Un ghid în 3 paşi pentru înţelegerea păcănelelor

Este deja o realitate, păcănelele sunt cele mai populare jocuri de noroc din orice cazino fizic sau online. Şi tocmai pentru că sunt atât de populare, se justifică şi prezenţa în mii de titluri a acestora în ofertele platformelor online.

De ce sunt sloturile atât de populare? În primul rând pentru că sunt jocuri uşor de înţeles care nu necesită pregătire ca la jocurile de masă. Şi în mod cert că atrage şi partea de câştig, un slot putând ceda într-o secundă un câştig impresionant. Vrei să înţelegi cum funcţionează sloturile? Citeşte cu atenţie rândurile următoare!

Învaţă regulile jocului

Probabil că cea mai grea misiune a unui jucător este să aleagă un slot din miile prezente în ofertă. Trebuie să te formezi ca şi jucător şi să vezi către ce înclini, sloturi cu fructe, cu speciale sau poate cele de tip megaways, acolo unde liniile de plată ajung la un număr impresionant.

Şi în momentul în care îţi vei forma o preferinţă, va trebui să selectezi un slot şi să începi să îi învârţi rolele. Dar înainte de a face acest lucru trebuie să cunoşti măcar câteva date despre aparatul în faţa căruia decizi să îţi încerci norocul.

Şi când facem referire la acest lucru sugerăm să le cunoşti atât caracteristicile de joc cât şi tabela de plăţi. Din fericire poţi să faci acest lucru şi jucând păcănele gratis, caz în care nu vei resimţi niciun efort financiar.

Este facilitatea pe care toate platformele online o fac jucătorilor, în scopul clar de a-i fideliza dar şi de a atrage jucători noi. Pentru tine însă acest lucru se prezintă ca o reală oportunitate, pentru că ai şansa să înveţi regulile jocului fără să rişti absolut nimic.

Şi o să începi cum nu se poate mai simplu prin a apăsa butonul de start, cel care pune efectiv în mişcare rolele jocului. Şi odată cu această apăsare de buton vei vedea la treabă simbolurile tematice din slotul selectat.

Acest lucru nu este de ajuns, pentru că va trebuie să selectezi o miză cu care să iniţiezi aceste rotiri de aparat. Şi vei face în acest fel cunoştinţă cu tabela de plăţi, care arată ierarhia valorică a simbolurilor în funcţie de miza accesată. Poţi apoi să reglezi nivelul sonorului şi poţi chiar să treci jocul pe autoplay, lăsându-l să ruleze pe modul automat.

Alege un joc potrivit pentru tine

Când vine vorba despre jocul potrivit pentru tine doar tu eşti cel care decizi în această privinţă. Aminteam la începutul articolului despre faptul că sloturile sunt prezente în oferta cazinourilor online în mii de titluri şi o menţinem în continuare.

Deşi ai putea avea probleme de selecţie, pentru tine acest lucru se constituie în avantaj clar. În urma incursiunii pe care o vei face în ofertă vei putea în sfârşit să te defineşti ca jucător care înclină spre o anumită temă sau chiar mai multe.

Poţi fi încă de la început fan sloturi cu fructe sau poţi înclina către cele care oferă speciale. Sau le poţi agrea pe ambele şi prin urmare alegi să le joci pe rând, în funcţie de dispoziţia de moment în care te găseşti.

Din fericire pentru orice jucător şi deci şi pentru tine, platformele online pentru jocuri de noroc aleg întotdeauna să pună la dispoziţia jucătorilor butoane de selecţie. În acest fel identificarea temei favorite nu mai este un calvar, apeşi un singur buton şi o întreagă listă cu tema afişată se afişează instantaneu în faţa ta.

Este foarte clar, nu poţi să iubeşti toate sloturile din ofertă, o să ţi în mod cert cont de preferinţele tale. Şi acest lucru nu este unul rău, ba dimpotrivă, când joci slotul favorit te încarci de energie şi de distracţie, deci merită să alegi întotdeauna jocul potrivit pentru tine.

Foloseşte strategii inteligente de joc

Pare puţin deplasat să aducem în discuţie strategii de joc la sloturi, când acestea se mulează perfect pe jocurile de masă. Iată însă că şi la păcănele este loc pentru strategii, mai ales dacă ştii ce fel de tip de jucător eşti.

Dacă înclini doar pentru partea de distracţie, strategia ta principală va fi întotdeauna să găseşti un slot care să îţi placă şi în faţa căruia să te bucuri de distracţia dorită. Dar dacă îţi doreşti şi un eventual succes financiar, lucrurile o să evolueze.

În fond, o strategie bună la sloturi nu îţi va spune să apeşi cu forţa pe butonul de start, pentru că acest lucru nu are nici un fel de rezultat. O strategie de aplicat la păcănele trebuie să aibă în vedere identificarea celui mai plătitor slot, cel care să îţi ofere reale şanse de reuşită.

Şi dacă vrei acest lucru va trebui să îl selectezi atât în funcţie de tema favorită cât şi în funcţie de caracteristica de RTP. Aşa cum ştii deja, rata de ramburs către jucător este exprimată în procente şi arată cât din banii jucaţi se întorc în buzunarele jucătorilor.

Deci o strategie bună este să identifici acel slot care oferă un RTP cât mai aproape de 100%. Va trebui să fi atent şi la volatilitatea declarată, pentru că ea arată cât de des apar de fapt câştigurile pe ecran dar şi mărimea acestora.

Şi nu în ultimul rând trebuie să alegi şi acele păcănele care oferă suplimentar şi posibilitatea câştigării unui jackpot valoros. Aceste premii se acordă aleatoriu, nu ţin cont de miză practicată şi îţi îmbunătăţesc masiv şansele de succes financiar.

Nu este greu să înţelegi păcănelele, pentru că ele sunt cele mai simple jocuri de noroc din oferta cazinourilor. Învaţă doar regulile, selectează jocul potrivit şi foloseşte strategiile despre tocmai am amintit. Nu îţi garantăm că respectarea acestui ghid în 3 paşi îţi va aduce câştigul dorit dar în mod cert că vei avea parte de o sesiune de joc pe care să o povesteşti şi prietenilor apropiaţi.

- Advertisement -

RECENTE