O vitrina calda va spori in mod… vizibil vanzarile din unitatea dumneavoastra de alimentatie publica

O vitrina calda reprezinta un echipament esential in mai multe tipuri de unitati de alimentatie publica, dar in special in pizzerii si patiserii. Pe langa faptul ca asigura temperatura si conditiile potrivite de umiditate, contribuie si la cresterea vanzarilor, deoarece scoate in evidenta fiecare produs, datorita iluminarii interioare si geamurilor curbate sau drepte.

Iata cateva dintre modelele care se bucura de cea mai mare apreciere din partea specialistilor! Produse de companii recunoscute pe plan international, ele au diferite dimensiuni, astfel incat pot fi adaptate unor spatii cu caracteristici diverse.

Vitrina calda pentru pizza cu 4 niveluri

Echipamentul, realizat de prestigioasa companie germana Virtus Group GmbH, are o temperatura de lucru cuprinsa intre plus 30 si plus 90 de grade Celsius. Fiecare nivel are diametrul de 350 de milimetri.

Cu alimentare pe curent, are o greutate neta de 33 de kilograme. Dimensiunile sunt ideale, deoarece produsul este incapator, dar in acelasi timp nu ocupa mult spatiu. Este vorba de o latime de 470 de milimetri, o adancime de asemenea de 470 de milimetri si o inaltime de 870 de milimetri.

Pretul actual este de 2 710 lei plus TVA, in care este inclusa garantia Base Care. Aceasta ofera, in cazul produselor care se dovedesc a avea defect de material sau de fabricatie, montaj si garantie pe durata a 12 luni pentru piese de schimb si manopera.

Vitrina calda de banc cu 2 niveluri

Produsa de asemenea de firma germana Virtus Group GmbH, aceasta vitrina este dotata cu doua niveluri si cu usi prevazute cu balamale. Temperaturile de lucru pe care le genereaza sunt cuprinse intre plus 20 si plus 90 de grade Celsius, ceea ce permite depozitarea in cele mai bune conditii a unor specialitati variate de patiserie.

La o greutate neta de 36 de kilograme, echipamentul are urmatoarele dimensiuni: latimea de 780 de milimetri, adancimea de 490 de milimetri si inaltimea de 480 de milimetri. Pretul este de 4 260 de lei plus TVA si cuprinde garantia Base Care.

Vitrina calda de banc cu 5 rafturi

Realizat de compania Alto Shaam din Statele Unite ale Americii, echipamentul se remarca prin capacitatea de depozitare foarte mare, care il face ideal pentru unitatile de alimentatie cu un flux important de clienti.

Produsul are si importante calitati de natura estetica, deoarece poate fi personalizat cu diferite elemente grafice mobile. In acelasi timp, forma permite o vizibilitate excelenta pentru toate produsele expuse.

Incalzirea precisa si uniforma este asigurata gratie tehnologiei Halo Heat fara ventilator. In plus, extrem de apreciata de profesionisti este posibilitatea de a controla temperatura fiecarui raft in parte, ceea ce permite conditii de pastrare ideale pentru numeroase specialitati de patiserie.

Capacitatea totala de depozitare este de 90 de kilograme, datorita faptului ca fiecare raft suporta o greutate de 18 kilograme. Greutatea vitrinei in ansamblu este de 255 de kilograme. Echipamentul are urmatoarele dimensiuni: latimea de 1 219 milimetri, adancimea de 694 de milimetri si inaltimea de 2 029 de milimetri. Pretul este de 69 550 de lei plus TVA.

Alegeti vitrina calda potrivita pentru unitatea de alimentatie publica pe care o detineti sau o conduceti si veti constata o crestere rapida a vanzarilor!

- Advertisement -

RECENTE