muzica de jazz apare ca şi prima opţiune. Haide să o recunoaştem, jazz-ul are o originalitate aparte şi o melodicitate care este cu adevărat unică.

Nu mai punem la socoteală ritmurile alerte combinate perfect cu cele lente, ceea ce dă o savoare deosebită acestui gen muzical. Într-un cuvânt jazz-ul aduce diversitate, aşa cum într-un cazino se găsesc întotdeauna o diversitate de oameni cu care împărtăşeşti pasiunea pentru jocurile de noroc.

Este deci un melanj perfect între muzică şi jucători, care nu face decât să ducă experienţa de joc de cazino la un nivel extrem de plăcut pentru aceştia din urmă. Şi da, o poţi întâlni şi la jocuri casino gratis, dacă eşti fan al acestor jocuri de noroc.

În acest fel defilarea simbolurilor pe ecran se face mai plăcut şi parcă timpul se scurge mai lent decât de obicei. Este o calitate incontestabilă a jazz-ului, calitate care ne încântă pe toţi încă de la debutul secolului XX.

Când spui jazz te gândeşti în mod automat la bogăţie, rafinament, lux şi opulenţă, caracteristici fără de care un cazino, mai ales unul fizic, nu ar putea rezista pe această piaţă concurenţială. Dar la rândul lor cazinourile se diferenţiază prin specificul muzicii de jazz pe care o poţi asculta în incinta acestora.

Un cazino în care prevalează jucătorii tradiţionali va insista întotdeauna pe melodiile din jazz-ul clasic precum “Take Five” de David Brubeck sau melodia “Mood Indigo” a inegalabilului Duke Ellington.

Dar să nu crezi că jucătorii moderni nu îşi găsesc melodia de jazz preferată într-un cazino, din contră. Artiştii de jazz contemporani din trupele Esperanza Spalding sau Robert Glasper’s Experiment te vor încânta de fiecare dată şi le vei auzi întotdeauna într-un cazino care se respectă.

Muzica clasică

Aproape că nu există cazino în care muzica clasică să nu răsune spre delectarea şi încântarea jucătorilor. Nu trebuie să fi un cunoscător al genului, muzica clasică în sine concură la crearea unei atmosfere intime şi plăcute pe care fiecare cazino îşi doreşte să o ofere clienţilor săi.

Hai să o recunoaştem, acordurile din muzica clasică sunt unele dintre cele mai complexe pe care le vei întâlni în orice gen muzical. Dar totodată oferă şi ritmuri deosebit de energice care plac jucătorilor şi care îi ţine în “priză” în faţa jocului preferat.

Gândeşte-te doar cum ar răsuna una dintre simfoniile lui Beethoveen sau una dintre cele 18 sonate la pian ale lui Mozart în încăperile pline de ecou ale unui cazino elegant. Să pariezi pe aceste ritmuri duce jocul de cazino la trăirea de experienţe nemaiîntâlnite până acum în calitate de jucător.

Muzica clasică este asocierea perfectă dintre bogăţie şi rafinament şi prezenţa ei în interiorul unui cazino nu te face ca jucător decât să îţi doreşti o bucăţică din această măreţie. Nici nu trebuie să fi atent la ritmuri, muzica clasică se face simţită la nivel senzorial aşa că o să o percepi de fiecare dată.

Şi cu un subconştient în stare de relaxare o să poţi lua cele mai bune decizii la orice joc de noroc. Vei paria fără excese la jocul de blackjack, vei gândi cam unde poate ajunge bila aruncată pe roata de ruletă şi vei alege întotdeauna cea mai bună miză la un slot.

Muzica clasică poate că te impulsionează să stai mai mult timp la masa de joc dar în egală măsură te şi responsabilizează. Şi dacă mai ai şi idee despre ce înseamnă joc responsabil atunci nu te poţi ridica de la masa de joc decât cu o experienţă de joc unică de care să îţi aduci întotdeauna aminte cu plăcere.

Country

Nu se poate că atunci când auzi muzica country să nu devii puţin nostalgic dar şi entuziast în acelaşi timp. Şi poţi avea surpriza să întâlneşti într-un cazino o combinaţie plăcută de melodii tradiţionale honky tonk şi linia melodică contemporană dată de country pop.

Dar în mod sigur că o să te bucuri de melodiile country care sunt deja celebre, Amarillo by Morning, Friends în Low Place şi The Gamble. Şi pe această ultimă melodie te poţi chiar imagina ca fiind protagonist în filmul cu acelaşi nume care pune în prim plan chiar trăirile unui jucător de cazino.

Muzica country este pentru toate tipologiile de jucători aşa că nu fi surprins dacă o auzi în fiecare cazino unde decizi să ai o sesiune de joc.  Şi mai trebuie să ştii un lucru despre acest tip de muzică, se mulează pe toate trăirile tale de jucător de cazino.

Este adesea exuberantă aşa acum eşti şi tu după o serie succesivă de câştiguri care îţi măreşte moralul şi încrederea în sine. Dar poate să fie şi melancolică, aşa cum în mod sigur te simţi după câteva pariuri care s-au încheiat cu pierderi pentru tine.

Dar dacă asculţi în cazino melodiile cântăreţilor moderni de country ca şi Luke Bryan şi Carrie Underwood nu ai cum să nu devii mai optimist. Muzica country se potriveşte cu toate genurile de jucători şi aduce acea atmosferă distinctă care te face să te simţi special.

Şi dacă vrei să iei o pauză de la joc ce altceva mai bun să faci decât să laşi toată magia muzicii country să te cuprindă? Îţi relaxezi mintea şi corpul şi fără discuţie că astfel revigorat o să începi o nouă sesiune de pariere care să îţi aducă şi succesul financiar atât de dorit.

Indiferent că eşti fan al muzicii de jazz, că apreciezi o simfonie clasică sau că te laşi purtat le liniile melodice ale muzicii country, jocul într-un cazino devine unul de calitate superioară. Totuşi, nu te lăsa purtat pe braţele exuberanţei pe care muzica o induce şi nu renunţa la jocul responsabil căci numai în acest fel poţi avea parte de experienţa de joc dorită. Audiţie şi joc plăcut!

- Advertisement -

RECENTE